kesport.hu

Ezüstérmesek a félegyházi kézilabdázók

Kétszer másodikok a kiskunfélegyházi kézilabdázók: a P&P kiskunfélegyháza idén is ezüstérmes lett az NB I/b Keleti csoportjában.

Tavaszi teljesítményük alapján azonban bajnokok: a megszerezhető 22 pontból 19-et gyűjtöttek be a Pásztor István játékosedző vezette félegyháziak: – Ha csak a tavaszi eredményt nézzük, akkor az első helyen végeztünk volna. Sajnos az ősszel csak tizenegy pontot gyűjtöttünk, és ezzel a 6-8. helyen álltunk. Nagyon összekaptuk magunkat, ez a második hely nagyon szép teljesítmény – értékelt Pásztor. Lechner István szakosztály-vezető szerint “az egyéni teljesítményeken túl az is hozzájárult az eredményességhez, hogy igazi csapatot alkottak a fiúk. Segítettek a szurkolók is, akik idegenbe is eljöttek, buzdították és győzelembe hajtották kedvenceiket. Velük egyel többen voltunk a pályán” – véli Lechner.

A jövőről szólva Balla László, a kiskunfélegyházi városi sportbizottság elnöke elmondta, szeretnének újra érmes helyen végezni, és nagyobb hangsúlyt akarnak az utánpótlás-nevelésre helyezni. Hamarosan az is eldől, ki marad, és ki távozik az ezüstérmes keretből. Információnk szerint a Budapest Bank Kecskeméti KC-ból távozók is erősíthetik a szomszédvár NB I/b-s csapatát a következő idényben.

(A Petőfi Népe cikke nyomán.)

4 hozzászólás

 1. Tim

  2009. június 12. péntek at 20:30

  Hajrá Félegyháza!!Jövőre is szép eredményt!Gratulálok a fiúknak!Nagyszerű teljesítmény…

 2. Koko

  2009. június 13. szombat at 13:03

  Gratulálok!Jövőre is hasonló szép eredményt kívánok!!!

 3. "B" KÖZÉP

  2009. június 14. vasárnap at 12:07

  Köszönjük a fiúknak a jó mérkőzéseket!!!
  Jővőre találkozunk!!!

 4. Fecó

  2009. június 14. vasárnap at 13:07

  Szuper a CSAPAT!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..