kesport.hu

Zsinórban 4. meccsét is megnyerte a KKC

Zsinórban negyedik mérkőzését is megnyerte a Kecskeméti KC női kosárcsapata. Tóth Viktor tanítványai a Debrecent verték meg hazai pályán 12 ponttal. A meccs legjobbja Radics Anna volt, aki 42 IBM pontot gyűjtött.

A mérkőzés Békefi pontjaival indult, és már az elején ötpontos volt a KKC előnye. Az első negyedben kiválóan védekeztek és szép támadásokat vezettek a kecskeméti lányok, így 10 perc játék után 19-12 volt az állás.

A második negyedben sok kidolgozott, tiszta dobóhelyzetből rontott a KKC, és ráadásul a hibák után a kontratámadásokból kosarakat is kapott, amelynek eredményeként a nagyszünetre már a Debrecen vezetett, 33-36.

A harmadik játékrészben vissza tudta venni a vezetést a Kecskemét, de a döntés a végére maradt. Tóth Viktor tanítványai jobban bírták erővel, és a végjátékban állva hagyták a vendégeket, Békefi rendre egál vagy egál közeli állásnál dobott fontos pontokat.

A Kecskeméti KC ezzel a győzelmével már zsinórban negyedik sikerét aratta. A MAFC, a Szeged, a TFSE után a Debrecen sem jelentett akadályt.

“Nagyon örülök, hogy négyszer egymás után tudtunk győzni. Kezd összeérni a csapat” – nyilatkozta a kesport.hu-nak Tóth Viktor edző.

A következő mérkőzést január 17-én, vasárnap 17 órától rendezik a Bolyai János Gimnázium tornatermében, az ellenfél a Vasas-Csata együttese lesz.

Kecskeméti KC – Debrecen 79-67 (19-12, 14-24, 18-13, 28-18)
Kecskeméti KC: Kuli 6, RADICS, 29/15, NAGY Z., 16, Békefi 13/3, Beregszászi 0
cserék: TÓTH A. 9/6, Pasek 4, Gönczi 2, Kiss A. 0
edző: Tóth Viktor

Hozzászólások

  1. kosarfan

    2010. január 12. kedd at 00:06

    Gratulálok a győzelemhez, csak egy dolog, hogy az “éllovas” már hónapok óta a Fradi!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..