kesport.hu

Kizárják az elismerésekből a doppingvétségen ért kecskeméti sportolókat

Elfogadta az Ifjúsági- és Sport Bizottság a 2009. évben kiemelkedő eredményt elért sportolók és edzőik elismerésének szempontrendszerét.

Márton Zoltán elnöktől megtudtuk, a szempontrendszerbe bekerült egy olyan passzus, amely kizárja a díjazásból a doppingvétségen ért sportolókat és azokat a versenyzőket is, akiket jogerős bíróság ítélettel sújtottak. A sportbizottság Farkas Péter olimpikon ügyének kapcsán hozta ezt a határozatot. Mint ismert, a Barcelonában olimpiai aranyat szerzett birkózót elítélték, de megszökött és bujkálása alatt is felvette életjáradékát.

A grémium ülésén elfogadták továbbá a HÍRÖS-ÉP sportegyesület kérelmét, így a gyermeklabdarúgással foglalkozó klub februárban két napra ingyenes használtba veheti a Messzi István Sportcsarnokot, focikupát szerveznek.

(kecskemetitv.hu)

Hozzászólások

  1. Janás

    2010. január 14. csütörtök at 09:41

    Vannak ilyen, idejüket bírósági tárgyalótermekben töltő kecskeméti sportolók? Szép gesztus a bizottságtól a kecskeméti labdarúgó utánpótlás támogatása. Nem lehetne egy kicsit megfejelni azzal, hogy belépőt biztosítanának a műkertvárosi szentélybe.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..