kesport.hu

Győzelemmel kezdték az Országos Junior Bajnokságot a kecskeméti kosaras lányok

A napokban rendezik Szekszárdon az Országos Női Junior Kosárlabda bajnokságot. A résztvevők között a Kecskemét lányok is ott vannak. Az első mérkőzést a szegediekkel játszottak, és megérdemelten nyertek 69-50-re.

A találkozó nem kezdődött a legjobban Tóth Viktorék számára, hisz az első öt perc után 8-0-ra vezettek a szegediek. Eztán a kecskeméti tréner időt kért, mely megtette hatását és az első negyed végén már kétpontos volt az előnyük, 15-17.

Az második és harmadik játékrészben magabiztos játékkal 18 pontos előnyt szereztek a kecskeméti lányok, 35-53. A zárónegyed szorosra sikeredett, de ezt is nyerték Békefiék, így 69-50-re hozták első meccsüket.

Tóth Viktor értékelése: – Az első öt perc mintegy áramkimaradása után feljavult védekezéssel, jó lepattanó szedéssel, és néhány kulcsfontosságú játékos kivonásával – amit a meccs végéig hatékonyan hatottunk végre- nyertük meg a meccset. A támadásainkat rendre jó befutásokkal és kosarakkal fejeztük be. A harmadik negyedben volt egy rövid fegyelmezetlen időszak, de ettől eltekintve gratulálok a lányoknak, jól dolgoztak!

A következő ellenfél a Pécs lesz, mely kiemelkedik az egész magyar korosztályos mezőnyből.


Kecskemét – Szeged 69-50 (17-15, 18-7, 18-13, 16-15)

OJB, Szekszárd, 12:15

Kecskemét: Bancsi Réka, Beregszászi Andrea 5 pont, Gönczi Petra 7 pont, Tóth Eszter, Ábrahám Zsófia 5 pont, Antal Zita, Brada Bianka 4 pont, Szigeti Emőke 2 pont, Békefi Beatrix 17/3 pont.

edző: Tóth Viktor

A meccs legjobb pontdobója: Gyárfás Patrícia volt 30 ponttal.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..