kesport.hu

XX. Horgász és Vadász Napok

Január 15. és 24. között rendezik Kecskeméten a XX. horgász és vadász napokat. A rendezvény helyszíne a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ (Deák Ferenc tér 1.)

Január 15. péntek 15 óra – Megnyitó

Köszöntőt mond: Bányai Gábor, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke.

Megnyitja: Pechtol János az Országos Magyar Vadászkamara főtitkára, az Országos Magyar Vadászati Védegylet ügyvezető elnöke.

Szarvasok nyomában három földrészen

A kiállítás Észak-Amerika, Ázsia és Európa területén élő különleges szarvasfajokat és környezetüket mutatja be. A Nemzetközi Safari Club Közép-Magyarországi Egyesülete és a Bács-Kiskun megyei vadászok anyagából rendezett kiállítás igazi kuriózumnak számít.

A tárlatot Dr. Kun Edit, Ambrus Lajos és Szarvas Pongrác festőművészek alkotásai teszik még látványosabbá.

Hazánk horgászható halai

A kiállítás hazai vizekben egész évben megtalálható halakat mutatja be. Élő pontyok, kárászok, csukák, compók, keszegek, törpe harcsák!

Kapitány Zsolt fotói a horgászat gyönyörűségeit idézik meg.
A kiállítások látogathatók: január 24-ig, naponta 9-18 óráig

Belépődíj a két kiállításra: felnőtt 500 Ft; gyerek-nyugdíjas 300 Ft; csoportos 200 Ft
Minden ötszázadik látogatónak meglepetés ajándékkal kedveskednek.

Előre bejelentett iskolai csoportoknak ingyenes tárlatvezetést, rendhagyó órákat, horgász- és természet filmvetítéseket tartanak.

Horgászati és vadászati szakkiállítás és vásár

A szakkiállítással és vásárral lehetőséget kívánunk teremteni arra, hogy a két hobbi művelői, valamint a gyártók és a forgalmazók találkozhassanak. Az érdeklődők megismerkedhetnek a legújabb termékekkel, eszközökkel, a horgászati és vadászati lehetőségekkel.

Előadások, bemutatók, természetfilm vetítések, szaktanácsadás és kedvezményes vásárlási lehetőségek várják a két hobbi szerelmeseit!

Január 23., szombat, 11 és 15 óra

Legyezőhorgászat

Bemutatót és élménybeszámolót tart Varga György, a cél- és távdobó horgászat Európa-bajnoka és tizenegyszeres világbajnoka.

A belépés díjtalan!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..