kesport.hu

Harmadik helyen zárták a Testvérvárosok Kupáját a kecskeméti női kosarasok

Tóth Adrienn nélkül, egy elrontott első húsz perc után állt fel a Kecskeméti KC az élvonalbeli Cegléd ellen a Testvérvárosok Kupája zárónapjának utolsó előtti mérkőzésén, de így is nyolcpontos vereséget szenvedett. A torna utolsó találkozójától függetlenül kialakult a végeredmény: a kecskemétiek a harmadik helyen végeztek.

A délelőtti győztes meccs egyik legjobbja, Tóth Adrienn nélkül állt fel a Kecskemét, mert a fiatal kosarasnak iskolába kellett mennie. Az első félidőben jócskán meg is lepte a Cegléd a KKC-t: 48-24-el fordultak a felek.

A hírös városiak a 23. percben ébredtek fel, és két jó sorozatot produkálva álltak talpra. Tóth Viktor tanítványai egy 18-4-es és egy 17-5-ös etappal kettő pontra megközelítették az egy osztállyal magasabb bajnokságban szereplő Ceglédi EKK-t. A bravúr azonban elmaradt és a Pest megyei együttes nyolcpontos győzelmet ünnepelhetett, amely egyben a torna második helyét is jelentette számukra. Kupagyőztes a Sepsiszentgyörgy, harmadik a Kecskemét, a negyedik helyen a házigazda Ferencváros végzett.

Ceglédi EKK – Kecskeméti KC 72-64 (25-9, 23-15, 10-20, 14-20)

Kecskeméti KC: László Sz. 8, Kuli O., 11/3, Radics 7/3, Nagy Z. 6, Békefi 15, Kiss A. 3, Beregszászi A. 7, Gyárfás P. 7edző: Tóth Viktor

2 hozzászólás

  1. Pingback: Kupameccsen fogadja a KKC Ceglédet

  2. Pingback: Nem tudta megfogni a Ceglédet a KKC

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..