kesport.hu

Veszelics és Koller erősítést jelent, Ndjodo még nincs erőben – Szivics értékel

4-2-re vereséget szenvedett a KTE-Ereco szombaton az FC Nitra ellen. Az első félidőben öt próbajátékos is szerepet kapott, róluk azonban nem dönt egy félidő alapján Tomiszlav Szivics. A kecskemétiek vezetőedzője szerint Koller és Veszelics mindenképp erősítést jelent, míg Ndjodon látszik, hogy még nincs erőben.

“45 perc alatt nem döntök soha, ezt már mondtam korábban is” – nyilatkozta Szivics az első félidőben pályára lépő tesztemberekről, majd így folytatta: ” ez az edzőmeccs erős volt nekünk ebben pillanatban. A Nyitra egy hét múlva kezdi a bajnokságot, mi pedig csak két hete edzünk. Ma is volt foglalkozás délelőtt, nehezek még a játékosok lábai. Az eredménnyel nem foglalkozom, láttam azonban pozitív jeleket. Amikor majd fontos lesz, akkor ez a csapat nyerni fog!”

A szünetben sorcserét hajtott végre a KTE és szóhoz jutott a három új igazolás. “Azt már most látjuk, hogy Koller és Veszelics erősítést jelent nekünk, Ndjodo viszont még nincs erőben, de majd teszünk róla, hogy formába lendüljön” – mondta a lila-fehérek mestere.

A KTE-Ereco következő edzőmérkőzését jövő héten szerdán játssza a román élvonalbeli Gaz Metan Medias csapata ellen. A Széktói Stadionban 18 órakor kezdődő találkozóra a belépés ingyenes. Szivics azt mondta akkor is maximum 45 percet fog játszani egy játékos.

50 hozzászólás

 1. mikormikor

  2009. július 4. szombat at 21:44

  Nekem tetszett a meccs ez a Veszelics gyerek pedig gólkirály lesz. Hajrá KTE.

 2. szuszi

  2009. július 4. szombat at 21:46

  Aki ezt a NDjodot idehozta…de felképelném!

 3. robi

  2009. július 4. szombat at 22:00

  NEM HALLOD NINCS MÉG ERŐBE MAJD SIVIC RENDBE HOZZA HOGY MEGVERJEN VKIT CSAK POÉN VOLT

 4. sznot

  2009. július 4. szombat at 22:11

  Hú de szar mérkőzés volt :D
  Ndjodo valami hihetetlen fantasztikus, két gólpasszt is kiosztott. Csak az egyiket pont a szlováknak..:D
  Az első félidei csapatból nem tudok kiemelni senkit, bűn rossz volt még úgy is, hogy a második félidős több gólt kapott be. Ezen a Sergiu gyereken akkor vitték át a labdát amikor akarták, támadójáték meg szinte nem is volt, egyedül Hegedűsnek volt egy szép fejese.
  A második félidőben már pörgősebb volt a játék, ez a Veszelics szerintem nagy erősítés, kétszer tört kapura és mindkettőből gól lett.
  Koller szintén jó volt, rajta se vitték át a labdát.
  Ndjodonak meg remélem olyan szerződése van, hogy bármikor felbontható..

 5. "szőkenő"

  2009. július 4. szombat at 22:25

  Mester kérem, a szlovén igazolásunkat, Veszelicset nem lehetne olyan szerkezetben játszatni, hogy közelebb legyen az ellenfél kapujához?

  Mester kérem, egy második számú kapus -egy aktiv, támadó futballt játszó csapatnál – nem lehetne picit gyorsabb gondolkozású, kreativabb?

 6. magilla

  2009. július 5. vasárnap at 08:02

  Nyugodtan szidjátok Ndjodo-t. Hiszem már a meccs előtt két nappal meg érkezett a Helvécia mellőli Kamerunból, csupán két hét pihenő és pár perces repülő út után.
  Ha eleve leírunk egy játékost, akkor az játszhat akárhogy úgy sem fog tetszeni. Csupán akkor lesz “világklasszis” ha eligazol, és majd lehet szidni a vezetőket, hogy nem értenek a focihoz.Most volt egy meccs, ahol főleg az új játékosok tesztelése volt a cél, és bebizonyosodott, hogy nem nagy csapatok ellen kell felkészülési meccset játszani

 7. kaldf

  2009. július 5. vasárnap at 09:18

  Tisztelt szuszi!
  Aki egy meccs után,a körülményeket figyelembe nem véve ilyeneket írogat azt én is felképelném!
  Nem igaz ez a sok fanyalgó dilettáns vészmadár miért pont Kecskemét környékén lakik.Vagy vannak máshol is?
  Emberek ez az első edző meccs volt,tíz napja még a strandon voltak a játékosok.
  Mit akartatok voltaképpen 10-0-ra győzni?
  Pont erre valóak az edző meccsek játékosokat posztokat játék variációkat próbálgatni.
  Az égvilágon nem történt semmi játszottak egyet mozogtak egy keveset, úgy ahogy azt ilyenkor tenni kell.
  Ndjodo 2 napja érkezett egy új közegbe, Sivic ugyanolyan tipusú futó embert fog belőle faragni mint Litsingiből.
  Jut eszembe az első edző meccs után Litsingit is lefikázta mindenki.

 8. sznot

  2009. július 5. vasárnap at 10:24

  Litsingi?:D
  Hallod az az ürge egy dilettáns, technikája 0, kombinatív játékhoz fogalmatlan. Nézd meg hány gólt szerzett mondjuk 10 méterről távolabb.

 9. Gibson

  2009. július 5. vasárnap at 10:35

  de sznot, nem mind1 milyen béna ha gólt rúg? :D:D:D ha még csak annyi az össz tudása, h mindig jó helyen áll akkor már 1 kiváló játékos :) lényeg a gól és 8at vágott a szezonban. Ha jól emléxem Csordás után a 2. a csapatban ugye? (nem vennék rá mérget, de így emléxem)

 10. magilla

  2009. július 5. vasárnap at 10:38

  sznot. Nem tudom hallottál-e Gerd Müllerről. Nem volt technikás játékos, csak épp, mindig ott volt, ahol kellett lenni. Ezért volt sokszor gólkirály- És góljai többségét a 16-oson belülről szerezte.De ha ennyire nem tetszik Litsingi, mondj még egy játékost a csapatból, aki tavasszal több gólt rúgott és ugyanakkor többször szerelt a saját 16-osa előtt. Ő a legjobb péla arra, hogy a technikai hiányosságokat akarattal és lelkesedéssel lehet pótolni

 11. Ágoston

  2009. július 5. vasárnap at 10:49

  Várom a szerdai meccset mert ott már okosabbak leszünk!

 12. robi

  2009. július 5. vasárnap at 11:06

  én is sztem az könnyebb lesz

 13. sznot

  2009. július 5. vasárnap at 11:48

  Gibson: nem, mert sok akció rajta áll meg. Nézd meg mi volt eddig, kirúgták a labdát Litsingire, ő felugrott, lefejeli (már ha sikerül neki), és elkezd kavarogni. Lassú ehhez a gyors játékhoz, mire megtalálja az emberét (és oda tudja passzolni) a védők már rég visszazártak.
  Amúgy nem, Montvai a második.

 14. sznot

  2009. július 5. vasárnap at 11:51

  magilla: hallani hallottam már, de játszani nem. Litsinginél az a baj, hogy rossz a helyzetkihasználása, 4 ordító helyzetből jó ha 1-et bekotor, ez pedig kevés. Nagyon kevés.

 15. KTE-ERECO

  2009. július 5. vasárnap at 11:57

  Most csak azért kaptunk ki mert hiányzott Montvai.

 16. Nitro

  2009. július 5. vasárnap at 12:03

  edzőmeccseken legutolsó szempont, hogy a szurkolókat szórakoztassák. Akinek ez nem tetszik az ne járjon ki. Ez is az edzés és a munka része. Télen se ,tavaly nyáron se, sőt soha az életben nem a nagy iramról meg az izgalomról voltak híresek ezek a meccsek. Ráadásul még az alapozás elején vagyunk ,első meccsünk ez volt. Akiket itt joggal lehetetett szidni ,azok a román próbajátékosok. Segiu egy katasztrófa, de a többiek se mutattak igazából semmit.

 17. robi

  2009. július 5. vasárnap at 12:11

  az a botond nem volt olyan rossz sztem

 18. footbola

  2009. július 5. vasárnap at 13:58

  ez csak a kezdet… ezek után a felkészülési meccsek után kell igazán a győzelmeket várni, de ha kikap a csapat, akkor is a miénk lesz…
  tehát haajrááá KTE, KTE, KTE!!!

 19. Gibson

  2009. július 5. vasárnap at 14:46

  Szerintem is, hát figyeljetek, nagyjából semmit sem változott a keret, legalábbis a kezdő 11et tekintve + akik közreműködtek az 5. hely megszerzésében ráadásul Veszelics és Kollernek ha még jól megy akkor sztem még dobogóra is hajthatnánk.(persze ha lesz elegendő pénze a klubbnak) :) Hajrá Hírös város!

 20. abc

  2009. július 5. vasárnap at 14:53

  sznot: Mióta vagy ilyen kritikus?! Dilettáns pedig te vagy, nem a Litsingi -aki a szivét lelkét kiteszi a pályán- ha így nyilatkozol a saját csapatodról! Vagy nem a KTE Ereconak szurkolsz?!
  De gyorsan felejtenek itt egyesek :(

 21. sznot

  2009. július 5. vasárnap at 15:46

  abc: Litsingivel kb azóta vagyok ilyen kritikus amióta itt játszik. Nehogy én legyek már a hunyó, mert egy szar játékosnak tartom, álljon már meg a menet! Szivét lelkét kiteszi, oké, de nem ezért szerződtették bazze!
  Nem, nem a KTE-nek szurkolok, sose szurkoltam és ezután se fogok. Te jó isten, normális vagy? Tisztára mint a politika komolyan, ha nem dobálok kővel akkor már nem is vagyok magyar, vicc komolyan.

 22. kte 4ever

  2009. július 5. vasárnap at 15:47

  akkor kinek szurkolsz??

 23. Dávicc

  2009. július 5. vasárnap at 15:57

  robi

  az a botond nem volt olyan rossz sztem

  Hanyas mezbe tolta? 17es?

 24. sznot

  2009. július 5. vasárnap at 15:57

  kte 4ever: ennyire nem jött le amit írtam..?

 25. kte 4ever

  2009. július 5. vasárnap at 15:59

  a botond sztem 6-os volt v nem?

 26. lali

  2009. július 5. vasárnap at 16:04

  Érdekes hogy állandó szakértőnkön (sznoton) kívül mindenki meg van elégedve
  Litsingivel. Az hogy Ndjodo csak most érkezett attól még lehetne érzéke a labdához.
  Tavaly nyáron a Vasas ellen Litsingi akkora gólt lőtt hogy hetekig téma volt, pedig ő is csak akkor érkezett. Koller és Veszelicsről is látni az első pillanattól kezdve hogy ügyesek, de NDjodo?

 27. nbcee

  2009. július 5. vasárnap at 16:12

  Kb. mindenkitől azt kaptam, amit vártam. Veszelics “Torres” tényleg jó, Koller rutinos (volt pár olyan megmozdulása, hogy ihaj), Ndjodo pedig nagy hasznára lesz majd az NB3-as csapatunknak. (gonosz vagyok ááá dehogy). Koncz, Csori, Mitrovics és Janika még nem voltak teljesen felpörögve, de én aztán nem siettetem őket. Az első félidőben jó volt látni, hogy Csukics továbbra is tud küzdeni, Bagi is egyre érettebb, viszont Pelicsicsben nem reménykedem, és Hegének muszáj lenne jó formába hoznia magát. (szörnyű volt látni, hogy nagyon érti ezt a játékot, de futni alig bír :/ )
  A 4 román meg nem mutatott kb. semmit.

 28. holló

  2009. július 5. vasárnap at 16:15

  Szép számmal voltunk kint érdeklődők.
  Alapozás közbeni edzőmeccs sokkal többet nem lehetett várni.
  A szokott helyemet direkt elhagytam (ugyanis ott nem lehet hallani), hogy halljam a hangosbemondót ki-kicsoda.
  Nem volt szerencsém. Itt sem hallottam semmit.
  Ellenben volt egy “szurkoló” aki a hangos dudaszót még hagyján, de förtelmes stílusban parázna módon üvöltözött néhány hozzá hasonló röhögése közepette.
  Igen tisztelt “tanár úrra” hallgató illető ÖNRŐL van szó, aki Schindler emblémás pólót viselt. Gosztustalan amiket ordítozott. Bár úgy láttam nagy ismeretséggel rendelkezi a szűk körön belül (erre utal, hogy mindenkihez volt valami hozzáfúzni valója), én mégis azt mondom a körülöttem helyetfoglaló 8-10 éves focipalánták előtt én pironkodtam ön helyett. Nem szívesen vinném az ön környezetébe a hasonló korú gyermekemet.
  Ön ezzel árt a KTE-nek, mert sok családot foszt meg a bizonyára ennél sokkal szórakoztatób futballtól. Ne tegye!!!!
  A melegre való tekintettel a félidőben még a sör is elfogyott…………

 29. robi

  2009. július 5. vasárnap at 16:17

  jaja sztem is 6-os volt akkor is a botond nem volt rossz volt pár jó megoldása

 30. sznot

  2009. július 5. vasárnap at 16:19

  lali: ne csak nézz, láss is. Lőtt gólokat? Dejó, hány ordító ziccerből? Meccseken már számoltuk, hogy 4 után jön a gól. Irtó rossz a helyzetkihasználása érted? Úgy is mondhatnám hogy SZAR! És lassú, körülményes, a védők már rég visszazártam amikor ő azon filózik, hogy hova is passzolja le a labdát.
  Furcsa hogy te nem látod ezeket. Már ha jársz meccsekre ugye.

 31. KO

  2009. július 5. vasárnap at 16:32

  nekiállhatunk szidni egyesével is a fiúkat de annak mi értelme?
  Litsingi lehet nem a 100%-os helyzetkihasználásról híres de h.ő az a tipus aki saját tizenhatosunkig visszaér még meccs végén is az tuti.se Janika se Csori nem segít vissza,Montvai szintén.most mondhatod h.,mert nem az a dolguk.oké-nem az.de ők se lövik be minden 2. vagy 3. helyzetüket….akkor meg Litsingi mért lóg ki?
  azért szép a foci mert így h.a csapat kb 5 helyzetből lő egy gólt még így is ipari mennyiségbe nyomta… :) akkor lennénk nyílván elégedettek ha 1 Tököli szintű helyzetkihasználónk lenne,de az nincs.nekünk akik most vannak sztem tökéletesek.

 32. sznot

  2009. július 5. vasárnap at 16:54

  KO: már megint elkalandoztunk, visszazár Litsingi oké. De a helyzetkihasználása akkor is szar és ettől még ugyanolyan körülményes lesz könyörgöm!
  Csori és Yannick is szélső, ők szolgálják ki Montvait és Litsingit is. És nézd meg, Montvai több gólt lőtt úgy, hogy az utóbbi időben csak csereként lépett pályára.

 33. magilla

  2009. július 5. vasárnap at 17:04

  Ahhoz, hogy kihagyja helyzetbe kell tudni kerülni. úgy néz ki ebben Ő a legjobb.Ha nézted a konföderációs kupát, akkor láttad volna, hogy majd’ mindegyik csapat örült volna, ha minden negyedik helyzetüket berúgták volna ( talán az USA. kivételével)

 34. robi

  2009. július 5. vasárnap at 17:33

  amugy meg KO CSORI IGENIS VISSZAJÖN janika lehet hogy nem de csori igen amugy meg monti is néha visszajön de csori szinte mindig legalább a saját tizenhatosunk köré

 35. lali

  2009. július 5. vasárnap at 18:03

  Most nem az a lényeg ki jön vissza ki nem.
  Egy játékosról összességében kell véleményt mondani.
  Litsingi egyáltalán nem lóg ki a sorból és hozta a tőle elvárhatót.
  Persze nem Tökölivel kell összehasonlítani.

 36. robi

  2009. július 5. vasárnap at 18:08

  de azért lehetett volna simán a gól királyunk ha mondjuk csak 10 helyzetett hagy ki de kihagyott vagy 15-20-at

 37. KO

  2009. július 5. vasárnap at 18:36

  amit mi jáccunk abba csatárnak is vissza kell érni vkinek.no ez a Litsingi,aztán akció usgyi vissza,ettől fárad el aztán ha ott a ziccer lehet kihagyja.bene van.én akkor is örülök hogy visszajött.több a variáció!nyerjük majd a meccseket és senki nem fikáz senkit!majd együtt ugrálunk a bl meccseken mikor Litsingi gólt akaszt Casillas hálójába… :D

 38. Nitro

  2009. július 5. vasárnap at 18:43

  Litsingi védelmében annyit, hogy lehet sok helyzetet hagyott ki, de tavasszal összességében jól teljesített. Ezért nem tudott Montvai se sokáig visszakerülni a csapatba, mert Litsingi is lőtte a gólokat. Az hogy hány helyzetből az mindegy, általában ha neki van 4 helyzete akkor a többieknek is akad és azt jelenti jól játszunk. Eddig még nem volt olyan meccs, ami a rossz helyzetkihasználáson ment volna el miatta, legalábbis ilyen nekem nem ugrik be. Sivic meg van vele elégedve ,bízik benne úgyhogy ha tetszik ha nem játszani fog idén is. Amikor pedig nem ment neki akkor szó nélkül lekerült ő is az NB3-ba, vele sem kivételeztek.

 39. szuszi

  2009. július 5. vasárnap at 20:55

  kaldf!
  inkább az a dilettáns, aki hisz abban, h ez a szerencsétlen Ndjodo hasznára lehet a csapatnak.
  nem véletlen nem kell sehova…
  és ha figyelnéd, követnéd a magyar focit, akkor láthattad volna már játszani, és tudhatnád, h rettentően béna!
  te dilettáns…

 40. robi

  2009. július 5. vasárnap at 21:04

  szuszi!
  miért kell itt rontani a levegőt ha észrevetted minden kte szurkolo bízik ndodoban csak te nem menj el ha csak károgni tudsz!!!!

 41. DZSOZI

  2009. július 6. hétfő at 06:42


  2009. júl. 5.

  holló
  AZ KÉRDEZNÉM MI VOLT A Z AMI NEM TETSZET A BARÁTOM VISELKEDÉSÉBEN ????
  AKI A MEGSZOKOTT HELYÉN A BARÁTIVAL SZURKOLT,SŐT Ő MÉG AKKOR IS KIJÁRT A MECCSEKRE MIKOR CSAK 3-400 NÉZŐ VOLT .
  Ő NEM DIVATSZURKOLÓ MINT MAGA!!!!

  HA NEM TETSZIK NAGY A STADION,ODA KELL ÜLNI AHOL NINCSEN SENKI.

 42. T

  2009. július 6. hétfő at 08:47

  DZSOZI: Akit te védesz az az ember egy hatalmas bunkó! Első meccsen szidja a játékosokat a részeg majom, felháborító volt. Neki kellene kitenni egy ketrecet a pálya szélére, ahol senki nem hallja a hülyeségeit és nem zavar és sért senkit az értelmetlen hülyeségeivel.

 43. magilla

  2009. július 6. hétfő at 09:14

  SZUSZI!! Itt nem az a kérdés, hogy ki a dilettáns, hanem az , hogy bízunk-e a vezetőedzőben ( márpedig a túlnyomó többség úgy néz ki bízik benne) Az, hogy kiben mit lát, hagy döntse el Ő.Az edzéseket arra találták ki, hogy formába hozzák a játékost.
  A dilettánsokról meg az a véleményem, aki egy hónap pihenő, több mint tízórás repülő út és két edzés után , azt hiszi, hogy csúcsformát tud hozni egy játékos az a dilettáns.

 44. kM

  2009. július 6. hétfő at 09:23

  Kérjük olvasóinkat, tartózkodjanak a személyeskedéstől, különben moderálásra kényszerülünk, pedig nagyon nem szeretnénk cenzorkodni.

 45. T

  2009. július 6. hétfő at 09:31

  Tartózkodom a személyeskedéstől. De ha észreveszi magát ez az “úriember” és a jövőben máshogy műveli a szurkolást, akkor már megérte személyeskednem.

 46. dzsozi

  2009. július 6. hétfő at 14:01

  T

  nem tudom mi a bajod azzal az úriemberrel ,”dzsozi”én probáltam magamat védeni de úgy látom ti más szemüvegen át nézitek a meccset, ha gondolog akkor szerdán + beszélhetjük személyessen a mecs előt!!! várom válaszod.

 47. szuszi

  2009. július 6. hétfő at 17:39

  magilla!
  Itt nem arról van szó, h nem bízok Sivicben!Nagy szakember, de ugye fából vaskarikát elég nehéz…Sztem Ndjodo vmi manager üzlet révén került ide, nem véletlen szabadulnak tőle mindenhol.Mondjuk sztem nem is nagyon fog játszani.
  Csak idegesít, h egy ilyen béna miatt kuncognak rajtunk…Bár az megnyugtat, h tudom, h Montvai és Veszelics mellett esélye nem lesz játszani.
  A repülőút meg a pihenővel kapcsolatban: a foci olyan, mint a biciklizés;nem lehet elfelejteni! Fáradt lehet az ember, de hogy 0 jó megmozdulás, az már nem a repcsiút miatt van!
  De inkább örüljünk Veszelicsnek!!!!Kurva jó a srác!

 48. magilla

  2009. július 6. hétfő at 18:42

  SZUSZI!! Hidd el Nekem fárasztó utazás után játszani. Saját tapasztalatból tudom. annak idején Szegeden fociztam, és attól na Nyíregyházától, aki simán kapott tőlünk egy három-nullát (úgyhogy ők is lemondtak a tovább jutásról) 5 órás vonat út után kaptunk egy 4-est, mert mintha betonból lett volna lábunk. Régebben az NBI-es csapatok már a meccs előtti napon elutaztak, hogy ne legyenek merevek.
  A másik dolog. Adni kell esélyt NDJODO-nak. Ha már most elkezdjük szidni, tényleg nem leszbelőle semmi. Azt Te is be láthatod, hogy úgy nehéz dolgozni, ha 3-4 ezer ember kiabál rád ha netán hibázol.
  Ne hidd, hogy Én most kötözködni akarok, csak a tapasztalatom és a véleményem írom le, és ez nem mindig egyezik meg máséval

 49. szuszi

  2009. július 6. hétfő at 20:56

  Akkor valamilyen szintem pályatársak vagyunk, én is fociztam.
  Tudom milyen utazás után játszani, de Ndjodo már pénteken is itt volt.
  Hidd el, én örülnék a legjobban ha párosával rúgdosná a gólokat!Csak sajnos nem nagyon tudom elképzelni…
  Azt is tudom, h szar úgy játszani, h utálnak, de valahogy kiérdemelte Ndjodo, a fradi szurkolóknak kimutogatott, minden csapatnál lefejelt vkit…
  Nem véletlen fogadtuk sokan negatívan.
  Ezellen a góljaival tehetne…
  De azokat én Torrestől várom!

 50. robi

  2009. július 6. hétfő at 20:58

  én bízok ndjodoban de én is inkább torresstől várom a gólókat

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..