kesport.hu

Csukics: volt egy kis kitérőm, de mindig kecskeméti játékosnak tartottam magam

Szombaton az Újpest ellen nem sárga lapjaival, hanem – a tőle megszokott – megalkuvást nem ismerő játékkal, és szorgalmas mezőnymunkával rukkolt ki a kölcsönből visszatérő Vladan Csukics. A szerb középpályás szerint higgadtabb lett a játéka, és egy új Csukicsot készül megmutatni a tavaszi szezonban, erről a Petőfi Népének nyilatkozott a KTE légiósa.

Sokak szerint az egyik legjobb volt az Újpest elleni meccsen. Ön is így érzi?
Mielőtt erre rátérnék, szeretném hangsúlyozni, hogy én nem vagyok újonc a KTE-Erecóban. Bár a szezonkezdet előtt úgy lettem bemutatva. Volt ugyan egy kis mezőkövesdi kitérőm, de valójában mindig is kecskeméti játékosnak tartottam magam. Az Újpest elleni meccsről pedig annyit, hogy csak azt a feladatot igyekeztem elvégezni, amivel megbízott Csertői Aurél vezetőedző. Örülök, ha néhányan úgy látják, hogy sokat tettem a győzelemért, de a szombati meccsen nyújtottakért az egész csapat dicséretet érdemel.

Maradt cseppnyi ereje a meccs után?
A 60. perctől a 75-ig volt egy kis visszaesésem, de aztán átestem a holtponton, és úgy dolgoztam, mint addig. Tehát a végén még volt erőm.

Olyan jó erőben votl, hogy a 29. percben kis híján az ellenfél kapufát is bevette. Bántja, hogy néhány centivel a bal felső sarok mellett ment el a labda?
Kicsit. A mezőkövesdi kölcsönadásom után ugyanis nagyon szeretném megmutatni, hogy mit is tudok valójában.

Két meccsen már túl vagyunk a tavaszi fordulóból, és még egy sárga lapja sincs. Mi történt magával?
Idő kellett, míg megszoktam a magyar játékvezetői stílust. Figyelek a párharcoknál, és nemcsak a szívemre hallgatok, hanem az eszemre is. Sokszor az utolsó pillanatban leállítom magam, mert tudom, hogy a megmozdulásomért sárgát kapok.

Tudjuk, hogy sokat számít önnek, ha Kecskeméten tudja a családját. Most itt vannak?
Igen, igen, és ez nekem lelkileg nagyon sokat jelent. Épp a második gyermekünket várjuk, tehát most különösen fontos számomra, hogy velem legyenek.

Fontos a Győr elleni szombati meccs is. Mit vár?
Csertői Aurél sokat dolgozik a csapat játékán, taktikáján. Ha mindenki maximumot nyújtja, és olyan egységesek leszünk, mint az Újpest elleni meccsen, akkor meglesz az esélyünk a három pont megszerzésére. Az ETO jó csapat, nehéz meccsre számítok. A múlt szombati győzelem azonban önbizalmat adott számunkra, és ez biztos, hogy kamatozik majd most hétvégén is.

Győrről nem túl szép emlékei lehetnek…
De nem ám. Egy évvel ezelőtt kikaptunk 2-0-ra, engem pedig a 76. percben kiállítottak. Éppen ezért pluszmotivációval várom a meccset. Szeretném megmutatni a győri pályán, hogy ez már egy új Csukics.

8 hozzászólás

 1. Heszusz

  2010. március 12. péntek at 17:26

  Hajrá Vladan! :)

 2. Janás

  2010. március 12. péntek at 17:30

  Megnyugtató számunkra, hogy olyan két középpályás szűri a csapatunkra zúduló támadásokat, mint Bagi és Csukics. Remélem a győri reteszt is áttörjük…

 3. Meksz

  2010. március 12. péntek at 17:56

  Ezt én sem értem, hogy miért újoncként volt bemutatva a csapatban.
  De látszik, hogy hiányzott nagyon ősszel innen. Hajrá CUK!

 4. Abigél

  2010. március 12. péntek at 19:40

  Az a lényeg Vladan, hogy a mi fiúnk vagy! :) Sok sikert!

 5. ath1s

  2010. március 12. péntek at 21:25

  Vlalallaaa Vlalallaaa VLADAAAAAN CUKIIIIIIIIIIIIIIIIC

 6. nbcee

  2010. március 12. péntek at 21:31

  Vladan Csukics, Kátée tizennégy!

 7. bob

  2010. március 12. péntek at 23:01

  Keep up the good work!

 8. drukker62

  2010. március 13. szombat at 11:39

  Good, better, best!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..