kesport.hu

Megszűnik a futsalcsapat? Nem nevez egyik bajnokságba sem a Hírös Futsal

Nem nevez be a 2009/2010-es élvonalbeli futsalbajnokságba a Hírös Futsal Club SE csapata – értesült a kesport.hu. A hírt a csapatot működtető személyek is megerősítették. Támogatók nélkül maradt a gárda, ezért nincs pénz a működtetésre.

A Hírös Futsal Club SE legnagyobb sikerét november 17-én érte el, amikor hazai pályán 5-3 arányban legyőzte a Ferencvárost. De ez már a múlté…

A kecskeméti futsalcsapat ugyanis nem nevez be az idei bajnokságba, hiába őrizte meg – az osztályozón elszenvedett duplavereség, majd a DEAC legyőzése ellenére – élvonalbeli tagságát. Még rosszabb hír, hogy egyáltalán nem nevez a csapat sehová, még a másodosztályba sem.

Bozsik István eddigi főtámogató portálunknak elmondta: a Szentkirályi Ásványvíz nem szponzorálja tovább az együttest és az önkormányzat is csak a termet biztosította volna ingyen, ezért nincs meg a megfelelő anyagi fedezet, hogy a csapat elindulhasson a szeptemberben kezdődő versengésben.

A Hírös Futsal Club SE vezetői próbálnak még tárgyalni a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) illetékeseivel az esetleges egyéves szüneteltetésről vagy az élvonalbeli indulási jog további sorsáról.

Kerestük Király Gábort, az MLSZ Versenyszervezési Osztályának munkatársát is, de nem tudtunk vele beszélni, mert jövő hét szerdáig szabadságon van.

AJÁNLJUK:

Elindult a kesport.hu fóruma! Szólj hozzá Te is és nyerj!

24 hozzászólás

 1. Alkaloida

  2009. augusztus 5. szerda at 14:30

  Ne már!Én szeretem a futsalt.

 2. gedam

  2009. augusztus 5. szerda at 15:23

  akkor tolj bele egy kis lovét!

 3. Ágoston

  2009. augusztus 5. szerda at 16:05

  Gazdasági válság van!
  A tánárok fizetésére se sincs már lové egyes településeken!

 4. Alkaloida

  2009. augusztus 5. szerda at 17:26

  gedam!Tolnék én bele ha megtehetném hidd el.

 5. pilaf

  2009. augusztus 5. szerda at 19:12

  köszönjük ezt is az amerikai bankszektornak..

 6. footbola

  2009. augusztus 5. szerda at 22:11

  A csoda az, hogy eddig működött a futsal, nem is tudom, miből fizették és ki, mert a Szentkirályi biztos nem.

 7. Joln

  2009. augusztus 6. csütörtök at 11:03

  Felháborító, hogy ez a téma csak most került napirendre,s amikor a Bács-Kiskun-megyei Labdarúgó Szövetség képviselője ott ült az asztalnál, a” sport pénzek” szétosztásakor,miért nem említette, hogy van Kecskemétnek még egy NB-I-be /önerőből visszaküzdött/ csapata,akik olyan fiatalokból tevődnek össze, akik valahol a megyében nagypályán nyomják ugyanúgy hétvégeken, mint a KTE Ereco nagy NB-I-es,illetve a KTE további kis csapatai is. /Arra,hogy a Kisbugaciban ebédeltessék a játékosokat,s sorolhatnám tovább a felesleges kiadásokat,miért van szükség? S erre van pénze a kecskeméti Önkormányzatnak, vagy esetles bármelyik szponzornak? Miért nem emlegetik ezeket a fiatalokat,akik a nagypálya mellett szinte éjszaka jutnak felkészülési helyhez,fáradoznak azon, hogy neve legyen Kecskeméten is a futsalnak. Amikor a Kecskeméti TV sem jár már közvetíteni a futsal mérkőzéseket,/különböző afférok miatt a Sportklubbal/, s ezáltal megvonja a kecskeméti közönségtől ezt a szórakozást is.
  Továbbá nincs az újságok sportrovatában soha említés a FUTSAL-ról,csupán a kesport.hu-n lehet értesülni a mérkőzésekről.
  Ismét önmagam, felháborítónak tartom ezt a hozzáállást,mert ebben a sportban is nagyon sok munka fekszik úgy a játékosok, mint az edző/k/ részéről. Az, hogy egy termet ingyen biztosítanának,az halvány remény a fiatalok számára.
  NB-I-es játékosokról van szó. Sokan nem is tudják, hogy ezt a sportot hogyan,milyen szabályokkal játsszák, talán még /megkockáztatom/ azok közül sem, akik a pénzeket szortírozzák a sportágaknak.
  KÉREM,HOGY TALÁLJON CÉLBA EZ A HOZZÁSZÓLÁS,S TALÁLJA MEG AZT AZ EMBERT,/HA MÁR AZ ÖNKORMÁNYZAT NEM SZORÍTOTT RÉSZÜKRE EGY FILLÉRT SEM/ AKI FELKAROLJA EZT A SPORTOT ÉS EZEKET A FIATAL TEHETSÉGES EMBEREKET,AKIK SZINTE ” PÉNZ NÉLKÜL” RÚGTÁK EDDIG IS A VALAMIVEL A KISEBB,LAPOSABB LABDÁT, MINT A NAGY KTE ERECO SZINTÉN NB-I-ES LABDARÚGÓI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. joco

  2009. augusztus 6. csütörtök at 11:33

  Joln: ha valamit kérsz és szeretenél, akkor tanulj meg kérni és ne vagdalkozz itt össze-vissza!
  Mit fáj neked, hogy a KTE utánpótláskorú gyerekei kapnak ebédet a két edzés között az edzőtábor alatt? (mellesleg te sötétke nem az önkormányzat fizetei, a támogatót meg cseszd már le, hogy ezt teszi a saját pénzén ) te nagyon vili.
  A futsalnak este 11-kor volt vége, volt vagy 50-100 nézője. Oldja meg szponzori pénzből a működést és ne az önkormányzatra mutogass, aki egyébként ingyen adta a sportcsarnokot nekik. Tudod te egyáltalán mennyi lenne az óránként?
  Fáj, hogy megszűnik ez természtes, de ezek szerint jó magyar szokást követed.

 9. gyz

  2009. augusztus 6. csütörtök at 12:34

  pilaf,
  inkább köszönd a magyar adónemfizető népnek, az közelebb van, elérhető, ott lehet keresnivaló, míg az amerikai bankszektor kicsit távoli és ezért könnyű is ráfogni.
  a minap jártam a Petőfivárosnak nevezett város(rész)ben, annak is abban az utcájában, melynek Hínár a neve. háttt, naggyon durva, levegő után kapkodtam és kutattam az emlékeimet, hogy gazdasági válság, meg ingatlanadó, meg ilyenek… azóta kissé szédülök, nehezen térek magamhoz, mert abban az utcában egyetlen ház 30m2 kertjének (!) -beleértve a kerítést is- beruházási költségéből finanszírozható lenne a Futsal csapat két éves működése, sztem. talán ott kéne a futsalosoknak bekopogtatni egy-két házba, s találni egy lelkes és korrekt adófizető támogatót, aki ha már felrántotta a 60-150-300 millás odúját, csak tud csurgatni némi gempát az “éjszakai” fociba…
  de vannak még a városnak hasonló utcái (pl. Talfája köz legvége), ahol szintén megérné egy kopogtatást az ajtón, izé, bocsánat, főbejáraton. ha már akadnak ilyen jómódú (értsd: sikeres) adófizető állampolgárok vagy vállalkozók, akkor hasznos ötletekkel, netán üzleti ajánlattal segíthetik lelkes futsalosainkat.
  Kedves Futsalosok, csak semmi kétségbeesés, sokkal inkább kreativitás és bátorság!

  (Ma sem kaptam nyugtát az Európa pékségben…)

 10. Pingback: Balog Marcell lába gyógyul, két hét múlva edzhet | kesport

 11. FaLcAo

  2009. augusztus 6. csütörtök at 13:51

  – moderálva! – miért szólsz hozzá ha hülyeséget beszélsz??????
  Sztem feküdj vissza és – moderálva – D:D

 12. Tomika

  2009. augusztus 6. csütörtök at 14:01

  FaLcAo igazad van!!!Joco feküdj vissza!!!!
  Kár h nincs futsal!!!:(
  16 elsőosztályú futsal meccsen vagyok túl, igaz nem ment annyira a csapatnak, hisz ez érthető, első évünk volt a “profik” között!!!A legkeményebb h a végén jöttünk bele!!!Nagyon sajnálom h nem áll mellénk senki!!!Le a kalappal Cucu előtt h eddig bírta anyagiakban!!!!
  Kecskemét nem város, innen látszik!!!Szemétdomb!!!!!!!!!!!!!!!

 13. Zso wo

  2009. augusztus 6. csütörtök at 14:06

  Egyenek otthon a KTE-s gyerekek, vagy vegyenek a százezrekből kaját maguknak!!!!
  Futsalt Kecskemétre!!!!

 14. lacó

  2009. augusztus 6. csütörtök at 14:20

  moderálva

 15. Joln

  2009. augusztus 6. csütörtök at 15:07

  Joln

  Jocónak üzenem!
  Ez a “hozzászólás” oldal nem arról szól,Te nagyon buta és olvasatlan, mellesleg tiszteletlen,szöveget OLVASÓ, DE MEG NEM ÉRTŐ SZEMÉLY, hogy hogyan sértsük meg az előttem véleményt nyilvánítót. Ez arról szól, de figyelj, mert elmagyarázom Neked!
  Ez csupán arról értesíti EZTa sportot kedvelőket, hogy sajnos nem tud indulni a FUTSAL ősszel az NB-I-ben,mert nincs támogató!!!!!! EZ A FUTSAL MELLETT,ÉS NEM ELLENE SZÓL. HA TE NEM SZERETED A FUTSALT,AKKOR ÍRJ EGY MÁSIK FÓRUMON,S HA NEM ÉRTED A LÉNYEGET, AKKOR MEG FŐLEG NE RONDÍTS BELE MÁSOK HOZZÁSZÓLÁSÁBA.
  Te olyan módon reagáltál arra,mikor leírtam, hogy” sok a felesleges kiadás” egy adott sportágban, mintha Te fizetted volna a számlát.EGYÉBKÉNT VALAHA TÁMOGATTÁL MÁR VALAKIT???? ITT NYUGODTAN LEÍRHATOD,HOGY TÖK ÜRES A ZSEBED,A SZÁD MEG AZÉRT JÁR,HOGY BEKAPD A KENYERET, MIKOR ESZEL,EZEK SZERINT A “SZPONZORI” PÉNZBŐL.MERT EZT AZ INFORMÁCIÓT -TE NAGYON “VILI” MÁSKÉNT NEM TUDNÁD. AZÉRT KÉT EDZÉS KÖZÖTT, HA MÁR TE IS ODATARTOZOL, OLVASNI VALÓT VIGYÉL MAGADDAL.!!!! NEM ÁRTANA MŰVELŐDNI,HA MÁR A KAJÁDAT MÁS FIZETI,LEGALÁBB A FEJEDBEN LEGYEN MÁR EGY KIS KULTÚRA IS.A SPORT NEM TILTJA AZT, HOGY TANULJ!!!!!
  El kellett volna az elejétől olvasni a hozzászólásomat, s esetleg MEG IS ÉRTHETTED VOLNA a reakciómat.
  Ez vitatkozós oldal, itt lehet véleményt nyilvánítani, de nem arról szól, hogy a véleményekbe belerondíts, s másik vélemény nyilvánítót sértegesd, amikor fel sem fogod a lényegét az egésznek.
  AZÉRT HA MÁR JÓL LAKTÁL,ÍGY DÉLUTÁNRA, OLVASD EL ÚJBÓL, HOGY MIVEL KEZDTEM AZ ELŐZŐ MONDANDÓMAT!!!!!!!!!!!
  ÜDVÖZÖLLEK, FIGYELD TOVÁBBRA IS AZ ESEMÉNYEKET,S HA TALÁLKOZOL JÓL MENŐ SZPONZORRAL, EMLÍTSD MEG NEKI, HOGY TÁMOGASSA A KECSKEMÉTI TUSALOS FIÚKAT IS!!!!!!!

 16. Joln

  2009. augusztus 6. csütörtök at 15:11

  ISMÉTLÉS,JAVÍTÁS!” TÁMOGASSA A FUTSALOS FIÚKAT” IS !!!!!!!!!!

 17. xy

  2009. augusztus 7. péntek at 21:29

  lehet itt beszélni össze-vissza, de ez egy szégyen…szégyelje magát mindenki aki csak akkor képes támogatni a futsalt, ha az megy…Uraim, ez sport! van úgy h nem megy annyira, de e-miatt így feladni szégyen!

 18. jhh

  2009. augusztus 9. vasárnap at 21:29

  nem adtuk fel nincs szponzor

 19. xy

  2009. augusztus 9. vasárnap at 23:22

  nem is azt mondtam h mi adtuk fel, hanem a szponzorok

 20. jhh

  2009. augusztus 10. hétfő at 14:29

  jogos

 21. jhh

  2009. augusztus 11. kedd at 14:04

  SZPONZOR KERESTETIK !!!!! Aki lát fantáziát a “futsal”-ban, szereti ez a sport műfajt,támogassa a fiatalokat!!!! Ez kérés,és nyitott kérdés,hogy széthullik a csapat,vagy újból fel tud állni!!!!!?????

 22. Pingback: Már az amatőrök közt sem indul a Hírös Futsal: a műfüves bajnokságot sem vállalják | kesport

 23. Bellus

  2009. szeptember 11. péntek at 12:11

  jocóka!

  Én nem tudom ki vagy, de Muter jol leosztott és persze jogosan.
  vicces ez a forum!
  Máté teljese igazad van! Sók a túl nagy és túl drága ház.
  Hajrá támogatók mozduljatok meg és támogassátok a fiatal sportolókat és táncosokat:)
  Hujuju

 24. Pingback: A 2009-es év legfontosabb eseményei – év végi összefoglaló 4/3

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..