kesport.hu

Szárnyal a női kézilabda – nem talál legyőzőre a KNKSE

Annak a domaszéki csapatnak az otthonába látogattak el a lányok, amelyik az idénynyitó meccsen a Kistelek otthonában szoros mérkőzésen csak két góllal kapott ki úgy, hogy az első félidőben nyolcgólos hátránnyal tértek pihenőre. Vagyis oda kell figyelni, ez volt a jelszó. A lányok betartották az utasítást és az ifi is meggyőző játékkal diadalmaskodott.

A főként szegedi légiósokból álló domaszéki gárda lőtte az első gólt, melyre három percen belül hárommal válaszolt a Kecskemét. A jó kezdés folytatódott, elsősorban Szőke és Korsós góljaival, negyedóra elteltével 2-7-es vendégvezetést mutatott a tábla. Ezt az előnyt a szünetig meg is tartotta a kecskeméti gárda.

A második félidőre sem sokat változott a játék képe. Zsoldosné nagyszerű formában védett és a jól irányító Balázs révén tovább nőtt az előny. A végjátékra már több mint  tízgólos volt a különbség, így újabb magabiztos győzelmet szerzett a csapat.

“Nagyon kevés hibával játszottunk. Az egész csapat jól teljesített. Annak külön örülök, hogy végre a kontratámadásokból is jelentős számú gólt lőttünk” – nyilatkozta Kalmár Jenő edző.

Domaszék SK – Kecskeméti NKSE  20-33 (10-15)
vezette: Őry, Járti, 100 néző
Hétméteresek: 9/5 ill. 8/6
Kiállítások: 8 ill. 6 perc

Összeállítás: Zsoldosné(k) Orell(1) Korsós(12) Balázs(2) Szőke(8) Tanú(2) Csatlós(4)
cserék: Fekete(k) Horváth(3) Gombos(1) Lévai, Cseh, Sárkány
edző: Kalmár Jenő

NB II női ifjúsági mérkőzés: Örömkézi volt Domaszéken

Jól kezdtek a kecskeméti lányok. A hetedik percig már hét gólt lőttek és az ellenfél csak egy góllal terhelte Hetényi kapus hálóját. A lendületből nem vettek vissza és látványos játékukkal a félidőt 16 gólos előnnyel zárták.

A második félidőben a cserék kaptak lehetőséget. Kicsit megilletődötten játszottak, helyzeteiket nem merték bevállalni. A végjátékra a kecskemétiek kezdő sora vissza állt és öröm játékot produkáltak a lányok. Ezt a szakaszt 11-1-re nyerték a hírös városiak.

Korsós Dorka gólparádét mutatott be a domaszéki közönségnek. A két meccsen összesen 27 gólt dobott.

„Nagyarányú győzelemre számítottam. A lányok mindent megtettek és magabiztosan nyertek. A „második” sorunk játékán, bátorságukon még van mit javítani” – vélekedett Korsós Miklós edző.

Domaszéki SK – Kecskeméti NKSE 17-37 (4-20)

KNKSE: Hetényi kapus, Dunai 1, Korsós 15, Orell 9, Varga, Cseh 5, Csatlós 1,
cserék: Kobela kapus, Molnár 1, Herceg 2, Szőke, Lévai 1, Kálmán 2, Kunszt.
Kitünt: Korsós , Orell, Cseh és Kálmán.

Bogdándy

2 hozzászólás

  1. Janás

    2009. október 14. szerda at 06:10

    Remélem utolérik a fiúkat?

  2. éppő

    2009. október 14. szerda at 21:14

    Reméljük ;) Hajrá lányok!!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..