kesport.hu

Kezdődik a strandröpi-szezon – Bagicsék a címvédők, de más kecskeméti is indul

Május 30–31-én Harkányban rendezik a strandröplabda országos bajnokság idei szezonjának első tornáját. A sorozat a folytatásban ellátogat a Balaton partjára, Kelet-Magyarországra, és a fővárosba is.

Az elmúlt évekhez képest némileg módosult a versenyrendszer, idén ugyanis nem lesz döntő. A végső sorrendet a négy torna összesített eredménye alakítja ki, de minden párosnak csak a három legjobb helyezése számít be! Újdonság az is, hogy ebben az évben a 18 éven aluliak utánpótlás-bajnokságát ugyanezen a négy helyszínen, a felnőttek versenyével párhuzamosan rendezik.

Egészen biztos, hogy kecskeméti vonatkozása is lesz a sorozatnak, hiszen Bagics Balázs és az azóta Prágába szerződő Tóth II. Gábor a címvédők és a tavalyi bajnokság legjobb röplabdázói, így előbbi indulásához nem férhet kétség. Bagics mellett több érdekelt is lehet a Kalo-Méh KRC-ből, így például Somodi István, de mint Breszkó András elmondta, rajtuk kívül is több kecskeméti indulása elképzelhető.

Strandröplabda országos bajnokság, 2009
1. forduló: Harkány, május 30–31.
2. forduló: Gyenesdiás, június 13–14.
3. forduló: Kunhegyes vagy Polgár, július 18–19. (pontos helyszín később)
4. forduló: Budapest, augusztus 1–2. vagy 8–9. (pontos helyszín és időpont később)

Hozzászólások

  1. Pingback: Nem indul kecskeméti az országos strandröplabda-bajnokságon | kesport

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..