kesport.hu

A ráadásban kapott ki a KKC

Az előzetes 18 órai kezdéshez képest kicsivel később kezdtek a csapatok a Bolyai János Gimnázium Sportcsarnokában. A szokásoktól eltérően öt játékrészt játszottak a temesváriakkal a kecskeméti lányok. A rendes játékidőben végig a hírös városiak vezettek, azonban a bónusz játékrészben a juniorok nem bírták felvenni a ritmust, így 61-62-re kikapott a KKC.

Az első negyedben a megszokottnál kevesebb kosár született, de a kecskeméti lányoknak ennek ellenére is sikerült ötpontos előnyt szerezni, 12-7. A második játékrész végére is maradt az ötpontos vezetés (25-20). Helyszíni tudósítónk beszámolója szerint a jó védekezésnek volt köszönhető, hogy őrizte előnyét a hazai csapat, illetve Radics Anna parádés játéka is sokat nyomott a latba.

A harmadik felvonásban egy ponttal csökkent a KKC és a Temesvár közti különbség, ekkor 40-36 állt a kijelzőn, Kuli Orsolya pedig összeszedte ötödik faultját is, ezért idő előtt mehetett zuhanyozni. A zárónegyedben a juniorok kaptak főszerepet, és tisztesen helytálltak, 55-51-re végződött a rendes játékidő.

A bónusz percekben a juniorok nem bírták a nyomást, és a vendégek fordítani tudtak, így 61-62-re elvesztette az edzőmérkőzést a Kecskemét.

16 hozzászólás

 1. Ferujoe

  2009. október 8. csütörtök at 21:43

  Gratula a cikk írójának.A 10. mondat után a a harmadik bekezdésben említésre kerül, mintha a Temesvárral játszana a Kecskemét.Bevezetés az nuku.Ez milyen meccs lehet -barátságos?-bajnoki?-VB.döntő?

 2. balint

  2009. október 8. csütörtök at 21:47

  Figyelmesebb olvasást , és szép estét kívánok.

 3. gyz

  2009. október 9. péntek at 01:23

  Ferujoe,
  higgadtság, sztem a csapat szeretettel lát téged a mérkőzésein és örömmel veszi, ha azzal támogatod, h írsz egy fasza, kifogástalan cikket. Ne fikázz már, emberi módon is lehet közölni a hibát, ami viszont dicséretes és mi olvasók is hálásak vagyunk Neked ezért, a honlaposok pedig ügyesek és javítják alkalmasint. És ami még dicséretesebb, h ezek szerint érdekel a női kosár, és ez szuper! Örömmel tájékoztatunk Téged is, Neked is írjuk, kérlek nézd el amatőrségünk eme “gyöngyszemeit”! ;-)

  Amúgy, két lejátszott bajnoki után a héten szünet van, mert junior bajnoki forduló van a hétvégén, s emiatt kapóra jött ez a hétközi edzőmeccs. Az első hazai 18-án lesz a Kkfháza ellen, igazi csemege!

 4. Ferujoe

  2009. október 9. péntek at 07:41

  Igen érdekel Kecskemét sportja, azonbelül a női kosárlabda is.Éppen azért írtam, mert figyelmesen olvastam el, csak a közepére jöttem rá, hogy a kecskeméti kosaras lányok nemzetközi mérkőzést játszottak a román Temesvár csapatával.Nem fikázni akartam, csak a cikk szerkesztésére akartam felhívni a figyelmet.Én a hozzászólásomban semmi alpári kifejezést /mint pl.fikázás/ nem használtam.Ugye gyz.

 5. Janás

  2009. október 9. péntek at 08:05

  Bár sértésnek tűnik Ferujoenak van valami igazsága, mert visszatérő problémát feszeget. Azonban nem gondolom, hogy azonnal vérnyomás mérőért kellene kapkodni.

 6. gyz

  2009. október 9. péntek at 10:21

  Igazatok van.
  1. tulajdonképpen hívhatjuk másképpen is. Én, mindenesetre, a cinizmust továbbra is -az általam nem alpárinak vélt- fikázásnak hívom, így egymás közt, itt a neten, s talán ezért voltam félreérthető.
  2. a visszatérő problémával is egyetértek, már ha a cikkek színvonalára utalsz, de még egyszer: a cikkeket nem vérprofi, ilyen-olyan színvonaltalan médiaiskolában edződött bárdos-máté ivadék tollforgatók szerzik, hanem lelkes amatőrök, akik mindössze tudósítani kívánják a sportszeretőket. A hiba a mi készülékünkben van, ez egyértelmű, s igyekszünk is rajta javítani, amihez segítséget nyújtanak a visszajelzések, és ezeket mindenképpen köszönünk!
  (Alapvetően irtózom pl. a Gong rádió “vidékiségétől”, de mégis van valami helyi értékű bája. Nem? ;-) Nincs annál szarabb, amikor az amatőr profinak akar látszani, annak akarja magát beállítani, s el is hiszi magáról, h már “készen van”. Sztem a KeSport azért még nem süllyedt le erre a szintre. Még akkor sem, ha olykor a bulvárosodás undorító jeleit vélem felfedezni rajtuk XD)

 7. Ferujoe

  2009. október 9. péntek at 12:07

  Dicséretes és tiszteletreméltó ha valaki külsősként, amatőrként tájékoztatja a közvéleményt a Kecskemét sportjával kapcsolatos eseményekről.Lehet, hogy az én hozzászólásom is cinikus hanglejtésű volt, de nem akartam hivatalos, kioktató megjegyzést tenni.Becsülendő, ha valaki önzetlenül tájékoztatás ad.Később, lehet az ilyen tudósítások írójából lesznek Bárdos kaliberű szerkesztők.Én csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy egy ilyen kommentnek legyen bevezetése, tárgya és befejezése.Ez ugyanolyan írás, mint az általános iskolában magyar órán készült bármilyen fogalmazásnak.A cikk írójának további sikeres szerkesztői munkát kívánok és elnézést kérek azoktól ha valakit az hozzászólásaimmal megbántottam.

 8. pax

  2009. október 9. péntek at 13:07

  Kedves Női kosárlabda szeretők!
  Az alább olvasható néhány sorból írta szerkesztő barátunk a cikkét.
  Korábban, pedig a beharangozóban korrekt a tájékoztatás, csak éppen nem linkelte be ebbe a cikkbe. KKC-TEMESVAR Első negyed 12-7 Kecskemét vezet. Igen pontszegény első negyed. KKC-TEMESVAR Második negyed 25-20 Kecskemét vezet. Jó védekezés Radics Anna parádé a negyed végén. KKC-TEMESVAR Harmadik negyed 40-36 Kecskemét vezet. Kuli Orsi kipontozódott. KKC-TEMESVAR Negyedik negyed 55-51 Kecskemét vezet. Junior csapatunké ez és a bónusz 5. negyed. KKC-TEMESVAR Végeredmény 61-62 Kecskemét elvesztette az edzőmeccset. Junior csapatunknak van még mit fejlődni. Gratulálunk Temesvárnak.
  Kedves Andris Köszönnöm, köszönjük, hogy az este ellenére is foglalkoztál velünk! :):)
  Hajrá Kecskeméti KC.
  Üdv.Emil

 9. Janás

  2009. október 9. péntek at 13:30

  Ne izgasd fel magad gyz. Szuper a cikk, nem a színvonalra, hanem a bevezető részében a sportág megemlítésére utaltam.De, az egy szó elmaradás nem rengeti meg a világot. Továbbra is érdeklődéssel olvassuk írásaidat. Remélem hamarosan az NBI osztályból tudósítasz. A KeSport szintjéről pedig mindent elmond, hogy itt beszélgetünk.

 10. lumpaci

  2009. október 9. péntek at 14:17

  http://baon.hu/helyi-ertek/velem-en/kecskemeti-drukkerek-mutassatok-peldat-247190

  Na ezt már blamázsnak nevezik, nem azt, amiről ti itt beszéltek!!

 11. Sunny5

  2009. október 9. péntek at 14:38

  Hello!

  Akkor, ha már ezt a kis “bakit” megvitatták a fiúk, akkor beszélhetnénk a meccsről is nem….?:D:P

  Szép napot! (#)

 12. abce

  2009. október 9. péntek at 16:21

  Janás és Ferujoe, aki talán egy és ugyanaz -mindig egymás után írnak :))))-
  a meccset biztos nem látta, de kritikai észrevételeik vannak :))))

 13. abce

  2009. október 9. péntek at 16:22

  Egyébként alakul a csapat, tényleg a szivüket kiteszik a pályára a csajok, és ne feleddjük az átlagkor 18év. z ellenfél meg a román első osztály középmezőnyébe tartozott.

 14. Janás

  2009. október 9. péntek at 18:37

  A magam nevében tudok nyilatkozni: abce, találtál. De, nem is a mérkőzésről hanem az arról készült tudósításról beszéltem. Megnyugtatlak azonban, hogy mind oly régóta már nem csak a lányok mérkőzéseit, hanem az edzéseiket is figyelemmel kísérem.

 15. Ferujoe

  2009. október 9. péntek at 19:50

  abce!Elnézést, hogy valamihez hozzámertem szólni, de legközelebb majd tőled kérek engedélyt erre.Nem jól emlékszel az egymás utáni kommentekkel kapcsolatban, mert az nem a Janás, hanem a Realist.Figyelj oda kicsit jobban.Ha én kritizálok ,az bajod, de ha te utána engem az a világ legtermészetesebb dolga.

 16. gyz

  2009. október 10. szombat at 23:56

  OFF
  húú, bakker. majdnem belefutottam a “csapdába”: mielőtt eolvastam volna a belinkelt baon cikket, szerencsére észrevettem a szerzőt, és leléptem onnan, ui SZCS írásait egy idő óta nem olvasom. Ő ékes példája annak, h a semmiből hogyan kell valamit előállítani (ami persze itt nem a jó értelemben vett szarból várat építenit jelenti), és úgy tűnik, nyilvánvalóan, olyanokkal (olyan újságírónak álcázott személyekkel) is veszi körbe magát, akik remekül statisztálnak a hülyeségéhez. Kiváló lufifújó, az újságíró szakma szégyene. Persze, az nem az ő hibája, h főszerkesztő (nem ám csak egy “sima” újságíró) lehet egy ilyen alacsony kvalitásokkal bíró személy, hanem a munkaadójáé.
  Már csak az a szánalmas, (a)hogy megosztja olvasó “népével”, amint rendszeresen hülyét csinál magából a mindennapjai során.
  Szóval, a magát profinak vélő, de amatőr szintet sem megütő médium helyett inkább maradok az amatőr és hibával tarkított, de lelkes sajtónál. Persze, mindaddig, amíg utóbbiak nem akarnak profinak látszani ;-)
  elnézést az OFFért.
  ON

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..