kesport.hu

Simon Attila lezárta a múltat

Simon Attila szerint adottak a feltételek Kecskeméten egy jó csapat kialakításához és tisztában van vele, hogy Montvai Tiborral kell majd megküzdenie a kezdőbe kerülésért. A 27 éves csatár a Kecskeméti Televízió kedd esti Sportmagazinjában nyilatkozott.

“Adottak a feltételek egy jó csapat kialakításához, jó a pálya és megfelelőket a körülmények is” – mondta Simon Attila a KTV Sportmagazinjában. Az Újpestről érkező támadó azt mondta, vélhetően Montvai Tiborral kell majd megküzdenie a kezdőbe kerülésért. “Nincs probléma ezzel, mert annál a csapatnál, ahol vannak célok, ott elfogadható a konkurencia” – fogalmazott a két és féléves szerződést aláírt játékos.

Simon beszélt az általa sikeresnek ítélt diósgyőri múltjáról is, amelyet gyenge másfél év követett, amikor kevesebb játéklehetőséget is kapott. “Ezt lezártam, itt kell bizonyítani!” – fogalmazott céltudatosan.

5 hozzászólás

 1. Janás

  2010. február 24. szerda at 09:32

  Célok bizony vannak, nem is kicsinyek. A 100 éves évforduló ki kell jutnunk a nemzetközi porondra… hallhattuk egy korábbi vezetőedzőnk szájából elhangzó mondatokat. Jól emlékszem?

 2. drukker62

  2010. február 24. szerda at 10:51

  Sztem kezdőnek Simon Attilát kell berakni, Monti tipikus cserecsatár, 20 percre a legjobb formáját hozza!

 3. Laci

  2010. február 24. szerda at 13:59

  Véleményem szerint lessz harc a csapatbakerülésre. Nem baj, mert így mind a ketten, ha bekerülnek szívvel lélekkel fognak hajtani és ezt mi szurkolók fogjuk értékelni. De nem csak kettőjük között várható a harc. Így lesz jó!

 4. dzsozi

  2010. február 25. csütörtök at 17:32

  Sok sikert kívánok Attila.Minél több gólal örvendeztessél meg bennünket!
  HAJRÁ KTE

 5. dani

  2010. február 25. csütörtök at 19:35

  Én azért 4 4 2 ben hazai pályán kiprobálnám együtt is őket! Mindketten golerősek meg lehetne probálni!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..