kesport.hu

Ladánybenéről Ausztriába igazolt Sebők Vili

Bár a magyar másodosztályú Szolnok is hívta, Sebők Vilmos, az Újpest, a Bristol és a Zalaegerszeg korábbi válogatott hátvédje inkább egy osztrák alsóbb ligás csapatban vezet le. Mindezek mellett gőzerővel készül az edzői pályafutására. Sebők egyébként tavaly a Ladánybene igazolt játékosa volt, de csúnyán ráfáztak vele.

“Még mindig aktív labdarúgónak mondhatom magam, Ausztriában, alsóbb osztályban játszom a korábbi válogatott Somogyi József barátommal. Magyarországról hívott a Szolnok, de inkább úgy döntöttem, hogy levezetek Ausztriában. Jól is megy a csapatnak, tizenöt meccsből tizennégyet megnyertünk, és eközben megszereztem az edzői A-licences papírokat. Foglalkoztat, hogy kipróbáljam magam edzőként, de még nagyon élvezem a játékot, Ausztriában megtaláltam a számításaimat, szóval még másfél évet játszanék. Edzőként felnőttekben gondolkozom, tudom, hogy nagy a konkurencia, de bízom benne, hogy oda tudok kerülni, mert csak a futball mellett tudom elképzelni a jövőmet. Hogy milyen lenne a Sebők-csapat? Az biztos, hogy jól szervezett, mert védőként elég jó rálátásom van a hátvédek munkájára” – nyilatkozta Sebők Vilmos az nb1.hu-nak.

(Kép: sebokvili.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..