kesport.hu

Gyurkó Sándor: “ezt a tehetséges gárdát Kecskeméten kellene tudnunk tartani”

Vasárnap lezárult a magyar röplabda-bajnokság: a kecskeméti Kalo-Méh KRC úgy szerzett a Magyar Kupa után ezüstérmet, hogy másnak esélye sem volt a Kométa-Kaposvár közelébe férkőzni – a bajnoki döntőt követően Gyurkó Sándor, a hazaiak vezetőedzője válaszolt kérdéseinkre.

“Az első játszma kivételével úgy gondolom, hogy felnőtt a csapat a feladathoz, és szívvel-lélekkel játszott, Bagics Balázst és Csala Bernátot emelném ki játéka alapján” – kezdte az értékelést Gyurkó, majd így folytatta: “megérdemelten nyerte meg azonban a Kaposvár a Magyar Bajnokságot, ez a legjobb csapat ma Magyarországon. Azonban úgy gondolom, hogy nem tudott bennünket agyonvágni sem a Kupadöntőben, sem a magyar bajnoki döntőben, attől függetlenül, hogy az aranyat mindkét esetben 3:0-val szerezték meg.”

Gyurkó szerint “nem vallottunk szégyent, hiszen mások a mi lehetőségeink és mások az övék. Sikeres évet tudhatunk magunk mögött, biztosan jókedvvel és boldogan fogunk hazautazni, így érzik ezt a játékosok és a klubvezetők is. Abban bízom, hogy a városvezetés és a szponzorok ezután is a klub mellé állnak, mert ezt a tehetséges gárdát Kecskeméten kellene tudnunk tartani”.

Startol a strandröplabda-szezon

“Három nap pihenőt adtam most, aztán csütörtöktől játékos edzések és kondicionálás következik, hogy a srácok kigyúrják egy kicsit magukat a strandröplabda-szezonra. Az elkövetkezendő két-három hétben tárgyalunk a játékosokkal és építjük a jövő csapatát” – mutatott a hazaiak edzője a tennivalókra.

A fejleményekről a kesport.hu természetesen azonnal tájékoztatja a sportbarátokat.

6 hozzászólás

 1. redmiller

  2009. május 18. hétfő at 14:57

  Remélem, hogy valaki végre anyagiakban is előre tudja léptetni ezt a tradicionálisan kecskeméti sportágat.

 2. balint

  2009. május 18. hétfő at 14:58

  Bízzunk benne! Hajrá KRC!

 3. Heszusz

  2009. május 18. hétfő at 15:46

  Elég sokat elmond a helyzetről, ha idézem a kaposvári kommentátor szavait, aki a KRC kitűnő játékosaira azt mondta: nem csodálkozna, ha jövőre Kaposváron játszanának.
  A Kométa minden évben lefölözi a magyar játékosok javát, majd eladja őket külföldre.

 4. xy

  2009. május 18. hétfő at 19:28

  Hát én remélem, hogy nem megy a srácok közül senki a Kométába, bár én is hallottam ilyen híreket! Nagyon szurkolunk, hogy így egybe maradjon a KRC!!!

 5. -.-

  2009. május 18. hétfő at 20:05

  Sokatmondó volt a második meccsen látni a Kaposvár színeiben Csomát, aki tavaly itt kezdőjátékos volt, most viszont az egész meccset végigmelegítette a kaposvári sarokban…

 6. Ann

  2009. május 19. kedd at 21:43

  Hát sajnos biztos lesz olyan ember a csapatból, aki a jó megélhetés reményében tovább áll, de azért remélem hogy a csapat erős magja itt marad:) (Természetesen megértem azokat a játékosokat, akik tovább állnak….) De valahogy jobban remélem azt, hogy sikerül minél több szponzort megnyerni a csapatnak és nem hagyják veszni ezt a remek társaságot!!!!!!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..