kesport.hu

A KTE-Ereco helyett a Szpariban Homma

Homma Kazuo az előző bajnokságban a DVTK-ban focizott, és nyolc gólt szerzett. A Nyíregyháza Spartacus mind a DVTK-val, mind a játékossal megegyezett az átigazolásról. Hommával két éves szerződést kötött a klub, amit aláírásukkal is szentesítettek a felek. Hommát korábban szóba hozták a KTE-Ereco csapatával is.

A japán focista Yokohamában, az ország második legnagyobb városában született 1980-ban. Európában először Szerbiában mutatkozott be, itthon a Pápa és a Szeged együttesében is szerepelt, majd 2008-ban került Miskolcra. Az élvonalban eddig 59 mérkőzésen szerepelt, és 18 gólt szerzett. Tavaly a DVTK minden bajnoki meccsén pályára lépett a gyors csatár.

A játékos szerdán délután csatlakozik a Kassára tartó együtteshez és pályára lépése is elképzelhető. A hét hátralévő részét ő is Abaújszántón tölti, aztán hétvégén költözik végleg Nyíregyházára.

Nyíregyházának eddig csak a kiváló Cantemus énekkara révén vannak aktív kapcsolatai a felkelő nap országával. Emiatt a szabolcsi megyeszékhelyen sok japán kórista, kórusvezető megfordult, de Homma Kauzo lesz az első japán és az első ázsiai focista az együttesben.

(szpari.hu)

2 hozzászólás

  1. Nitro

    2009. július 8. szerda at 16:11

    Cantemus-ra emlékszek :D

  2. pilaf

    2009. július 8. szerda at 18:00

    meg az a Dénes, a kórusvezető, tudod akinek olyan kurva nagy aurája van:D

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..