kesport.hu

Tuning alatt a kesport.hu – a cél a közösségi média

A szemfülesebbek már észrevehették, de akik nem annyira szemfülesek, annak mi hívjuk fel rá a figyelmét: a bács-kiskun megyei labdarúgók átigazolási hírei mellett a kesport.hu-n a jövőben a csapattabellákat is megtaláljátok.

Igaz, ez nem egy óriási előrelépés, de mi sem születtünk webbuherátornak, csupán az idők folyamán azzá váltunk. A célunk a kesport.hu-val ugyanaz, mint amit az induláskor megfogalmaztunk nektek és magunknak: létrehozni a térség első minőségi és meghatározó sportportálját.

Ezt a célt – majd’ napra pontosan egy év után -, talán elértük. Napról-napra több, mint ezeregyszázan látogatjátok a kesport.hu-t, és 6-7.000 kattintással fejezitek ki információéhségeteket. Tudjuk, hogy lokális szinten ezek a számok jó mutatónak számítanak, ám azzal is tisztában vagyunk, hogy ettől több is kell.

Tabellák fejszámolóknak

Ezért a napokban összeraktuk a tabellákat – egyelőre csak a labdarúgó NB I-et és a Ligakupát -, de amint elstartol a kézilabda-bajnokság, valamint a kecskeméti kosárlabda és röplabda, természetesen azokhoz is elkészítjük  ezeket. A későbbiekre azt is tervbe vettük, hogy a megyei labdarúgás tabelláit, valamint az ificsapataink párharcait is követjük, legalább számszerűleg. Ha ezzel is megvagyunk, akkor majd a ‘kőrösi, ‘félegyházi kézivel is szeretnénk kiegészíteni az oldalt.

Trécselés és szabad száj

Az is a napokban várható, hogy elindítjuk fórumunkat, ahol az eddigiekhez hasonlóan tág teret biztosítunk a vélemény-, és szólásszabadságnak. Az önálló fórumra azért van szükség, mert a kommentezés egyszerűen túllépett saját keretein: vannak cikkek, amikhez 70-120 hozzászólás érkezik, és ekkora számnál már követhetetlenné válik a beszélgetésfolyam, és ezért többször is előfordult, hogy lényeges és megvitatni való dolgok sikkadtak el, mert áttekinthetetlenné vált a sok-sok hozzászólás. Itt jegyezzük meg, hogy nem, a kommenteket nem mi, hanem Ti írjátok – egyes nagy vihart kavart cikkeink után ugyanis visszahallottuk, hogy “essszt bissztos a kesportosok írják, waze”. Hát nem. Napi 10-12 cikk, interjú vagy képgaléria mellett sokszor arra sem marad idő, hogy a hozzászólásokat visszaolvasgassuk.

Van valamid? Küldd el!

Azt írtuk a címben, a cél a közösségi média, és nem véletlenül: tudjuk és látjuk, hogy a legtöbbünknek van fényképezőgépe és vannak élményei. Azt szeretnénk, ha a kesport.hu a legtágabb felületet biztosítaná a Ti képeiteknek, információitoknak és meglátásaitoknak. Ezért támogatjuk és ösztökéljük, hogy ha bármilyen vizuális vagy audiovizuális, a kecskeméti sportéletet más szögből megmutató dolgaitok vannak, akkor csak bátran! Küldjétek, s mi teret biztosítunk mind egy-egy véleménynek, mind egy jó fotónak, vagy tuti információnak. Címünk továbbra is a kesport@gmail.com.

1 szó, mint 100, csapattabellák, pontos bajnoki menetrendek (a jól bevált, az idényre aktualizált Napról-napra), fórum és még valami plusz is vár benneteket hamarosan, ha a kesport.hu-val maradtok.

Mi bízunk abban, hogy így döntötök, és hálásan köszönjük eddigi figyelmeteket, próbálunk legjobb tudásunk szerint dolgozni a jövőben is.

A kesport.hu csapata.

Hozzászólások

  1. a

    2009. július 30. csütörtök at 20:29

    Hajrá Kesport!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..