kesport.hu

Női kézilabda edzőmeccs ma este a Tápiószelével

A hétvégi szünet után edzőmeccsel készül a következő bajnokira a Kecskeméti NKSE csapata. A női kézisek szerdán a Lánchíd Utcai Sportcsarnokban fogadják a Euro-Novex Tápiószele SE együttesét.

“Jó lenne az eddigi lendületet tovább vinni, ezért szerdára összehoztunk egy edzőmeccset a Márki Éva segítségével. Az Euro-Novex Tápiószele SE, NB/II-es csapatát fogadjuk a Lánchíd utcai sportcsarnokban” – mondta Kalmár Jenő, a csapat edzője.

Márki Évát telefonon értük el. „Nagyon örülök, hogy újra Kecskemétre látogathatok, igaz most egy másik egyesület játékosaként. A mi csapatunk is teljesen átalakult, így sok edzőmeccset játszunk, hogy minél hamarabb összeszokjanak a játékosok. Ezért is fogadtuk el a felkérést.”

Márki Éva elmondta még, céljuk a bajnokság megnyerése. Ehhez már annyit hozzá is tettek, hogy mindkét mérkőzésüket magabiztosan megnyerték.

A szerdai edzőmeccs ennek alapján a KNKSE lányainak nem lesz egy sétagalopp.

KNKSE – Euro-Novex Tápiószele SE

Helyszín: Lánchíd utcai sportcsarnok

Időpont: 2009. 09. 30. (szerda) 18:00 óra

Hozzászólások

  1. Janás

    2009. szeptember 30. szerda at 07:25

    Jobban örültem volna, ha Márki Éva kecskeméti játékosként teszi meg bizakodó nyilatkozatát? Nem lehetne összehozni egy hozzá hasonló játékosokból álló hírös városi női csapatot?

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..