kesport.hu

Szivics soha sem dönt egy meccs alatt

Tomiszlav Szivics még soha sem döntött egy játékos leigazolásáról egy meccs alatt. A KTE-Ereco által kiszemelt brazil középpályás esetében sem fog így tenni a vezetőedző. A tavalyi idényt Székesfehérváron töltő Romeróval egyébként már egy előzetes tárgyalást is folytatott a klub.

“Köztudott, hogy teszteljük a korábban Fehérváron játszó Romerót. Az elmúlt idényben egyszer láttam játszani, de én soha nem döntöttem még egy meccs alatt. Szeretném jobban megismerni, szeretném több napon át tesztelni, és csak azután döntenék a sorsáról. További nevekkel nem akarok dobálózni, de vannak elképzeléseink, hazai és külföldi játékosokkal is tárgyalásban állunk. Ezek között a labdarúgók között van hazai és külföldi játékos is egyaránt, annyit szeretnék csak elárulni, hogy két szerbbel is kapcsolatban állunk” – nyilatkozta Tomiszlav Szivics az nb1.hu-nak.

13 hozzászólás

 1. Janás

  2009. június 17. szerda at 05:58

  A nagy kérdés most nem ez. Hanem, lassan letelik a mester szabadsága és mi lesz ha addig nem kapják meg a játékosok a járandóságukat.

 2. Meksz

  2009. június 17. szerda at 08:06

  B+ Janás, nem igaz, hogy te is csak károgni tudsz. Nem tudom emlékszel-e, Sivic ehez is kötötte a maradását, és gondolom a klub csinálja a dolgát. Nekünk szurkolóknak SEMMI KÖZÜNK a klub pénzügyi dolgaihoz.. Ha egyáltalán van elmaradás a fizukkal.

 3. ZS

  2009. június 17. szerda at 08:28

  Gondolom,itt sem “Rózsás”a helyzet pénzügyi téren csak jól van komunikálva a sajtó felé.

 4. hamun

  2009. június 17. szerda at 08:36

  “hazai és külföldi játékosokkal is tárgyalásban állunk. Ezek között a labdarúgók között van hazai és külföldi játékos is egyaránt”

  ez jó :D

 5. Miskabá

  2009. június 17. szerda at 09:11

  Megkérdezték, válaszolt.

 6. KTE-ERECO

  2009. június 17. szerda at 10:16

  Már megint szerbeket hoz.

 7. Janás

  2009. június 17. szerda at 10:16

  Meksz!

  Egy kis aggódás azért nem árt? Főleg ha, ehhez kötötte a maradását. Egyébként jó híreket is hoz ez a napok óta csúnyán fújdogáló szellő, állítólag komoly támogató is megjelent a láthatáron.

 8. Janás

  2009. június 17. szerda at 10:26

  ZS!

  Általában egyetlen csapatnál sem az alapfizetésekkel van a gond, azokat rendesen kifizetik a tulajdonosok, hanem az egyéb jövedelmekkel.

 9. zs

  2009. június 17. szerda at 11:26

  Janás
  Akkor azért van a tamgatók között a honlapon az a kép amelyiket nem lehet megjeleníteni.

 10. gyurmafej

  2009. június 17. szerda at 12:29

 11. Nitro

  2009. június 17. szerda at 15:42

  Minden magyar csapatnál vannak gondok, mindehol csúsznak valamennyire a fizetések, de inkább a prémiumok tényleg a rizikósak. Nincs pénz a magyar fociban, ezen meglepődni vagy izgulni kár. Szerintem dícséretet érdemel a Csapat azért ,mert ebből a játékuk alapján semmit sem lehet érzékelni és Rózsa Urat sem kell bántani, mindent megtesz Ő is a maga módján, nyilván ezért nem volt még semmi olyan hír hogy a játékosok ultimátumokat adogatnának, vagy tüntetni akarnának a vezetés ellen. Mindenki teszi a dolgát ahogy tudja. Gondolom Sivic vissztérését követően gyorsabban fognak pörögni az események az átigazolások terén. Egy tőkeerős új támogató pedig a legnagyobb erősítés lenne, bár megvalósulna.

 12. microlas

  2009. június 19. péntek at 09:33

  gyurmafej, jó ötlet!

 13. Pingback: Veszelics és Koller erősítést jelent, Ndjodo még nincs erőben – Szivics értékelt | kesport

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..