kesport.hu

Alsóházi rangadóra utazik a KTE: mindenki győzelmet vár a Vasas ellen

Szombaton 16 órától a Vasas otthonában vendégszerepel a KTE-Ereco együttese, amely az utolsó a soron következő öt hazai mérkőzés előtt. Csertői Aurél legénysége bizakodva léphet pályára, hiszen a két csapat eddigi bajnoki összecsapásait mindig a lila-fehérek nyerték.

Igazi alsóházi rangadóra van kilátás: a Vasas 21 ponttal a 11. helyen áll, míg a kecskemétiek 17 ponttal a 13. pozíciót foglalják el. Az élvonalban eddig háromszor találkoztak a csapatok, eddig mindig hírös városi győzelem született. A téli felkészülés során is játszott edzőmérkőzést a két együttes, amely 0-0-ás döntetlennel zárult.

A két gárda kispadján azóta  új trénerek ülnek. A fővárosiaknál Mészöly Gézát az olasz Giovanni Dellacasa váltotta, míg a kecskemétieknél Tomiszlav Szivics helyére Csertői Aurél került.

A lila-fehéreknél Alempijevicsre, illetve Csukicsra sem számíthat Csertői, mindketten eltiltásukat töltik. A derbit megelőzően Csordás Csaba úgy nyilatkozott, hogy jobb csapatnak tartja a KTE-t, így győzelmet vár a találkozótól, de Vörös Péter is fogadkozott. A szombati nap további érdekessége, hogy Némedi Norbert és kedvese arra a napra várja elsőszülött gyermekük érkezését.

A találkozót Németh Ádám vezeti, segítői Butkai Zsolt és Márton Zsolt lesznek. Az összecsapást a kesport.hu online közvetíti!

AJÁNLJUK:
Elszívja a Vasas a kecskeméti focistákat?

5 hozzászólás

 1. ath1s

  2010. március 19. péntek at 17:27

  én is :)

 2. KTE-ERECO

  2010. március 19. péntek at 18:30

  remélem a játékosok is győzelmet várnak

 3. Beaktv

  2010. március 19. péntek at 22:33

  Bővült a KTE család!
  Pénteken 19 óra 20 perckor megszületett Némedi Virág, a KTE Ereco labdarúgójának, Némedi Norbertnek a kislánya.
  Némedi Norbert első gyermeke 2,75 kilogrammal és 47 centiméterrel jött a világra. Norbert élete legszebb pillanatait élte állt, amikor karjaiban tartotta kislányát. A baba és édesanyja is jól van, mindketten egészségesek. Így nincs akadálya annak, hogy március 20-án 16 órakor Budapesten a Fáy utcai stadionban a Vasas elleni mérkőzésen az ifjú édesapa is pályára lépjen. Ezúton is szeretnénk hosszú, és boldog életet kívánni mindannyiuknak, a legfiatalbb KTE szurkolónak és a szüleinek!

  http://www.kecskemetitv.hu

 4. Janás

  2010. március 20. szombat at 08:05

  Norbi! Gratulálok, hogy megízlelted ezt a csodálatos élményt. Biztosan – hasonlóan a nagymamához – jó kosárlabdázó lesz. Remélem akkor már a női kosarasok is az elitben szerepelnek. Szombaton pedig mindent bele az első idegenbeli pontokért.

 5. Pingback: Vasas-KTE és KSE-Salgótarján élőben a Kesporton!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..