kesport.hu

Elakadtak Sisa szavai, Szivics nem csinál filmet a meccsből – edzői értékelések

Sisa Tibornak elakadtak a szavai a Budapest Honvéd – KTE-Ereco bajnoki találkozó (0-1) utáni sajtótájékoztatón, Tomiszlav Szivics pedig elismerte, nem sokon múlott, hogy minden fordítva történjen. Edzői értékelések.

Tomiszlav Szivics, a KTE-Ereco vezetőedzője: – Mindketten tudtuk, hogy ezen a meccsen nem fogunk meghalni a szépségben, mindkét csapatnak nagyon fontos volt ez a találkozó. Az első félidőben a labdatartást és biztos passzokat választottuk taktikának. Pihentetni akartam a két legjobb játékosunkat, mert túl nagy volt rajtuk a teher, mindenki azt várta tőlük, hogy megnyerjék a meccseket, és amikor nem úgy ment nekik a játék, akkor az egész csapat nem úgy működött, ahogy kell. Ez a húzás bejött, mert amikor Yannick és Csordás pályára lépett, új lendületre kaptunk és veszélyes volt a játékunk. Persze szerencse is mellénk pártolt, a kulcsmomentum pedig a tizenegyes volt, amit Mitrovics hárított, mert ha az bemegy, lehet, hogy minden fordítva alakul. A Honvédnak több ziccere volt, ez az igazság, és nekünk is el kell gondolkodnunk a hibáinkon, hogy azok miből adódtak, és ki követte el azokat. De ez a foci, játszottam egy kártyával, és bejött, az utóbbi időben nem nagyon volt szerencsénk, de ‘hál Istennek ez is megváltozott, de azért nem csinálunk belőle filmet. Nagyon fontos volt nekünk ez a három pont, de számomra a legnagyobb győzelem Bertus Lajos játéka: 18 éves létére fantasztikusan futballozott. Sisa Tibornak szeretném a legjobbakat kívánni, mert tudom, hogy nehéz helyzetben van, de muszáj előrenézni, remélem, hogy tudnak javulni.

Sisa Tibor, a Budapest Honvéd vezetőedzője: – Gratulálok a Kecskemét. Egy szezonra való helyzetet hagytunk ki, ha nem látom, el sem hiszem. Úgy látszik, hogy ami nem akar sikerülni, az nem sikerül. Nehéz ilyenkor bármit is mondani.

Sisa Tibornak ennél a mondatnál elakadtak a szavai és láthatóan a könnyeivel küszködött. A Honvéd vezetőedzője csak újságíró kérdésre kezdett el újra beszélni.

– Amit én tudok mondani az az, hogy a siker a játékosoké, a kudarc az edzőé. Az emberi dolgoknál az ember úgy van, hogy amikor a legnehezebb, akkor kell a legnagyobb kitartással lenni. Itt a kérdés az, hogy mi az emberi, az, hogy ha feladjuk vagy ha küzdünk tovább és próbáljuk kihozni a lehető legtöbbet? Megmondom őszintén, ez a mérkőzés ilyen szempontból nagyon lélekromboló volt. Ennyi helyzetből nem tudtuk megnyerni ezt a mérkőzést, egyszerűen nem is értem…

17 hozzászólás

 1. bob

  2009. szeptember 12. szombat at 22:58

  Szerencsétlen Sisa…
  A mieinknek gratulálok, kellettek már a pontok. Hajrá Lilák!

 2. ajajajajajajajaj

  2009. szeptember 12. szombat at 23:30

  Sisa Tibi ne add fel, sajnálom mert az egyik legjobb és legtöbbre hivatott edző. A KTE-nek meg csak annyit hogy így tovább.

 3. DetoxZoli

  2009. szeptember 12. szombat at 23:35

  SZÉP VOLT LALI!!!

 4. Janás

  2009. szeptember 13. vasárnap at 06:39

  Gratulálok mindenkinek aki kivette részét a sikerből. Nagyon kellett ez a győzelem. Bertus képességeivel a kecskeméti szurkolók eddig is tisztában voltak, hiszen egy válogatott játékosról van szó. Örülök, hogy a tehetséget Szivics mester is felfedezte, mert egy esztendeje, amikor a futszal miatt nem számítottak rá nagyon aggódtam.

 5. Benő

  2009. szeptember 13. vasárnap at 09:17

  Bertus esetéből is latszik Szivacs alkalmatlansaga.Méghogy Ő jól jatszott a kartyaival.HAHAHA.Nevetséges.Köszönnye meg inkabb a Honvéd jatékosainak, hogy nem bunkóztak le minket 4-5 góllal.Vicc ez a nagyképű barom.

 6. Meksz

  2009. szeptember 13. vasárnap at 09:25

  Benő: ezt légyszíves mond a szemébe!

 7. magilla

  2009. szeptember 13. vasárnap at 10:03

  Benő! Szerinted, tehát akkor játszunk jól, ha kihagyjuk a helyzeteket, mintha azt az egyet ami van berúgjuk.

 8. Ágoston

  2009. szeptember 13. vasárnap at 10:05

  Nyertünk és most ez a legfontosabb valahogy még ki kell húzni a következő 2 nehéz meccset, aztán az új stadionban 2009.10.03-án lehet majd ünnepelni!

 9. Gibson

  2009. szeptember 13. vasárnap at 10:15

  új stadionban? Am a következő 2 meccset szerintem tudjuk hozni….

 10. sznot

  2009. szeptember 13. vasárnap at 11:48

  Benő: ebből a keretből szerintem nagyon senki nem állított volna ki egy ilyen csapatot mint Szivics. És látod bejött, kicsit döcögősen indult, de miénk a három pont. Mi kell még?

 11. abce

  2009. szeptember 13. vasárnap at 12:10

  Benő: Mi van Benőke? Kimaradtál a csapatból, és még a kispadra sem mehettél? :) De sz@r lehet … :)))))))))) Ez az, csak fijkázz, ne kímélj senkit! :)))))))))))) szánalmas gyükér

 12. Lotyi

  2009. szeptember 13. vasárnap at 16:07

  Gibson.Úgy legyen!Szerintem ha legalább az egyiket hozzuk már az is jó!CSAK A KTE!!!!!!! Nagyon kellenek a pontok.

 13. Pingback: A nagyon fontos Honvéd elleni győzelem képgalériája

 14. dsanyi

  2009. szeptember 13. vasárnap at 17:55

  Még úgy is a sors igazságtalansága lett vlna, ha nem nyerünk, hogy a Honvéd kihagyott hat darab száz százalékos helyzetet. Ugyanis mi a második félidőben leginkább több szép támadást vezettünk, amit öröm és büszkeség volt nézni. Tényleg. Többet tettünk a győzelemért, a kis Bertus nagyon jó volt, remélem, többször a kezdőben találja magát.

  De persze ne szálljunk el (hisz nem csak rajtunk múlt a siker), a nehez még csak most jön.

 15. Pingback: Bertus az újságból értesült, hogy kezdő lesz – interjú a debütáló tehetséggel

 16. asd

  2009. szeptember 14. hétfő at 20:05

  benő:te ne menj ki az erődbe, mert kivágnak tuskó képébe. szánalmas vagy, mert a csapat összeállítása egyedül az edző felelőssége és senki másé. tehát az, hogy ő játszatta bertust az csakis az ő érdeme és senki másé. én néztem a tv-ben az összefoglalót, nem nagyon mutogattak benne 4-5 honvéd helyzetet. de neked teljesen mindegy neked az fáj a legjobban, hogy nem kaptunk ki. remélem sokáig nem lesz részed abba a boldogságba, hogy vereséget szenvedjünk és ünnepeltesd magad. remélem nem kecskeméti vagy, mert ahhoz elég szánalmas vagy. hajrá kte

 17. Pingback: Bertus Lajos megkönnyebült a gólja után

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..