kesport.hu

Két igenes szerződés – aláírás nélkül

Mint beszámoltunk róla, péntek este meglepő hírt jelentett be a KTE-Ereco csapata, miszerint Koller Ákos, a Fehérvár 34 éves középső védője, székesfehérvári szerződése lejárta után Kecskeméten folytatja pályafutását.

Az átigazolási hírben eddig semmi meglepő nincs, egészen addig míg nem vesszük számításba, hogy a rutinos védő a délután folyamán már az NB II Nyugati-csoportból feljutó, Lombard Pápa elnökével, Bíró Péterrel is megállapodott.

“Megszólalni sem tudtam a döbbenettől – kezdte a sportnapilap hasábjain Árki Gábor, a pápaiak klubmenedzsere – Mindent tisztáztunk, mindenben megállapodtunk, Koller Ákos elégedett volt az ajánlatunkkal, mégis másképp döntött. Megtehette, lelke rajta; most már persze nem bánjuk, hogy nem lett a Lombard labdarúgója.”

A sportnapilap információ szerint az FC Fehérvárnál lejárt szerződésű 34 esztendős labdarúgó milliós feltételt szabott, amelyet a Pápa vezetősége jelentősen lefaragott, s a hosszas alkudozás után a hátvéd elfogadta az ajánlatot, ám ekkor jött a kecskeméti ajánlat. Koller megerősítette Árki Gábor szavait, majd hozzátette: egyelőre a Kecskeméttel is csak szóbeli egyezséget kötött.

“Igen, de biztos, hogy hétfőn aláírom a szerződést – jelentette ki a játékos, majd így folytatta – Mindenféle híreszteléssel ellentétben a kecskemétiek péntek délután kerestek meg, és lényegesen jobb ajánlatot kaptam. Nem szép, amit tettem, de kíváncsi lennék, ki utasítaná vissza az anyagilag kedvezőbb lehetőséget. Tízéves profi pályafutásom során több klubtól távoztam úgy, hogy inkább lemondtam három-négy havi fizetésemről, illetve a szóban kikötött prémiumról, ami ugye csak adható, nem kötelező. Ha néhány esztendővel fiatalabb lennék, talán aláírtam volna Pápára, mivel azonban már csak egy-két évem van a profik között, más lett a fontossági sorrend. A kecskeméti vezetők nyomban éreztették velem, hogy szükségük van rám, míg a pápaiak közölték, ha hétfőig nem tudunk megegyezni, másik belső védőt keresnek.”

Rózsa Pál, a KTE-Ereco tulajdonosa is megerősítette, hogy Koller Ákos szerződtetése pénteken került előtérbe. Miután a hét második felében kiderült, hogy a klub nem alkalmazza a bosnyák válogatott Velimir Vidicset, a szakmai stáb új belső védő igazolását szorgalmazta. “Korábban nem tárgyaltunk Koller Ákossal, csak péntek délután vettük fel vele a kapcsolatot. A védő közölte, hogy szóban megegyezett a Pápa vezetőivel, de a mi ajánlatunk kedvezőbb volt, és még aznap este találkoztunk Kecskeméten. Egyelőre szóban állapodtunk meg, de hétfőn aláírjuk az egy plusz egy éves szerződést” – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Rózsa Pál.

(fotó: vidi.hu)

12 hozzászólás

 1. robi

  2009. június 28. vasárnap at 15:36

  remélem ebből legalább lesz vmi nem ver át minket

 2. kte 4ever

  2009. június 28. vasárnap at 16:30

  biztos hogy nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. robi

  2009. június 28. vasárnap at 16:46

  jo van na csak egyszer már megtette én se hiszem hogy kap mégegy ajánlatot csak mondtam amugy a haladás is hívta ezt a fiut

 4. .

  2009. június 28. vasárnap at 18:26

  Ebben a korban már gondolni kell a jövőjére.
  Egy lényegesen jobb ajánlatot még szép hogy nem utasít vissza.
  Ha a Pápa vagy más többet ajánlana hétfőig és azt választaná, azon sem
  lepődnék meg.

 5. haha

  2009. június 28. vasárnap at 18:42

  nem akkora játékos hogy licitálni kéne rá, milliós havi fizetés jézus

 6. robi

  2009. június 29. hétfő at 09:22

  valaki tud vmit romeroról és trivunovicról????? mi van velük?jönnek vagy nem??

 7. Pingback: Ndjodo érkezik, Romero más országba szerződött, Koller lakást keres | kesport

 8. kte 4ever

  2009. június 30. kedd at 16:20

  Trivunovic nemet mondott !Ausztriába igazolt!Romero is!!

 9. Pingback: Másfél hónap után ismét meccs a Széktóiban – debütálnak az új játékosok | kesport

 10. Pingback: Veszelics és Koller erősítést jelent, Ndjodo még nincs erőben – Szivics értékelt | kesport

 11. Pingback: Ötödik helynél nem adja alább a KTE – rendhagyó taktikai értekezlet a Széktóiban | kesport

 12. Pingback: Koller Ákos az NB III-ba igazolt

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..