kesport.hu

Próbajátékosok a KTE NB III-as csapatánál

Hétfőn elkezdte a felkészülést a 2009/10-es bajnoki szezonra a KTE-Ereco NB III-as együttese is. A csapat körüli legfrissebb hírekről Visinka Ede edző számolt be a kecskemetite.hu-nak, aki elmondta, hogy a próbajátékosok közül vannak, akik biztosan búcsút intenek Kecskemétnek.

“Hétfő délután tartottuk meg az első edzést, melyen 22 fő vett részt, köztük 7-8 próbajátékos is. Közülük már biztos, hogy többen is távoznak, a szakmai stáb ugyanis nem tart rájuk igényt. A következő napokban tovább tart a próbálkozók tesztelése, de a hét végére szeretnénk kialakítani a végleges keretet, melyhez természetesen később az NB I-es csapatból még többen csatlakozhatnak. A szakmai munkát az utánpótlás szakág-vezetője, Djoko Kokovics felügyeli, ő dönt a keret kialakításáról is. Neki a jól bevált páros, Szabó István és jómagam segítünk edzőként. Folytatjuk a tavasszal megkezdett fiatalítást, a keret szinte teljesen fiatalokból áll majd a következő szezonban is, és ezek a srácok szerepelnek majd a Ligakupa mérkőzéseken is. A jövő héttől napi 1-2 edzéssel elkezdődik a fokozott edzésmunka, hiszen 22-én már a Ferencváros ellen kell pályára lépniük a fiúknak” – nyilatkozta Visinka Ede.

Hozzászólások

  1. Pingback: Szivics elégedett a támadójátékkal – a Romániából érkezett játékosok maradnak | kesport

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..