kesport.hu

KeSi: Verekedés után győzelem a medencében

Országos gyermekbajnokságban két mérkőzést játszottak a kecskemétiek, az elsőt pénteken a Szentes ellen. Ez az a mérkőzés volt, ahol az edző a visszavonulását fontolgatja, mert a játékosai nem azt teszik, amit megbeszéltek, de még külön taktikát is felállítanak. Mikor menetrendszerűen érkezik a vereség, akkor csak a kétségbeesett tekinteteket látni a partról, remélhetőleg nem kerül ez a felsőházba való bekerülésbe.

KESI 7 – 12 Szentes (1-2, 2-1, 2-3, 2-6)

Góllövők: Kosztolányi Gábor 2, Zubek Levente 2, Rácz Tamás 1, Földházi Dávid 1, Simon Gábor 1

A második találkozót vasárnap délelőtt egy súlyos taktikai fegyelmezetlenséggel kezdték a hírös városiak: Zubek Levente nem bírt magával és az idegeivel, a második negyed elején már a második kiállítást ítélték ellene verekedés miatt. Itt súlyos helyzetbe hozta kiállíttatásával a csapatot.

Ezután a csereként beállt Vida Mihály végigjátszotta a mérkőzést, míg az ellenfél sorokat cserélve próbált felülkerekedni. Szerencsére a fáradtságból adódó hibákat tudták ellensúlyozni Szabó Boldizsár góljaival, Rácz Tamás akarásával, szereléseivel, Kosztolányi Gábor és Simon Gábor rengeteg úszásával, Földházi Dávid küzdésével, valamint Szilágyi Bence kapus 75%-os védésátlagával.

A végén a fáradtság megmutatkozott, mikor 8-6-ról egyenlített a BVSC 8-8-ra. Ekkor az utolsó előtti percben egy elhamarkodott kapuskidobás után elvesztettük a labdát, de szemfülesen szerelte az ellenfelet Kosztolányi, a megúszó Vida elé adta a labdát, aki beállította a 9-8-as végeredményt.

KESI 9 – 8 BVSC (1-2, 1-1, 5-3, 2-2)

Góllövők: Szabó Boldizsár 5, Rácz Tamás 2, Földházi Dávid 1, Vida Mihály 1

4 hozzászólás

 1. dr.Garay Géza

  2009. október 25. vasárnap at 21:57

  A további up. mérkőzéseken a lényegesen erősebb, sorokat cserélni tudó ellenfelek
  győztek Orsz . Ifj. Bajn.: HVSE Kecskemét – BVSC 10-7 (1-1,3-4,2-3,1-2).
  HVSE: Ugrik M. – Virág Gy.1, Papp Zs., Kovács D.2, Bajáki D., Rompos Le.4, Kónya Á.
  Váradi M. Kitünt: Ugrik, Rompos, Kovács D. Edző: Wolf Péter (betegsége után először) HVSE – Szentes 11 – 16 Gd.: Kovács D.4, Virág Gy,Bajáki D., Rompos Le.2-2
  Papp Zs. Az egy cserével játszó ificsapat dicséretesen küzdött mig birta erővel.
  Orsz Serd.Leánybajn.: Ujpest – KeSI 19-6. Gd.: Körösi A.6

 2. vida misi

  2009. október 25. vasárnap at 22:37

  szép volt CSAPAT gratulálok mindekinek ..télleg 1csapat voltunk..szép volt

 3. MAtrica Jóska

  2009. október 25. vasárnap at 22:40

  Öcsiiii öcsiöcsiöcsiöcsiöcsiöcsiöcsiöcsiöcsiöcsiöcsiöcsiöcsiöcsiöcsiöcsiöcsiöcsiöcsiöcsiöcsiöcsiöcsiöcsiöcsiöcsiöcsiöcsiöcsiöcsiöcsiöcsiöcsiöcsi :D :D

 4. MAtrica Jóska

  2009. október 25. vasárnap at 22:42

  És mindeki más ügyesek vagytok :d:D(Y)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..