kesport.hu

Csordás a Vasas ellen már győzelmet vár

Szombaton újabb idegenbeli mérkőzés vár a KTE-Ereco csapatára, a 19. fordulóban a Vasas vendégei lesznek a kecskeméti labdarúgók. A tavaszi szezonban vendégként eddig nem sok babér termett számukra, hiszen eddigi két idegenbeli fellépésük alkalmával nem sikerült pontot szerezniük, és az első gól is várat magára. Ez annak tudatában talán nem is meglepő, hogy a Videoton és a Győr személyében két bajnokaspiráns volt az ellenfél, most viszont a Vasas ellen már sokan pontot vagy pontokat várnak az együttestől. Hogy ehhez miben kell leginkább feljavulni, Csordás Csaba csapatkapitányt kérdezte a kecskemetite.hu.

Hogyan láttad a csapat teljesítményét a Győr elleni találkozón?

Abszolút nem voltam elégedett, hiszen a célunk Győrben is a pontszerzés volt. Az elején sajnos gyorsan kaptunk egy elkerülhető gólt, majd a válaszlehetőséget kihagytuk. Ezt követően a hazaiak elég passzív játékra váltottak, ami nekünk nem feküdt igazán, amik lehetőségeink még adódtak kihagytuk, így nem sikerült az egyenlítés.

Hogyan látod az esélyeket a Vasas ellen? Meglátásod szerint miben kell leginkább fejlődnie a csapatnak ahhoz, hogy idegenben is eredményes lehessen?

Mindenféleképpen jobban kell koncentrálnunk. Mutatja ezt a győriek elleni meccs statisztikája is, amiből kiderült, milyen sokszor adtuk el a labdát. A másik fontos dolog a helyzetkihasználás: bármilyen erős ellenfelekkel szemben is játszottunk, így is megvoltak a helyzeteink, de nem tudtuk kihasználni őket. Ebben látom a Vasas elleni találkozó kulcsát is, mert véleményem szerint amennyiben gólt tudunk rúgni, biztosan megnyerjük a mérkőzést. Jobb csapatnak tartom magunkat a fővárosiaknál, így győzelmet várok a csapattól szombaton!

Milyen a hangulat most az öltözőben?

A hangulattal nincs probléma, bár biztosan jobb lenne, ha tudtunk volna idegenből is pontot hozni a tavasszal. Mindenki átérzi a csapat helyzetét, becsülettel dolgoznak a srácok, így bizakodó vagyok, hogy győzelemmel hagyjuk el a Fáy utcát.

6 hozzászólás

 1. cataluna

  2010. március 17. szerda at 20:11

  A sorsolást elnézve a következő 5-8 fordulóban kell kiharcolni a bennmaradást, szóval győzelemre fel!

 2. orákulum

  2010. március 17. szerda at 21:23

  Így van, sőt inkább a következő három meccs lesz döntő a Vasas, a Diósgyőr és a Honvéd ellen…

 3. Miskabá

  2010. március 18. csütörtök at 09:14

  Megkezdődik, itt már nem lehet botlani!

 4. Pingback: Némedi Norberték a Vasas elleni meccs napjára várják kislányukat

 5. Pingback: Alsóházi rangadóra utazik a KTE: mindenki győzelmet vár a Vasas ellen

 6. Maradona

  2010. március 19. péntek at 21:23

  nálam Csori nem kezdő

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..