kesport.hu

Itthon zárják a bajnokságot a női kézisek – a bajnokaspiránst fogadja a KNKSE

Kecskeméti NKSE – SONEPAR Békéscsaba: az első és a hatodik helyezett találkozik az NB II -es bajnokság Dél-keleti csoportjának utolsó fordulójában. A papírforma nem a Kecskemétnek ígéri a győzelmet. Nehezíti a hazai csapat helyzetét, hogy tanulmányok miatt három kulcsjátékos (Herczeg Kata, Tanú Marian, Szőke Tünde ) nem fog pályára lépni.

Az előző meccs veresége most mutatja, hogy mennyire szükség lett volna a győzelemre: a hetedik Kistelek két pontra megközelítette a kecskeméti lányokat, így egy ottani győzelem és egy itteni vereség pontegyenlőséget eredményezhet.

„Nagyon nehéz ebben a szituációban motiválni a lányokat. A Békéscsabának komolyan kell vennie a mérkőzést, hisz ha nem győznek, akkor nincs meg a végső bajnoki cím, ugyanis a második helyezett Szeghalom a Szeged otthonába látogat, mely mérkőzés akár kétesélyes is lehet” — nyilatkozta Kalmár Jenő edző.

Kecskeméti NKSE – SONEPAR Békéscsaba
Helyszín: II. Rákóczi F. Ált. isk. (6000, Kecskemét Tóth L. sétány 2.)
Időpont: 2009. 05. 23. 17:00
Forduló: 22.
Játékvezetők: Sebők Henrik, ifj. Vindis Ferenc
Versenybírók: Kabók József

Bogdándy

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..