kesport.hu

Ötödik győzelmére készül a KNKSE

Négy győzelem után ötödik bajnoki meccsére és nem titkoltan ötödik sikerére készül a Kecskeméti NKSE együttese. A Kalmár Jenő edzette női kézilabdacsapat vasárnap 16 órától az Újkígyóst fogadja a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tornacsarnokában.

A vendégek rosszul kezdték az idényt. Egy győzelem és három vereség a mérlegük. Egyedül a Túrkeve csapatát győzték le, azt viszont hat góllal. Érdemes a vendégcsapat vereségeit is megemlíteni, mert túl nagy gólkülönbségek nem születtek. A Szeged ellen öt, Makó ellen három góllal kaptak ki. Egyedül a Kistelek elleni mérkőzésükön kaptak ki nagyobb arányban. Ezen a meccsen nyolc volt a többlet a vendégek javára.

A kecskeméti lányok négy győzelemmel listavezetőként várják a mérkőzést. A tabella alapján sima hazai győzelem várható. „Balszélsőnkre, Sánta Melindára sérülése miatt továbbra sem számíthatunk. A csapat többi tagja egészséges önbizalommal várja a mérkőzést. Megtévesztő az Újkígyós eddigi szereplése. Nagyon keményen, masszívan védekező csapat és életveszélyesek a gyors kontrái. Nem számítok könnyű mérkőzésre, de itthon minden mérkőzésünket illik megnyernünk” – fogalmazta meg várakozásait Kalmár Jenő edző.

NB II női kézilabda bajnoki mérkőzés
Kecskeméti NKSE – Újkígyós
Helyszín: II. Rákóczi F. Ált. Isk. (6000, Kecskemét Tóth L. sétány 2.)
Időpont: 2009. 10. 18. 16:00
Forduló: 5.
Játékvezetők: Babicz Gábor, Barna László
Versenybírók: Domonics János

Lejegyezte: Bogdándy

Hozzászólások

  1. Pingback: Sportajánló hétvégére

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..