kesport.hu

Asztalitenisz EB: Magyarország a második

Július 10. és július 19. között Prágában zajlik az Ifjúsági Európa Bajnokság 48 ország részvételével, ahol a magyar lányok a csapatversenyek után második helyezést értek el.

Madarász Dóra (Univer-KTE) végig az első helyen játszott kiemelkedően. A csapatokat három fő alkotja. A döntő kivételével minden mérkőzésen, kettőből két mérkőzést nyert, ám sajnos a döntőben 3:2 arányban alulmaradtak a lányok Romániával szemben. A csapatot alkotja a szintén megyénkből érkező Ambrus Krisztina (Soltvadkert) aki többször is remekül játszott.

Döntő:

Románia – Magyarország 3:2
Győztek: Madarász Dóra 1 győzelem, Tóth Edina 1 győzelem
Győztek: Hirici 2 győzelem, Postoaca 1 győzelem

4 hozzászólás

 1. bea.

  2009. július 15. szerda at 20:16

  Gratulálok lányok! Dóri ne légy szomorú, mindent bele a párosban és az egyéniben. Néztem a meccset az interneten, picin múlt csak. Üdv: Bea

 2. fodmiki

  2009. július 17. péntek at 09:22

  Gratulálok Dori! 6 hónap ifiben eltöltött idő után remekül kezdődik ez a korosztály is.
  Ha egy kicsivel több lehetőséget kaptál volna az ifjúsági mezőnyben akkor még könnyebb lenne, de így is gyönyörű. Gratulálok!!!

 3. Fodor Miklós

  2009. július 18. szombat at 21:14

  Gratulálok az első ifjúsági EB. aranyhoz. szép volt Madarász Dóra és Kosiba Dániel. Szép volt!!! Miki

 4. Fodor Miklós

  2009. július 19. vasárnap at 11:54

  Minden elismerésem a Madarász Dóra és családjáé, fantasztikus teljesítmény az ifjúsági Európa Bajnokságon (Prágában) 1 arany érem vegyes párosban Kosiba Dániellel (Wink AC), ezüst ifjúsági csapatban a csapat tagjai: Ambrus Krisztina,
  Tóth Edina, Tóth Kata mind kettő Statisztika, és a csillag Madarász Dóra, edző: Oláh Zsuzsa, bronz ifjúsági leány egyesben, bronz ifjúsági párosban Ambrus Krisztinával (Akker Tüzép Soltvadkert). A Magyar küldöttség legeredményesebb játékosa további sok sikert kívánok az UNIVER-KTE színeiben és bízom benne hogy hamarosan stabil tagja leszel a felnőtt válogatottnak. GRATULÁLOK Fodor Miklós.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..