kesport.hu

Újabb kecskeméti a vízilabda-válogatottban!

“A tegnap reggel már nagyon jól kezdődött, mikor megcsörrent a telefonom: a ’95-ös válogatott edzője Czigány Karcsi hívott. Beszélgettünk a nálunk folyó munkáról, hogy látja a fejlődést a srácokon. Gratulált az elmúlt időben elért eredményekhez a bajnokságokban. Kérdezgetett a fiúk hozzáállásáról, lelkivilágukról, tanulmányi eredményéről. Akkor még nem tudtam, hogy újabb megtiszteltetés ér bennünket, hogy Szabó Boldizsárt is meghívják a válogatott edzőtáborába 2009. június 15-21-ig Egerbe” – írja nem kis büszkeséggel Simon Gábor vezetőedző.

“A kecskeméti Szabó Boldizsár ugyanis a vízilabda-válogatott edzőtáborába megy – közölte Simon, majd így folytatta: váratlan a meghívás, mert Boldi ugyan volt már válogatott edzésen, de akkor azt mondták, hogy még figyelik, és dolgozzon tovább, majd visszahívják, ha olyan fejlődést mutat. Ő nagyon szorgalmasan dolgozott és sokat is áldozott, mind ő, mind a családja is ezért a sikerért. Nagyon megérdemli ezt a lehetőséget.”

“Tegnap, mikor a csapat előtt közöltem vele a hírt, akkor elmondtam, hogy a magyar vízilabda válogatottba meghívást kapni óriási megtiszteltetés és a teljesítmény elismerése. Oda bekerülni nagyon nehéz. Kikerülni nagyon könnyű. Bentmaradni a legnehezebb feladat. Bízunk Boldiban, hogy sikerül Neki!” – írta az óriási lehetőségről a vezetőedző.

Boldizsárral együtt immár három kecskeméti fiatalt számolhatunk meg az ország legjobbjai között. Szilágyi Bencét és Simon Gábort 2009. február 18-án hívták meg korosztályaik legjavába.

4 hozzászólás

 1. Csucsu

  2009. május 28. csütörtök at 05:43

  És a film pörög tovább, ha beválik hamarosan megjelenik egy fővárosi sportvezető telefonszáma a szülők mobilján…

 2. Csucsu

  2009. május 28. csütörtök at 06:09

  Gyertek, játszatok együtt Boldiékkal 2009. május 31.-én a gyermek napon a Kecskeméti Strand és Élményfürdő medencéjében megrendezésre kerülő viziparádén.

 3. Matyika

  2009. május 28. csütörtök at 20:36

  Graturálok Boldizsárnak . Remélem siker neki ben maradni a válogatotak közt

 4. anno

  2009. augusztus 30. vasárnap at 00:47

  Nagyon csalóka ez a válogatottság dolog..:D

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..