kesport.hu

Fölényes győzelmet aratott a KKC Miskolcon

Visszavágott a hazai pályán elszenvedett vereségért a Miskolcnak a Kecskeméti KC női kosárcsapata. Tóth Viktor lányai a hétvégén ugyanis kiváló játékot produkálva idegenben győztek 18 ponttal. Ezzel a győzelemmel még életben maradtak a remények a legjobb négy közé jutást tekintve.

A KKC hazai pályán nyolc ponttal maradt alul a miskolciakkal szemben, ezért volt fontos a mostani hétvégén nem csak a győzelem, hanem a pontarány is. Mivel a kecskemétiek 18-al tudtak nyerni, így lépéselőnybe kerültek.

A mérkőzésen a KKC végig a kezében tartotta a vezetést, és egy percig sem volt kérdéses a siker. “Helyenként jó játékot produkálva győztünk, leszámítva egy-két hullámvölgyet. Az külön örömteli, hogy öt játékos is tíz vagy annál több pontot szerzett” – nyilatkozta portálunknak Tóth Viktor vezetőedző.

A kecskemétiek következő mérkőzésüket a Nyíregyházával játsszák, de ellentétben az eddigiekkel, most nem vasárnap, hanem szombaton lesz a találkozó. Tehát KKC – Nyíregyháza február 6-án, szombaton 17 órától a Bolyai János Gimnázium tornatermében.

DKSK Miskolc – Kecskeméti KC 50-68 (17-23, 10-17, 15-16, 8-12)
KKC: KULI 12, RADICS 16/3, NAGY 15, BÉKEFI 10, Tóth A. 3
csere: Beregszászi, PASEK 12/6
vezetőedző: Tóth Viktor

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..