kesport.hu

24 millióba kerülnek a széktói munkálatok

24 millió forintot különített el a kecskeméti önkormányzat a Széktói Stadionban zajló pályafelújítási munkálatokra. A költségvetés módosításakor tervezték be ezt az összeget, amelyről október 2-án dönt a közgyűlés.

A kecskeméti önkormányzat közel 350 millió forinttal több bevételt ért el ebben az évben, mint ahogy azt tervezték. A költségvetést az október 2-ai közgyűlésen kívánják módosítani. A pluszpénzt nagy részét kisajátításra és ingatlanvásárlásra kívánják fordítani. 24 millió viszont a Széktói Stadion gyepszőnyegének cseréjét és az öntözőrendszer kialakítását fedezi.

“14 millió forintot a XIII. Kettesfogathajtó Világbajnokságot szervező cégnek utalunk át, ők fizetik a gyepszőnyeg cseréjét. 10 millió forintot pedig az öntözőrendszer kialakítására különítettük el, és ezt az összeget a Stadion Nonprofit Kft. részére utaljuk” – nyilatkozta portálunknak Hetényi István, a Pénzügyi és Költségvetési Bizottság elnöke.

6 hozzászólás

 1. csákáláki

  2009. szeptember 24. csütörtök at 15:32

  60 milkával már megtámogatták a lovaskocsiversenyt. Most még tízzel. Az én adómból, úgy hogy nem kértem. Köszi. Ezt a csapatra is rá lehetett volna költeni gyerekek. Legalább arra én is szoktam fizetni.

 2. Ginger

  2009. szeptember 24. csütörtök at 15:44

  Én meg nem voltam beteg 3 éve ezért szeretném visszakérni az erre levont járulékokat! Ember…

 3. Meksz

  2009. szeptember 24. csütörtök at 18:01

  Ennyi erővel a sarki kisboltba is mond meg, hogy mit vegyenek abból a pénzből, amin te veszed a tejet meg kenyeret … :D

 4. öreg

  2009. szeptember 24. csütörtök at 20:26

  Normál helyen a pénzügyest rúgnám ki ilyenkor, de itt csak szomorúan veszem tudomásul: megy a mutyizás!

 5. béla

  2009. szeptember 25. péntek at 08:19

  Valamit nem értek!

  Emlékeim szerint eddig mindenütt azt olvastuk, láttuk , hallottuk, hogy az “ősgyep” cseréjét a stadionban a VB után Kettesfogathajtó VB-t szervező, lebonyolító vállalkozás finanszírozza saját erőből!

  Hetényi István úr nyilatkozata szerint:

  “14 millió forintot a XIII. Kettesfogathajtó Világbajnokságot szervező cégnek utalunk át, ők fizetik a gyepszőnyeg cseréjét.”

  Ha KMJV a Testület döntése nyomán átutal 14 millió Ft-ot a szervezőknek, akkor a város fizeti elsődlegesen, de közvetett úton az “ősgyep” cseréjét, és nem a szervező.

  Miért is kell elutalni ezt az összeget a szervezőknek?

  Miért nem fizeti ki közvetlenül a város a kivitelezőt?

  Végezetül: ki vállalta fel a gyepfelület megújításának költségeit? A városunk költségvetési pénzből, vagy a szervezők saját bevételeikből?

  Nem értem az összefüggéseket, de biztos bennem van a hiba!

  Vagy Hetényi István úr fogalmazott rosszul? Ki látja ezt át……………………………………!??:-)

 6. Balog Árpád

  2009. szeptember 25. péntek at 09:42

  A Széktóiban volna még néhány apróság, amire költeni kellene. Különben is átjáróház az egész.. Mint aminek nincs gazdája.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..