kesport.hu

A KTE edzőtáborának részletes programja

A kecskeméti futballcsapat július 15-én Szerbiába utazik, ahol egy négynapos edzőtábor keretében két felkészülési mérkőzést is játszik. Szabó Zoltán pályaedző szerda délelőtt a túra részletes programjáról is beszélt.

“Július 15-én, szerda reggel utazunk ki Zomborba, ahol még aznap délután, 17 óra 30 perces kezdéssel megmérkőzünk a helyi másodosztályú együttessel. Csütörtökön és pénteken maradunk is a városban, ahol napi egy illetve kettő edzéssel készülünk tovább a bajnoki rajtra. Szombat reggel utazunk át Szabadkára, ahol szintén 17:30-as kezdéssel lépünk pályára a szerb első osztályba most feljutott Spartak Zlatibor Voda együttese ellen. A találkozó után indulunk vissza Kecskemétre” – mondta Szabó Zoltán.

(kecskemetite.hu/kesport.hu)

3 hozzászólás

 1. k.konrád

  2009. július 8. szerda at 21:12

  Tisztelt kesport.hu!
  Azokat a híreket,amiket a Miki feltesz a KTE honlapra,miért teszitek ide fel? Ott elolvasom,de itt minek mégegyszer? És a forráshoz még magatokat is feltüntetitek,ehhez azért kell “bőr”.
  Nem bántásként,csak szerintem nem kéne ezt az olvasó sem bolond.

 2. kM

  2009. július 9. csütörtök at 14:50

  Tisztelt k.konrád,

  azért, hogy az a napi másfél ezer olvasó, aki böngészi a kesport.hu saját gyártású híreit, tartalmait, azok ne maradjanak le egyetlen hírről sem kedvelt csapatukról, ha nem követik a kecskemetite.hu-t – egyébként ha megfigyelte, a kesport.hu 80-85%-ban saját tartalommal lép olvasói elé, de mi azt a célt tűztük magunk elé, hogy a legszélesebb körű tájékoztatást nyújtsuk. Így ha van valami, ami érdeklődésre tarthat számot, átmásoljuk és megjelöljük a forrását.

  Azt gondoljuk, ez nem az olvasó hülyének nézése.

  Tisztelettel,
  kesport.hu

 3. k.konrád

  2009. július 9. csütörtök at 19:52

  Köszönöm válaszukat!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..