kesport.hu

KNKSE: Idegenben is magabiztos győzelem!

A Kecskeméti NKSE a bajnokság második fordulójában Medgyesegyháza SE otthonába lépett pályára. Kalmár Jenő csapata végig kiváló játékot produkálva nyert, és ezzel a tabella élén áll. A lányok teljesítménye még az edzőt is meglepte.

„Sötét ló” az NB II. mezőnyében a Medgyesegyháza SE, hiszen újoncként szerepelnek. Annyit lehet tudni, hogy teljes NBI/B (!) kezdő sort igazoltak az Orosháza és a Gyula együtteséből. Ennek megfelelően kezdték a mérkőzést, ugyanis magabiztos lendületes játékkal gyors gólokat lőttek. A Kecskemét azonban tartotta a lépést és mindig góllal tudott válaszolni. A 10. percben 4-4 volt az állás. A félidő közepén azonban főként Szőke és Korsós góljaival 8-4-el állva hagyták a vendéglátókat Balázsék. A félidő hajrájában is tartani tudták az előnyt Zsoldosné kapus bravúrjai révén, így 10-15 állással fordultak a csapatok.

A második játékrészre sem változott a játék képe. Kisjuhász és Korsós felváltva „termelték” a gólokat. Látványos összjátékot mutatva zörgették meg a hazaiak hálóját. Az 50. percben már 10 gólos is volt a különbség (26-16). A végjátékra kiengedett a kecskeméti csapat, ezért szépíteni tudtak a hazaiak. Két forduló után két győzelemmel vezeti a tabellát a Kecskemét.

„Meglepett a csapat ezzel a magabiztos győzelemmel. A kapusteljesítményünk és a védekezésünk, hasonlóan jó volt, mint a Szeghalom ellen. Sokat javultunk azonban visszarendeződésben, illetve technikai hibákban. Ezzel a teljesítménnyel, amit a mai napon nyújtottak a lányok, a mezőny bármelyik csapata ellen esélyünk lehet” – nyilatkozta Kalmár Jenő edző.

Az ifi csapat is magabiztos győzelmet aratott. Részletek itt.

Medgyesegyháza SE – Kecskeméti NKSE 22: 27 (10-15)
100 néző, vezette: Dzsipoff, Vörös

Összeállítás: Zsoldosné(k) Sánta(1) Korsós(7) Szőke(8) Balázs(4) Tanú(2) Kisjuhász(3)
csere: Fekete(k) Orell(1) Horváth(1) Sárkány, Csatlós, Cseh, Lévai
edző: Kalmár Jenő

kitűnt: Zsoldosné, Szőke, Korsós, Balázs, Tanú
büntetők: 4/3 ill. 7/5
kiállítások: 10 ill. 6 perc

Lejegyezte: Bogdándy

Hozzászólások

  1. Pingback: KNKSE: az ifi is nyert Medgyesegyházán

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..