kesport.hu

Dupla kecskeméti siker a röplabda diákolimpa döntőjében

Május 15-17. között Pakson rendezték a IV. korcsoportos röplabda diákolimpia döntőjét. A fináléba jutott 8 fiú csapat közé két kecskeméti iskola is beverekedte magát.

Hazai szempontból szerencsés volt a sorsolás, mivel a Széchenyi városi Óvoda és Általános Iskola (Arany János) illetve a Katona József Gimnázium csapatai külön csoportba kerültek. Mindkét alakulat sorra vette az akadályokat és végül a döntő döntőjében csaptak össze a bajnoki címért. Akik figyelemmel kísérték az utolsó mérkőzést, azok végig egy izgalmas igazi érett röplabdajátékot láthattak.

A két csapat végig fej-fej mellett haladva, kiélezett, igazi döntőhöz méltó teljesítményt produkált, azonban a végén a „Katonások” örülhettek jobban.

Az idei diákolimpia is valójában a kecskeméti röplabda utánpótlás dicsőségét tükrözi, hiszen évek óta letaszíthatatlanok a dobogó legmagasabb fokáról.

IV. k. cs. fiú röplabda diákolimpia döntő végeredménye:

Katona József Gimnázium – Széchenyi városi Óvoda és Általános Iskola 3:1

Különdíjasok:

Melkvi Dániel – K. J. G.
Szirmai Andor – Széchenyi városi Óvoda és Ált. Isk.
Legeredményesebb edző: ifj. Dunszt Ferenc – K J. G.

Hozzászólások

  1. Ili néni

    2009. május 22. péntek at 14:41

    Büszke vagyok mindkét csapatra !

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..