kesport.hu

KNKSE: győzelem az edzőmeccsen is

A bajnoki szünetet kihasználva edzőmérkőzést játszott szerdán este a Kecskeméti NKSE női kézilabda csapata a Tápiószele együttesével. A Lánchíd utcai sportcsarnokban rendezett találkozón hatgólos hazai győzelem született.

Jó iramú, kemény mérkőzést játszott szerda este a déli illetve a délkeleti csoport listavezetője. Az igen aktívan játszó Kisjuhász és Tanú góljaival hamar elhúzott a hazai csapat. A másik oldalon az egyébként volt Kecskeméti Márki próbálta tartani a lépést. Az első félidőben végig a Kecskemét uralta a mérkőzést, így félidőben ötgólos előnnyel fordultak.

A második játékrészben kiegyenlítettebb lett a játék. Ekkor sok technikai hibát vétettek a hazaiak. Zsoldosné kapus bravúrjai és Szőke gólerős játéka révén azonban ezt a harminc percet is egygólos előnnyel zárták Balázsék.

“Mivel a hétvégén nem volt forduló, ezért örülök, hogy sikerült edzőmérkőzést játszani. Külön öröm, hogy jó iramú meccs volt, és 3–4 kiemelkedő teljesítmény akadt. Bízom benne, hogy ezt a lendületes játékot produkáljuk a szombati bajnokin is” – nyilatkozta a kecskemétiek edzője, Kalmár Jenő.

KNKSE – Tápiószele 36-30

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..