kesport.hu

A KKC egyszer vezetett is az FTC ellen

Utolsó előtt rájátszásbeli mérkőzésén vereséget szenvedett a Kecskeméti KC női kosárcsapata a Ferencváros otthonában az elmúlt hétvégén. Az idegenben lejátszott találkozón egyszer vezetett is a KKC, de az Olaszországból és három volt NB1/A-s játékossal megerősített FTC végül 16 ponttal bizonyult jobbnak.

Megilletődötten kezdett a KKC és engedte 23-11-re elhúzni a hazaiakat. Ekkor aztán észbe kaptak a kecskeméti lányok, és egy 13-0-ás sorozattal átvették a vezetést. Az olasz profi ligából és három volt NB1/A-s játékossal megerősített FTC azonban a második félidőben már felülkerekedett a nagyon rossz dobószázalékkal teljesítő kecskemétieken.

“Nem játszottunk alárendelt szerepet, nem hiszem, hogy szégyenkeznünk kellene az eredmény miatt, hiszen egy erős ellenféllel vívtunk egy jó mérkőzést. Sokat hibáztunk tiszta helyzetekből, ez okozta a vesztünket. 28 százalékkal dobtunk mezőnyből, ez nagyon rossz arány” – értékelt portálunknak Tóth Viktor.

FTC – KKC 61-45 (23-11, 10-14, 14-13, 14-7)
KKC: KULI 12, Radics 6/3, Nagy 6, Békefi 12, Tóth 3/3
csere: Pasek 6/3, Kiss, Beregszászi
edző: Tóth Viktor

2 hozzászólás

  1. kosarfan

    2010. február 28. vasárnap at 17:37

    Kár, hogy esély sem volt a győzelemre… Aki a helyszínen volt láthatta, hogy a fradi magabiztosan verte a lányokat…

  2. Janás

    2010. február 28. vasárnap at 19:42

    Amíg nem változik a támogatási rendszer én is csak lazára tudom venni a figurát,még ha ezzel kellemetlen perceket is szerzek olykor.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..