kesport.hu

Nagyarányú vereséget szenvedett második OJB mérkőzésén a Kecskemét

Nem hiába a pécsi juniorokat emlegetik a korosztály egyik legerősebb keretének, hisz a Szekszárdon zajló OJB-n nagy pontkülönbségű verést mértek a hírös városi lányokra. Az Euroligás játékosokkal felálló baranyaiak 86-35-re kerekedtek felül Tóth Viktorékon.

Már a mérkőzést megelőzően sejteni lehetett, hogy a remek utánpótlásképzéssel rendelkező pécsieké lesz a győzelem. Az első negyed kivételével jól oldották meg a rájuk osztott feladatot a kecskeméti kosaras lányok, de az Euroligás tapasztalatokkal is rendelkező pécsiekkel szemben nagyarányú, 86-35-ös vereséget szenvedtek.

Kecskemét-Pécs 35-86

Kecskemét: Bancsi Réka, Brada Bianka, Szigeti Emőke, Beregszászi Andrea 2 pont, Tóth Eszter 2 pont, Antal Zita 3 pont, Gönczi Petra 5/3 pont, Ábrahám Zsófia 6 pont, Gyárfás Patrícia 8/3 pont, Békefi Beatrix 9 pont

edző: Tóth Viktor

A következő fordulót Kecskeméten rendezik, időpontja 2009.november 08., amikor Baja és Szekszárd csapatával fognak játszani a lányok.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..