kesport.hu

Tomiszlav Szivics a szerb U19-es válogatott szövetségi kapitánya

Tomiszlav Szivics kecskeméti távozása után több ajánlatot is kapott, ám végül a szerb U19-es válogatott szövetségi kapitánya lett. Pénteken még látogatást tesz Kecskeméten, hogy végleg lezárja a “szakítást” a lila-fehér vezetőséggel.

– Mit csinál azóta, hogy távozott Kecskemétről?

– Visszatértem Szabadkára. Több magyar és szerb csapat is megkeresett, volt ahova én nem szerettem volna menni, a számomra szimpatikus klubok pedig mást választottak.

– Ilyenkor azt szokás mondani, hogy pihenek, fel kell töltődnöm, s majd egy kedvező ajánlat esetén újra munkába állok…

– Én nem mondok ilyet! Holnaptól a szerb U19-es válogatott szövetségi kapitánya leszek. Komoly szakmai kihívásnak számít ez a feladat. Fiatalabbakkal már dolgoztam annak idején, Csoszics, Djuricsics és Dmitrovics azóta sztárcsapatokban játszik. Három hét múlva Görögországban lépünk pályára.

– A KTE vezetőivel korrekt módon váltak el?

– Három hónappal ezelőtt mindenben megállapodtunk, néhány pont még nem teljesült. Pénteken Kecskemétre megyek, s szerintem végleg lezárhatjuk az ügyet – mondta Tomiszlav Szivics.

(baon.hu)

22 hozzászólás

 1. Heszusz

  2010. február 3. szerda at 09:57

  Sok sikert a jövőben, Mester! Kivéve persze a magyar U19-es válogatott ellen. ;)

 2. sznot

  2010. február 3. szerda at 10:11

  Sok sikert neki!

 3. nbcee

  2010. február 3. szerda at 11:00

  Egy az egyben idemásolhatnám Heszusz hozzászólását :)

 4. littlekosa

  2010. február 3. szerda at 11:21

  Sok sikert !

 5. Egy Öreg Devil

  2010. február 3. szerda at 11:32

  Sok sikert Mester!

 6. Agy

  2010. február 3. szerda at 11:43

  Sok sikert!

 7. ferujoe

  2010. február 3. szerda at 11:51

  Sok sikert a Szivics-fanoknak!

 8. orákulum

  2010. február 3. szerda at 11:59

  Minden jót Mester!

 9. xy

  2010. február 3. szerda at 12:12

  melyik péntekre gondolt?2023.05.20-ra??:)

 10. uhu

  2010. február 3. szerda at 12:15

  Annak idején nagyobb ívű karriert néztem ki belőle. Most ott tart, ahonnan évekkel ezelőtt elindult. Hihetetlenül sokat köszönhetünk neki, de az utolsó fél év történései után már nem bánom igazán, hogy elment. Azért persze minden jót kívánok neki.

 11. 124

  2010. február 3. szerda at 13:37

  Előző cikk hsz-ek folytatása

  sznot!
  Kösz a zenét! Bár, nem nagyon szeretem ezt az új stílust, de azért egy békítő jobbkéz nyújtásnak betudom,ha te is így gondoltad!
  Nbcee!
  Ez nem gyors vélemény változtatás, hanem reagálások az előttem szólókra.
  Te nagyon rá szoktál érni különböző dolgok gyűjtésére, szedd már össze a legújabb magyar bundákról szóló híreket tudósításokat. Amit én találtam az ez:http://kesport.hu/2009/12/08/legalabb-hat-eve-kiepult-rendszerben-folyhatnak-itthon-a-fogadasi-csalasok/ De hosszú többrészes riport is megjelent az indexen vagy a hozzátartozó sportgézán? Na ezeket nem találom. Ha sokan elolvasnák akkor lehetne min gondolkodni és nem vagdalkozni, hogy a másik milyen hülye!
  Nitro!
  Neked még válaszolok a többi hülyeség nem érdekel.
  Hogy miért ment el Szivacs: 1. Már a nyáron menni szeretett volna Újpestre, de a tulaj nem engedte olcsón. Az Utének meg nem kellett ilyen drágán.Szerintem ott romlott el az egész.
  2. Igen a Mitrovic és a Csicsiricsi Momir, aki Rózsa kapusteljesítményes kérdésére , kicsi pénz kicsi muzsika választ mert elereszteni.
  3. A sok kutyaütő délvidéki igazolás csak utolsó a sorban.
  Tehát őt is cserbenhagyták a sajátjai,mivel felelősséget érzett irántuk,ezért mondott le. Így hagyta cserben Kecskemétet!!!

 12. Vándor61

  2010. február 3. szerda at 14:17

  Sok sikert Mr. Szivics!

 13. nbcee

  2010. február 3. szerda at 14:25

  124:
  Ha lenne egy kialakult véleményed (túl azon, hogy Szivicset nem kedveled – amihez mondjuk minden jogod megvan, csak helyeslést ne várj tőlem) , akkor nem kellene az előtted szólókra reagálva mindig mást írnod.

  Igen, szeretem összeszedni a hivatkozásokat, az idézeteket, mert kicsit hitelesebbnek érzem, mint ha csak úgy kitalálnék dolgokat, vagy beírnám a kocsmában hallottakat. Hidd el, nem kell sokkal több idő hozzá.

  A bundaügyről: Félek, minket sem kímélt meg, nekünk is (mint ahogy az összes klubnak) lehettek bundaügyeink, ez nem zárható ki. Jelen helyzetben még viszont csak a pletykák vannak á la Blikk, hogy a Kriston Atis így meg az MU-ZTE 5:0 úgy, stb., de ezek nincsenek alátámasztva. Majd ha a bochumiak nyilvánosságra hozzák azt a tucatnyi magyar meccset, amit vizsgálnak, akkor már lehet konkrétumokról beszélni. Jelenleg ott tartunk, hogy “érezzük”, “tudni véljük”, és “gyanúsnak tartjuk” ezt vagy azt a meccset, de bizonyíték, beismerő vallomás, stb. még hiányzik. Nem tudom, lesz-e egyáltalán valaha. Azonkívül lehet, hogy nem is volt mind bunda, amiket vizsgáltak, és persze simán lehettek megkent meccsek a nagyító alá vetteken kívül.

 14. ath1s

  2010. február 3. szerda at 14:52

  Sok sikert Sivic

 15. magilla

  2010. február 3. szerda at 15:01

  Mindenkinek magánügye, hogy mit gondol Sivic-ről
  De azért szerintem egyetérthetünk abban, ha netán Kecskemétre jön edzőmeccsre, akkor fütty helyett tapsot érdemel.

 16. endre

  2010. február 3. szerda at 15:37

  Sok Sikert Mester!

 17. 124

  2010. február 3. szerda at 17:09

  Nbcee!
  Nem lehetsz hiteles attól, hogy kiragadsz idézetekből és a saját szád íze szerint összerakod.
  Közben pedig nem látod az összefüggéseket és azt sem,hogy egyszerre több szálon is tudnak futni események amik egymásból következnek és közben igaz lehet ez is az is. Az is,hogy cserbenhagyta a várost és az is hogy voltak akik megbuktatták. Te nem gondolkodol, csak agresszíven támadsz és lecsapsz ahogy lehet.
  A külföldi nyomozás nálunk nem fog kideríteni semmit se mert különálló dolog és nagyon kevés szál kötheti össze őket. A hazai Tippmix indulása után kezdődött a mi kis bundánk és ebben az ügyben mégcsak nem hallani nyomozásról sem. Most egy kicsit meghúzzák magukat, aztán folytatják ott ahol abbahagyták.
  http://kesport.hu/2009/12/08/legalabb-hat-eve-kiepult-rendszerben-folyhatnak-itthon-a-fogadasi-csalasok/
  Ajánlottam ezt a linket olvasásra és kértelek, hogy segíts utnánanézni a többinek és azok fényében kellene átgondolni mindenkinek, hogy milyen helyzetbe csöppent bele a KTE az elsőosztályban.

 18. Maradona

  2010. február 3. szerda at 17:20

  Nem hiszem, hogy ez visszalépés a Kte után. Ezek az U-19-es játékosok 3-4 év mulva a MU, Inter, Juventus, Real ……-ban fognak játszani.
  Amit a mester ősszel a Kte-nél akart játszani, az Magyarországon még nem megy. (4-2-4 alapfelállás ami a védekezés során 4-4-2 vé, a támadásoknál 2-4-4-é tolódik).
  Sok sikert Szivics!
  Örülnék neki, ha dolgozna még Magyarországon, bár szerintem ezután nyugateurópában foja folytatni.

 19. 124

  2010. február 3. szerda at 17:33

  Lehet, hogy egyszer majd kijut nyugatra is, de biztos,hogy nem fogja őt követni se a Momir se a Mitro és hogy erre a szégyenfoltra még sokáig emlékezni fognak a magyar csapatok vezetői!!!

 20. KTE-ERECO

  2010. február 3. szerda at 18:33

  Sok sikert Tomiszlav!

 21. Meksz

  2010. február 3. szerda at 20:05

  Sok Sikert Mester!

 22. Pingback: Taccsra magyar! – Hol vannak uraim?

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..