kesport.hu

Kiállították Tóth Viktort a szegedi bajnokin

Két negyedet is uralt a Kecskeméti KC Szegeden, az Amatőr Női NB I előre hozott bajnokiján, azonban a helyszínen lévő kecskeméti szülők szerint a bírák nem álltak a helyzet magaslatán és a kecskemétiek ellenében befújt technikaikkal segítették hozzá a Szegedet a győzelemhez. A mérkőzésen kiállították a Kecskeméti KC edzőjét, Tóth Viktort is.

Az első két játékrész végén 21-30 állt az eredményjelzőn, a harmadik negyedre azonban feljavultak a házigazda szegediek és 39-36-ra fordítottak. A negyedik negyedben ugyan még magukra találtak a kecskeméti lányok – a 122 értékesített pontból a negyedben 47-et dobott a két csapat -, de a végére a szegediek is hajráztak, így a Amatőr Női NB I. Keleti csoportjának első hazai vonatkozású mérkőzését a Szeged nyerte 65-57-re.

Konfliktusok: benézett faultok, reklamálás, technikaik, kiállítás

Békefi Emil technikai vezető szerint “lefújás előtti három percben egálközelben egy, a bíró szeme előtt zajló durva szabálytalanságot nem fújt be a spori, ezt reklamálta Tóth Viktor, akit – sebtiben begyűjtve két technikait -, a szabályok értelmében kiállítottak. A következő szegedi támadásnál a sípmester faultnak ítélte Radics védekezését, aki reklamálásért szintén technikait kapott a játékmesterektől.”

Békefi színjátéknak tartja a bírók döntéseit, s megjegyezte, “a bírók sem szegedi, sem kecskeméti szimpatizánsokat nem gyűjtöttek ezen a meccsen. Békefi a kesport.hu-nak úgy fogalmazott, “a színjáték és a teljes meccsen történt bírói tévedések és kompenzálások miatt a Szeged jött ki győztesen a találkozóból”, amihez ő gratulál.


SZTE-Szeged – Kecskemét: 65-57 (10-20, 11-10, 18-6, 26-21)
Szeged

6 hozzászólás

 1. dsanyi

  2009. szeptember 29. kedd at 23:23

  Ki az a Békefi Emil????????

 2. balint

  2009. szeptember 29. kedd at 23:30

  a csapat technikai vezetője, a Kecskeméti Kosárlabda Club elnökségének tagja

 3. dsanyi

  2009. szeptember 29. kedd at 23:59

  csak mert az nincs benne, és így fura volt. én nem ismerem őt.

 4. ferujoe

  2009. szeptember 30. szerda at 05:36

  Szerintem ő se ismer téged

 5. Janás

  2009. szeptember 30. szerda at 07:34

  Tóth Viktor jó edző lehet, mert egy valamirevaló mesternek égnie kell a pályán. A reakciógyorsaságával sem lehet probléma, mert lereagálta az eseményeket.

 6. Pingback: Tóth Viktor értékelte a szegedi vereséget – statisztikával

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..