kesport.hu

Vasárnap a ‘félegyháza volt a jobb

Hétpontos vereséget szenvedett a Kecskeméti KC női kosárlabda csapata a szomszédvár Kiskunfélegyháza ellen vasárnap délután. A mérkőzés további negatívuma, hogy az est folyamán két labdának nyoma veszett.

Kapkodva és rosszul kezdett a Kecskeméti KC vasárnap a Kiskunfélegyháza elen, így az első negyedben egál után 6-tal elhúzott a szomszédvár. A második negyedre szintén egalizált még a Kecskemét, majd a kimaradt ziccerek miatt 9 pontos előny volt a ‘félegyházánál.

A második félidőre zónavédekezéssel jöttek ki a hazaiak, és ez remekül működött, bár a lányok még nem tudtak előnyt kovácsolni a megszerzett labdákból, ennek ellenére a végére egy izgalmas mérkőzés kerekedett a megyei rangadóból, ahol a Kecskemét a 37. percben ugyan átvette a vezetést, de két hiba miatt a ‘félegyháziak térhettek haza győztesként.

Tóth Viktor: Sajnos minden játékosunk többet hibázott, de a küzdéssel nem volt baj, remélem hamarosan összeáll ez a fiatal csapat és nézőink örömére is megtanulunk végre egál meccseket megnyerni.

Kecskeméti KC-KISKUNFÉLEGYHÁZA NŐI MÉRKŐZÉS

BOLYAI GIMN. 250 NÉZŐ
VEZETTE: BALOGH, RÁCZ
EREDMÉNY: 56-63 (11-17, 15-18, 19-14, 11-14)
KECSKEMÉTI KC: RADICS (11), NAGY (13), KULI (8), TÓTH (9), BÉKEFI (14)
CSERE: ÁBRAHÁM, GYÁRFÁS (3), BEREGSZÁSZI, KIS

Érdekesebb statisztikai adatok: RADICS 4 szerzett labda, NAGY 4 védőlepattanó, 5 kiharcolt fault, KULI O 3 blokkolt dobás, TÓTH 7 szerzett labda, 5 kiharcolt fault, BÉKEFI 6 támadólepattanó, 5 szerzett labda.

Hozzászólások

 1. pax

  2009. október 20. kedd at 22:30

  Felhívás!
  “A mérkőzés további negatívuma, hogy a vendégeknek bemelegítéshez adott három labda közül kettőnek nyoma veszett.,,
  Ez micsoda disznóság !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Kérjük a szemtanúkat jelentkezzenek!

  Tisztelettel,
  Békefi Emil

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..