kesport.hu

Kecskeméti KC: Tóth Viktor értékelte a szegedi vereséget – statisztikával

Mint arról korábban beszámoltunk, az Amatőr női NB I. Szegeden játszott előrehozott bajnokiján vereséget szenvedett a kecskeméti kosárcsapat. A találkozó krónikájához hozzátartozik, hogy Tóth Viktort a “hírös városiak” edzőjét két technikai hibája miatt kiállították, alább az ő értékelését olvashatják.

“Magunkat vertük meg a kihagyott ziccerekkel, tehát a vereség okát magunkban kell keresni, még akkor is, ha tényleg volt néhány minket sújtó ítélet. Azonban nem a jövőt szolgálná, ha ebben keresnénk a vereség okát. Fiatal csapat vagyunk, rengeteget kell még tanulnunk. Önkritikát gyakorolva: nekem is vissza kell fogni magam bizonyos szituációkban. Az első félidőben már eldönthettük volna a mérkőzést, azonban 15 pontos vezetés birtokában sokat hibáztunk, mi segítettük fel a padlóról az ellenfelet. Sajnos, amikor bele kellett nyúlni a kezdő ötösbe, kevesen tudtak hozzátenni a játékhoz. Ennek ellenére a negyedik negyedben is meg volt az esély, de az utolsó két percben a Szeged 14(!) büntetőt dobva megnyerte a mérkőzést.”

SZTE-Szeged – Kecskemét: 65-57 (10-20, 11-10, 18-6, 26-21)
Szeged, 2009. 09. 29.

Kecskeméti KC: Radics 17/3,  Kuli 11/3, Nagy Z. 10, Tóth A. 4, Békefi 12
csere: László 1, Gyárfás, Ábrahám, Hegedűs, Beregszászi 2
vezetőedző: Tóth Viktor

Az Amatőr Női NB I.  második fordulójában, október 4-én, vasárnap 14 órakor Debrecenbe látogat a KKC, melyen mindenki hadra fogható lesz. A mérkőzést a  Kossuth Lajos Gyakorló Gimnázium (Debrecen, Csengő u. 4.) termében rendezik.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..