kesport.hu

Robson de Sousa 2+1 évig a KTE-nél

A szerdai Vasas elleni Ligakupa mérkőzésen kiválóan játszó – és gólt is szerző – Robson de Sousa-val csütörtökön megállapodott a klub. Az eddig próbajátékon szereplő brazil 2+1 éves szerződést írt alá Kecskemétre.

A 23 éves hátvéd a múlt hét óta szerepelt Kecskeméten próbajátékon, majd tegnap pályára lépett a Vasas elleni Ligakupa mérkőzésen is. Ezen a találkozón amellett, hogy remekül ellátta védő feladatait a jobb oldalon, gólt is szerzett, és a csapat egyik legjobbja volt.

A KTE-Ereco vezetősége csütörtök délelőtt ült le a játékossal tárgyalni, és rövid időn belül sikerült is megállapodnia a feleknek egy 2+1 éves kontraktusban. A szerződés véglegesítésére azonban még várni kell, hiszen Robson de Sousa munkavállalási engedélyét ki kell még kérni Brazíliából, ami akár heteket is igénybe vehet.

(kecskemetite.hu)

6 hozzászólás

 1. gedam

  2009. augusztus 6. csütörtök at 14:03

  szia robi! jani és robi jól megértik majd egymást!

 2. Agy

  2009. augusztus 6. csütörtök at 16:02

  melyik lehet a keresztneve!?!
  nah mind1…jól játszott tegnap…azt hiszem itt is van a helye ennek a srácnak a csapatnál…bár még csak egy meccsen láttam, de a vezetőség biztos jobban tudja, hogy milyen képességű játékos…
  sok sikert Robson de Souza!

 3. orákulum

  2009. augusztus 6. csütörtök at 16:14

  Tegnap jók voltak Sinyával a két szélen, ez a gyerek technikás és gyors is, úgyhogy remélhetőleg be fog válni!

 4. Miskabá

  2009. augusztus 6. csütörtök at 16:19

  És még fejelni is tudott.
  Sinya milyen penge volt tegnap, ettől függetlenül Koncz “tanárúr” Zsolt tetszett a legjobban. Hajtotta, űzte a társakat, egyszer még Rakicsot is fellökte, mert útban volt!

 5. Pingback: Már nagyon várja a bajnokin való bemutatkozást Robson de Sousa | kesport

 6. Pingback: A 2009-es év fontosabb eseményei – év végi összefoglaló 4/3

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..