kesport.hu

Csordás szerint vitatható volt a kiállítás

Szombaton 2-0-ás vereséggel hagyta el Székesfehérvárt a KTE-Ereco a Soproni Liga 16. fordulójában. Csordás Csabát az 58. percben Sitku lerántásáért piros lappal büntette Bede játékvezető, majd az ezt követő szabadrúgásból megszületett a hazaiak második találata.

Jogosnak érzed a kiállításod?

– Pont most beszélgettünk páran erről, és élőben is úgy éreztem, hogy jogtalan volt. Épphogy csak ütköztünk,  Sitku még rá is játszott, rutinosan eldobta magát. Az összefoglaló alapján, amelyet én még sajnos nem láttam, többen is mondták, hogy vitatható volt a szituáció. Nyilvánvaló, hogy megérte volna a piros lapot, ha nem kapunk belőle gólt, de sajnos így ezzel el is dőlt a meccs.

Az Újpest érkezik szombaton Kecskemétre. Képesek lehetünk meglepetést okozni?

Már többször bizonyítottuk, hogy jó csapat vagyunk. Természetesen képesek vagyunk, hogy itthon tartsuk a három pontot. Úgy érzem, hogy voltak biztató jelek a Videoton ellen, ezek a jövőre nézve pozitív dolgok. Az Újpest otthon sima 3-0-ás vereséget szenvedett a Győr ellen, így ők is biztos hajtani fognak, mi mindent megteszünk, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk.

Az új igazolásokról mi a véleményed?

Jól igazoltunk, erősödött a keret, ennek már a jelei látszódtak a Székesfehérvár ellen. Profi, minőségi játékosok érkeztek, mindenki csak a javára lehet a csapatnak.

18 hozzászólás

 1. Meksz

  2010. március 1. hétfő at 16:53

  A sárga se biztos, hogy teljes mértékben jogos lett volna …

 2. István

  2010. március 1. hétfő at 17:25

  Bede az egyik leghülyébb bíró. Mindent megtestesít amit szerintem egy bírónak nem szabad csinálni. Az Ő meccsein szinte biztos van kiállítás és rengeteg sárga lap. A jó bíró ezek nélkül is rendet tud tartani. Nézzük a szombati meccset. A Csordás esete látva élőben és tv-én is nem biztos, hogy szabálytalan volt , de az biztos, hogy nem volt kiállítás. Más kérdés, hogy amennyiben az amúgy jól védő kapus nem akar akkorát pózolni és nem ugrik a labda fölé, hanem csak oldalra dőlve símán kiüti az oldalvonal felé semmi sem lett volna a szabadrúgásból. A második kiállítás élőben sokkal csúnyábbnak tünt. Itt jógosnak mondható a kiállítás, de ezen az irreális talajon egy elvétett becsúszás előfordul. A Bedére legjellemzőbb eset a vége felé történt amikor a Lambulics valamit mondott a partjelzőnek , az nem jelzett semmit, mire az a semmieszű Bede 50 méterről odarohant és úgy 20 méterről sárga lapot adott a védőnek.

 3. dorba

  2010. március 1. hétfő at 18:48

  Azonos testhelyzetben ütköztek, és Sitku eldobta magát. Még szabadrúgás sem járt volna érte egy normális bírónál.
  Sajnos én láttam az összefoglalót. Azt hogy nem láttam KTE gólhelyzetet remélem csak rossz összevágás eredménye volt.
  A támadó játékunk nem lehetett valami viharos Csori kiállításáig sem.

 4. lali32

  2010. március 1. hétfő at 20:40

  Sitkut kellet volna kiállítani színészkedésért.
  Mi lettünk volna emberelőnyben és ponttal jövünk haza.

 5. footbola

  2010. március 1. hétfő at 21:04

  meg kell nézni az összefoglalót, sima ügy a kiállítás, nincs kérdés. Sitku bármennyire is egy ocsmány fickó, nála volt a labda, ha tovább engedi Csori, egyértelmű gólhelyzet, ami ebben az esetben piros, akár tetszik, akár nem… bár inkább nem, de el kell fogadni, illetve nekünk is ilyen szituba kell kerülni az ellenfél kapuja előtt, és akkor nem azon vitázunk, hogy milyen hülye a bíró…
  nézd meg mégegyszer:
  http://vidi.hu/home

 6. drukker62

  2010. március 1. hétfő at 21:41

  Sztem sem volt fault! Test test ellen, Sityka meg dobta magát!

 7. lali32

  2010. március 1. hétfő at 22:03

  Sitku arra esett amerre futott.(bevetődött)
  Csori keresztezett tehát ha Ő löki fel a másik irányba esik el.

 8. Zsembery Beatrix

  2010. március 1. hétfő at 22:50

  Sziasztok! Hajrá KTE! Szemét Bede játékvezető kiálitotta a Csorit pedig nem volt semmi! Rohagyjon meg a Sitku is ugy utálom no meg a Mezey és a többi rohadék Székesfehérvári majom. Csak ennyit! HAJRÁ KTE aki mást gondol vagy szidni meri a csapatot velem gyülik meg a baja.

 9. Miskabá

  2010. március 2. kedd at 01:51

  Az mit jelent, hogy “rohagyjon”?

 10. Dávicc

  2010. március 2. kedd at 02:20

  Zsembery Beatrix

  Sziasztok! Hajrá KTE! Szemét Bede játékvezető kiálitotta a Csorit pedig nem volt semmi! Rohagyjon meg a Sitku is ugy utálom no meg a Mezey és a többi rohadék Székesfehérvári majom. Csak ennyit! HAJRÁ KTE aki mást gondol vagy szidni meri a csapatot velem gyülik meg a baja.

  Ez de szép! :D :D

  egyébként annyit a dologról, hogy eddig 4 helyen olvastam, és a tv-ben elmondtak szerint is, Csordást nem a szabálytalansága miatt állították ki, hanem mert beszólt valamit Bedének… nem tudom hogy ez ilyen fake hír-e vagy mi az igazság?!

 11. feco

  2010. március 2. kedd at 06:33

  Ha a test elleni ütközést nem ítéli szabálytalannak a bíró nem reklamál Csori,
  és nincs kiállítás sem.

 12. jollly

  2010. március 2. kedd at 09:17

  Na az egyetlen értelmes játékosotokat is elveszítettétek…

  Rendben a Bede tényleg egy barom,nekünk is volt már elég bajunk vele,de ezek a játékvezetők nem profik,úgy értem a legtöbbnek nem ez a fő bevételi forrása.

  Először ezt kellene rendbe tenni!
  Szerencsére a kisteleki már lemondott,megkezdődött a megtisztulás…

  Azért köztetek is vannak igazi taplók…Zsembery Beatrix, LOL

 13. microlas

  2010. március 2. kedd at 09:57

  végre egy normális jolly hozzászólás :)

  a kiállítás sajnos megadható volt, sitku egyedül mehetett kapura, akár feldobta magát, akár nem, más is befújta volna :$

  a fehérvár sikere meg sajna teljesen megérdemelt, éppen ezért nem kellene ilyen tapló bunkó módon szidni őket, beatrix. jobban játszottak nálunk, több helyzetük volt.

 14. hgasdf

  2010. március 2. kedd at 10:37

  A kiállítás jogos volt, Sitku lábát – miután lemaradt – Csori hátulról összekoccintotta az ütközés során.

 15. ferujoe

  2010. március 2. kedd at 13:31

  Angliában 10 bíróból 9 tovább engedte volna a játékot.Amilyen gyenge színvonalú a magyar foci olyan rossz színvonalú a játékvezetés.Azt nem tudom, hogy ezek a sporik nem néznek nyugati bajnokság mérkőzéseinek a játékvezetését?Ahogy fejlődik a foci, úgy változott a vezetés is.A Csori pedig, hogy beszólt a Bedének kamu, mentség a rossz döntését.Ez a döntés befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét.

 16. drukker62

  2010. március 2. kedd at 19:18

  hgasdf-nek!!!

  “A kiállítás jogos volt, Sitku lábát – miután lemaradt – Csori hátulról összekoccintotta az ütközés során.”

  Ezt csak te láttad így közülünk! Nem gyanús?

 17. Pingback: Három meccset kapott Alempijevics, Csordást egy bajnokira tiltották el

 18. ferujoe

  2010. március 3. szerda at 07:05

  A Bedét lehet szidni a kiállítás miatt, csak az a baj, hogy a többi pancser magyar fekete rigó is leküldte volna a Csorit a Videoton ellen.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..