kesport.hu

Női kézilabda: cél az NBI/B

A közelmúltban rendezték meg az NB-II délkeleti csoportjában szereplő Kecskeméti Női Kézilabda Egyesület évadzáró rendezvényét a műkerti sportcentrumban.

Kálmán György, az egyesület elnöke értékelő beszédében elmondta, hogy az elmúlt egy év alatt anyagilag és szakmailag is sikerült stabilizálni a klub helyzetét. A lányok egy olyan erős mezőnyben is meg tudták szerezni az ötödik helyet, ahol két, magasabb osztályból kiesett csapat is szerepelt. Kálmán György hangsúlyozta: a stabilitás megteremtése után a még eredményesebb szereplés, hosszabb távon pedig a bajnokság megnyerése, az NB-I/B osztályba jutás a cél.

Kalmár Jenő, a csapat edzője négy éve került az egyesülethez. A csapat akkor kieső helyen állt, azóta azonban stabilan tartja a negyedik-ötödik helyét. A tréner szerint a jelenlegi játékosállománnyal ennél előrébb nem tudnak végezni. Az egyesület vezetése által meghatározott célokhoz ezért mindenképpen erősítésre lesz szükség, legalább három poszton. Kalmár Jenő kijelentette: az NB-I/B-s tagság megszerzése, mint cél az edző és a játékosok számára is olyan plusz motivációt jelent, amellyel megfelelően lehet mozgósítani a tartalék energiákat.

(Kecskeméti Lapok)

6 hozzászólás

 1. szurkoló

  2009. június 21. vasárnap at 16:06

  Addig nem látok feljutási lehetőséget a női kéziseknél, amíg ugyanez az idős keret van.Idén mikor megtudtam, hogy a felnőtteknél ifisták is szerepelnek változásban hittem. Remélem a változás jövőre bekövetkezik.

 2. jaja

  2009. június 21. vasárnap at 17:12

  ilyen edzővel és öreg lányokkal semmi esélyük,mert először alkalmassá kell tenni amagasabb osztályra a csapatot mind szakmailag mind emberanyagban.ezzel akerettel nincs értelme,mert ezek a lányok már nem képesek többet edzeni,és magasabb szinten teljesíteni.teljesen elöröl és fiatalokkal kell elkezdeni a munkát,egy ambiciozusabb edzővel.

 3. szurkoló

  2009. június 22. hétfő at 18:46

  ne haragudj, de nem hogy többet edzeni nem képesek, hanem edzésre eljárni sem.
  Így kb sz**rt sem ér a célkitűzés……

 4. hm

  2009. június 25. csütörtök at 12:01

  Itt nem csak arról van szó,hogy több edzésre kellene bejárni,hanem a hozzáállásról.Ismerek onnan ifi játékosokat..minden edzésen bent vannak,és akarnak valamit elérni,de nem sok lehetőséget kapnak a bizonyításra.Nem hogy a meccseken,de edzésen sem.Remélem a jövőben változások várhatóak mind a keretben,és az eredményben is,mert annak,hogy csakúgy bejárjanak edzésre hogy elteljen az idő valamivel nem sok értelme van.

 5. csakugy

  2009. július 18. szombat at 09:37

  Itt egyáltalán nem erről van szó, ti nem tudjátok hogy például felnőtt eddzésre miért nem járnak be az ifisták csak annyit láttok h nincsenek benn pedig az tény h pl ifistáknak felnőtt eddzésen ott kell lenni de még a kedv is elmegy egy két dologtol nem hogy eddzésre járni hanem még a kézilabdátik is … ! Megvannak az okai hogy miért nem járnak be aki nem tudja a dolgokat h mi folyik ott addig ne szoljon …! a Cél persze az nb1/b és remélem ssikerül is ! És ebbe a szzonba majd pár Ifist játékos fel megy felnőttbe játszani ! Erősítve ezzel a felnőtt keretet.!

 6. charlie

  2010. október 20. szerda at 16:46

  szurkolo, jaja, hm, csakugy : nem látom a bejegyzéseteket, hogy mekkorát tévedtetek…

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..