kesport.hu

Győzelmet vár az edző Martfű ellen

A Kecskeméti NKSR női kézilabda csapata szombaton délután a bajnokságban még pont nélkül álló Martfűt fogadja. Kalmár Jenő edző szoros mérkőzésre számít, de győzelmet vár a lányoktól.

A Martfű  az első két fordulóban nem tudott pontot szerezni. Túrkevétől idegenben szenvedtek kétgólos vereséget, míg az otthoni derbin a Makó hozta el tőlük a két pontot. A tavalyi bajnokságban a KNKSE idegenben kikapott tőlük, de a hazai mérkőzést megnyerték a kecskeméti lányok.

A tabellán a 7. helyen végeztek, csapatuk együtt maradt, sőt rutinos játékost igazoltak a beállós posztra. A Kecskemét két győzelemmel első helyen várja a mérkőzést. Rossz hír, hogy a balszélső Sánta Melinda hét közben megsérült, ezért nem játszhat.

“Nem téveszt meg bennünket, hogy a Martfű pont nélkül áll. Rutinos, jó csapat, mindig nagy meccset játszunk velük. Komoly lövőjük van, és nagyon jól kontráznak. Mi jó formában vagyunk, egészséges önbizalommal készülünk a mérkőzésre. Szoros találkozóra számítok, és győzelmet várok a csapattól” – vélekedett Kalmár Jenő edző.

KNKSE – Martfű  NB-II női kézilabda

Helyszín: II. Rákóczi F. Ált. Isk. (6000, Kecskemét Tóth L. stny. 2.)

Időpont: 2009. 10. 03. szombat 16:00 óra

Forduló: 3.

Játékvezetők: Lukács Csaba, Varga Zoltán

Versenybírók: Domonics Vince

2 hozzászólás

  1. alv

    2009. október 3. szombat at 22:16

    Nyertünk 10-zel, 20-szal kellett volna.

  2. csuporka

    2009. október 4. vasárnap at 14:31

    Jólvan!Azért nem kell leszólni…mert a 10 is elég szép.Lehetett volna többel is verni őket….most ennyi fért bele…de szerintem azért ez a 10-es különnbdég sem rossz.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..