kesport.hu

Montvai Tibor örül a szerbiai meccseknek

Montvai Tibor nemrégiben megházasodott, így a felkészülést – a klubvezetők engedélyével – később kezdte el. A támadó az új igazolásokról, és a szerb csapatok elleni edzőmérkőzésekről beszélt.

“Valóban később kezdtem el a felkészülést, csak múlt hét szerdán, mivel engedélyt kaptam arra, hogy nászútra utazzak” – mondta a fociportálnak Montvai.

“A lemaradásom egyáltalán nem nagy, de Litsingivel és az új igazolással, Ndjodóval együtt külön készülünk, hogy behozzuk a többieket erőnlétben. A tavalyi csapat együtt tudott maradni, továbbra is jó a közösség, aminek részben betudható az eredményesség. Bízom abban, hogy az új játékosok is fel tudják venni a ritmust és a segítségünkre lesznek. A jövő héten Szerbiába utazunk, amit nagyon jó dolognak tartok. A nemzetközi mérkőzések sokkal nagyobb erőbedobásra késztetnek bennünket, mintha mondjuk egy alacsonyabb osztályú magyar csapattal játszanánk” – nyilatkozta a gólerős lila-fehér csatár az nb1.hu-nak.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..