kesport.hu

KTE-Ereco: sajtóközlemény Tomiszlav Szivics lemondásáról

2009. október 21-én, szerda reggel a KTE-Ereco tulajdonosai és Tomiszlav Szivics vezetőedző megállapodtak abban, hogy a szakmai vezető 2011-ig érvényes szerződését azonnali hatállyal felbontják a felek. Tomiszlav Szivics 2007. július 2-án érkezett Kecskemétre, majd a 2007/08-as idény végén a KTE-Ereco az Ő irányításával jutott fel történelme folyamán első alkalommal az NB I-be.

A jelenlegi döntés háttere a csapat 2009/10-es őszi szezonjának eddigi szereplése. Fontos hangsúlyoznunk, hogy a Klub és a vezetőedző barátsággal elköszönt egymástól.

A vezetőedzővel együtt Szabó Zoltán pályaedző, és Momir Csirics kapusedző is távozik a klubtól. Mivel nem egy előre megtervezett döntésről van szó, a klubnak ebben a pillanatban nincs jelöltje a vezetőedzői posztra, a tárgyalások is csak most kezdődnek el. Amint konkrét lépés történik a kiszemelttel a Klub azonnal tájékoztatja a szurkolókat és a sajtó képviselőit a fejleményekről.

27 hozzászólás

 1. Krumplibogár

  2009. október 21. szerda at 15:09

  Ha Zoli is elmegy, ugyan ki ül majd a padon a Fradi ellen?

  HAJRÁ KTE!!!

 2. kokesz

  2009. október 21. szerda at 15:15

  Na erre én is kíváncsi leszek…

 3. gedam

  2009. október 21. szerda at 15:18

  losonczi

 4. gedam

  2009. október 21. szerda at 15:18

  jajaj most hallottam mágnestáblát rendeltek nagy tételben…bozont közelit!

 5. KTE-ERECO

  2009. október 21. szerda at 15:27

  Ide lehetni hívni Mattheust.

 6. MD

  2009. október 21. szerda at 15:35

  Ezt a döntést már hamarabb meg kellett volna tenni!

 7. Krumplibogár

  2009. október 21. szerda at 15:37

  Gedam

  hehe, Várhidi nekem is eszembe jutott…

 8. Ágoston

  2009. október 21. szerda at 15:40

  Könyörgöm szombaton jön az év meccse és akkor nincs edzőnk, óriási gáz van!
  Sivic nélkül NB2 keleti csoport lesz!
  Szerintem anyagi gondok lehetnek a háttérbe vagy valamelyik munkanélküli magát edzőnek nevező 16 csapatnál már megbukott mágusnak kellett egy kispad és ezért az alibiző-edző buktató cinkos játékosokkal és úzer vezetőinkkel összefogva kicsinálták Sivic-et!

 9. Krumplibogár

  2009. október 21. szerda at 15:48

  Kedves Ágoston!

  A pánikkeltés szükségtelen és indokolatlan.

  Este mindannyian iszunk egy-egy kispáleszt, és holnap higgadtabban tudunk gondolkodni. A bajnokság 2/3-a még hátravan, hogy jön szóba egyáltalán a kiesés? Az anyagi kérdésekkel kapcsolatban mindannyian egyformán tájékozatlanok vagyunk, úgyhogy ezt a témát nyugodtan ejthetjük is. (Szerintem nem is tartozik ránk.)

  Szerintem Sivicet marasztalták volna, de ő már nem akart maradni. Lehet, hogy megkopott a tekintélye az öltözőben, vagy egyszerűen nem akarta a további pályafutását terhelni egy botladozó csapattal, szarul mutat az ilyesmi egy önéletrajzban…

  Volt is, lesz is KTE!!!

 10. Ágoston

  2009. október 21. szerda at 15:57

  Természtesen hajrá KTE ! és amikor csak tudok minden hazai meccsre kimegyek és szurkolok majd az aktuális kecskeméti csapatnak legyen bárki is az edzője és a játékosa sőt én mikor csak 200-an jártak meccsre akkor is jártam a Széktóiba!
  Csak az a baj hogy rosszat sejtek……………………………..

 11. mágus

  2009. október 21. szerda at 15:59

  Szarházi tippmixkirály játékosok, nektek kellene eltakarodni!

 12. Miskabá

  2009. október 21. szerda at 16:01

  A “pálinka hadtesthez” ezúton csatlakozom.
  Tegnap is jól jött, cudar időben lélektelen játék után csepp vigasztaló.
  Hajrá KTE!

 13. Dávicc

  2009. október 21. szerda at 16:16

  Miskabá

  A “pálinka hadtesthez” ezúton csatlakozom.
  Tegnap is jól jött, cudar időben lélektelen játék után csepp vigasztaló.
  Hajrá KTE!

  hehe :) :D

 14. Géza

  2009. október 21. szerda at 16:26

  Az én tippem Csertői…

 15. fun

  2009. október 21. szerda at 16:30

  Sajnos idáig vezetett a sóher tulajdonosok hozzáallása: “a város és néhány adakozó pénzéből, olcsó játékosokkal eredményt elérni” jelszó. Csak olcsó kétballábas, vagy levitézlett szerencsejátékosokat igazoltak, s azt hitték a csodaedző majd ismét világraszóló sikert ér el. Néhány öregecske helyi sztár, és a tehetségtelen vezetőség kikészítette a Tomit. Sajnos, ebből csak kiesés lehet. Jöjjön a Török-Czéh Lacik párosa, nekik nem kell fizetni. Szivicsnek a még az előző bajnokságban elért 5. helyért járó prémiummal is lógnak Rózsáék, nem beszélve az idei juttatásokról. Kár, mert néhány komoly erősítéssel idén is jó helyen végezhetett volna ez a csapat!

 16. asd

  2009. október 21. szerda at 16:34

  nem értelek titeket… eddig az volt a baj, hogy itt volt Sivic most meg az, hogy elment? majd az lesz a jó a kecskemétieknek ha jön egy új magyar edző és megtanuljuk a bunker focit… kár, hogy ez a csapat nem alkalmas arra. de sebaj elértétek amit akartatok, már kár sírni, hogy jaj mi lesz velünk a fradi ellen. nem most kell megszeretni egy edzőt! még mielőtt jönne pár ember azt is leírom, hogy akinek nem inge ne vegye magára!
  hajrá KTE!

 17. asd

  2009. október 21. szerda at 16:36

  hozzáteszem, bár nem biztos, hogy igazam van, de eddig Sivic zavart titeket most pedig a vezetőség. végre el kéne dönteni kivel van a baj.

 18. asd

  2009. október 21. szerda at 16:41

  annyit azért megérdemelne a szurkolóktól, hogy megköszönjük neki az NB1et. nagyon sok neves magyar edző meg próbált itt már NB1et de csak neki sikerült!
  köszönjük Sivicnek az eddigi munkáját és sok siker kívánunk neki az új helyen!

 19. ferujoe

  2009. október 21. szerda at 16:48

  Minden tisztelet és elismerés Szivicsnek és köszönet , hogy a csapatot feljuttatta az NB-I-be.Azonban el lehet azon gondolkozni, hogy ő egy szerb profi edző aki ebből él.A profi oda megy ahol több pénzt kap.Senki se tudja, hogy mi van a háttérbe.Lehet, hogy már rég meg van Szivics új helye, ahol sokkal több pénzt kereshet.Ez esetleg lehet a hétvégi ellenfél is ahol az edző se jól szerepel.Azt nyilatkozta, hogy már ajánlatai is vannak.Ez egy kicsit furcsa.Még el se küldték, de már új helyről beszél.Mi van, ha ő provokálta ki az egészet.Ebben csak az lehet a rossz, hogy azon az áron, hogy a csapata nem jól szerepelt.Ez csak egy feltevés.Nem a Sziviccsel kellene foglalkozni az embereknek, hanem Kecskemét labdarúgásával.Az edző elment mi pedig itt maradtunk.

 20. donperle

  2009. október 21. szerda at 17:07

  Csak ne essünk ki….

 21. Miskabá

  2009. október 21. szerda at 17:42

  ferujoe: “Az edző elment mi pedig itt maradtunk”
  Ezt kiegészíteném azzal, hogy az edző elment, a játékosok pedig itt maradtak…

 22. cataluna

  2009. október 21. szerda at 18:37

  Megértem azokat akik kiesést vízionálnak! Sajnos az idén mutatott játék erre utal. Kedvenceink úgy mímelik a focit, mintha megnyerték volna a BL-t!! Hát fiúk!!! Remélem olvassátok: Nagyon messze vagytok ettől!!!! Még az osztrák 3. ligából is kiesnétek ezzel a mentalitással, nemhogy innen! Szégyelljétek magatok! Nem haraptok,nem csúsztok-másztok,stb. Ez amatőr mentalitás!!! Voltak idén produkciók amiért 5Ft-ot nem adtam volna,HIHETETLEN!
  Akarjátok TI a siker????Kíváncsi leszek szombaton,mi lesz veletek? Remélem nem az utolsó meccsem lesz…

 23. béla

  2009. október 21. szerda at 20:03

  Szivics jó edző, de mindannyian tudjuk, hogy “üres spájznak bolond a gazdaasszonya…”

 24. Agy

  2009. október 21. szerda at 20:11

  Nagyon sajnálom Sivicet mert egy nagyon kiváló szakemberől ill egy nagyon szimpatikus emberról van szó, de azt hiszem ideje volt tényleg a lemondásának. Ugyanis ez a csapat és ez a keret többre hivatott a mostani szereplésénél. Itt azt hiszem egyszerően arról van szó, hogy nem tudott megujúlni a csapatmál vagyis kiéget és ezért úgy érzem jó döntés hozott most ezzel a lemondással. Szüksége van az új kihíásokra ami már Kecskeméten nem volt és egyszerűen beleszürkölt a csapatba ill közöségbe. Én sztem még rengeteg szép eredményeket fog ellénre leendő csapatainál is és megfogják ismerni a nevét európa szerte, mert hogy kifogja nőni előbb utóbb a magyar bajnokságot én abban biztos vagyok. Nagyon sajnálom, hogy elmegy tölünk, de ennek így kell most lennie!
  Sok sikert az életben Sivic mester és kívánom h legyen még jó pár ilyen csapat mint a miénk akivel egyszerűen csodát tett. Köszönöm ezt a pár évet amit nálunk töltött.

 25. káosz

  2009. október 22. csütörtök at 11:33

  Ferujoe teljes mértékben egyetértek veled!!
  Tuti hogy van a háttérben egy zsírosabb állás,mert miért ment volna akkor vele az egész stáb?!
  Idő múlásával mindenre fény derül!
  Nagyobb tételben mernék fogadni,hogy tavaszi szezont egy magyar csapatnál kezdi(fradi ,honvéd vagy talán a feljutni készülő Szolnok)

 26. microlas

  2009. október 22. csütörtök at 12:17

  és mégis mi a fenének maradt volna egy olyan közegben, ahol a lusta játékosok csakazért sem futnak és ahol úto-útfélen leszerbezi a lelátó hálátlan, telhetetlen népe? nagyon helyes, hogy elment és az lesz az igazi arculcsapás a tahó kecskemétieknek, amikor majd a másik csapat színeiben győzelmet arat a hírös város felett.

 27. microlas

  2009. október 22. csütörtök at 12:19

  a “nagyon helyes hogy elment” dolgot a saját szemszögéből értettem.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..