kesport.hu

Herczeg nem örült még így vereség után, Urbányi pedig megköszönte mindenkinek

Úgy lett bajnok a DVSC-TEVA labdarúgócsapata, hogy utolsó mérkőzését a Széktói Stadionban elveszítette. Az 1-0-ás kecskeméti sikert hozó találkozó után Herczeg András a KTE-t dicsérte, Urbányi István pedig köszönetet mondott mindazoknak, akik hittek a csapatban.

Herczeg András, a DVSC-TEVA klubmenedzsere: – Először is engedjék meg, hogy gratuláljak a Kecskemétnek. Nagyszerűen játszottak, és volt mérkőzésük hétfőn, csütörtökön és vasárnap. A héten tehát ez volt a harmadik meccsük, de nagyszerű teljesítményt nyújtottak. Sajnos meg is verte bennünket, aminek már annyira nem tudok örülni, de azt gondolom, hogy egy éles küzdelem volt, mind a két csapat nagyon nagy energiákat mozgósított a győzelem érdekében. Mi a végén mindent egy lapra téve rohamoztunk a győzelemért, át álltunk menet közben három védőre, de így sem tudtuk feltörni a Kecskemét védelmét. Azt kell mondanom, hogy az ember soha sincs feldobva, ha vereséget szenved, de ilyen boldog vereségem még nem volt.

Urbányi István, a KTE-Ereco vezetőedzője: – Gratulálok a Debrecennek a bajnoki címhez és az egész évi teljesítményhez, hiszen négy fronton is helyt állt, a Bajnokok Ligájában, a bajnokság, a Ligakupában és a Magyar Kupában is. A magyar bajnokság megnyerése hihetetlen bravúrnak mondható, hiszen a külföldi példák azt mutatják, hogy az ilyen, európai mércével mérve kisebb csapatoknál a nemzetközi szereplés a bajnokság rovására szokott menni. A magunk részéről ez volt a legférfiasabb dolog, ha szabad így fogalmaznom, hogy ne rajtunk múljon a bajnoki arany sorsa. Jól játszottunk, három meccset nyertünk zsinórban, három nagyon fontos mérkőzést, és ezeket a találkozókat gyakorlatilag egy kapott góllal zártuk, ami eddig nem volt jellemző a csapatra, pedig erős támadósorral rendelkező ellenfelekkel találkoztunk: Kaposvár, MTK és a Debrecen. Úgy gondolom, hogy a végére, nem elsősorban játékban, hanem inkább szellemiségben sikerült a csapatot összerántani és köszönet a játékosoknak, valamint a vezetőknek, és mindenkinek, aki hitt bennünk.

25 hozzászólás

 1. müllerpapa

  2010. május 23. vasárnap at 21:38

  Gratula ,Pista! Csak így tovább.

 2. beblkz

  2010. május 23. vasárnap at 22:03

  Egy héten belül 3 győzelem és nem akármilyen csapatok ellen.
  Szerintem ez új rekord a KTE történetében.
  Grat a csapatnak és Urbányinak.

 3. orákulum

  2010. május 23. vasárnap at 22:10

  Szép volt fiúk, a mai meccs nagy élmény volt, külön gratula a korábban többek által kritizált Holczernak, Borinak és Urbányinak a sikerért!!!
  Jövőre együtt ugyanitt…

 4. cataluna

  2010. május 23. vasárnap at 22:18

  Sikerült széppé varázsolnotok a szezont! FAIR-PLAY MAGASISKOLÁJA VOLT ÉS KÖSZÖNÖM, HOGY BÜSZKE LEHETEK! Jövőre, remélem megerősödve, MÉLTÓ MÓDON leszünk 100 évesek! CSAK A LILÁK ÉS CSAK A KECSKEMÉT!

 5. Agy

  2010. május 23. vasárnap at 23:18

  Sztem mindenki jól járt aki kiment a mérkőzésre. Nyertünk, láthattunk egy bajnokavatást, ingyen sör, fantasztikus hangulat…Mi kellhet még?
  Gratulálok a csapatnak!

  A rendőrség munkáját meg nem nagyon minősíteném.
  Amit a meccs végén műveltek a debreceni drukkerekkel…nevetséges, és szégyenletes.

 6. Béla

  2010. május 23. vasárnap at 23:49

  Ingyen sör volt :D?

 7. Janás

  2010. május 24. hétfő at 05:44

  Gratulálok. Ahhoz hogy a vezetőedzőről és az új játékosokról véleményt mondjak több időnek kell eltelnie. Annyi viszont bizonyosnak látszik, hogy a jobb helyezés érdekében a nyáron Urbányinak a csapatot át kell formálnia. Most kicsit babázzatok, horgásszatok, pihenjetek azután újult erővel mindent bele.

 8. Laci

  2010. május 24. hétfő at 08:09

  Szép volt fiúk. Tegnap mindenki kitett magáért. Jó volt KTE- Ereco szurkolónak lenni. Megmutatták a fiúk, hogy tudnak taktikusan játszani, küzdeni. Gratulálok a fiúknak, edzői stábnak, a tulajdonosoknak, hogy elmondhattuk: minden jó, ha vége jó. Érthetetlen volt a rendőrség és a rendezők viselkedése a meccs végén, mert azért figyelembe lehetett volna venni, hogy a debreceni szurkolók több mint 100 kilómétert utaztak, hogy bajnokot avassanak, bár volt egy időszak, amikor kissé bizonytalan volt, hogy ezt éppen Kecskeméten tehetik meg. Gratulálni lehet nekik, mert végig sportszerűen viselkedtek. A végén megköszönték a kecskeméti szurkolóknak is, hogy megtapsolták éltették a Bajnokcsapatot. Szóval tegnap jó volt Széktón.

 9. Feri G-zus

  2010. május 24. hétfő at 09:24

  “A végén megköszönték a kecskeméti szurkolóknak is, hogy megtapsolták éltették a Bajnokcsapatot.”
  jah szépen megköszönték, bemásztak a szektorokba, palackokat dobáltak felénk…

 10. wazup

  2010. május 24. hétfő at 11:13

  Rendezési katasztrófa volt a vége…. Se rendőr se szekus… közben ott provokálja a hazaiakat az a gyökér debreceni… aztán kimásznak verekedés… eszméletlen parasztok… rühellem a lokit…
  Valamint, a devilsesek hol voltak amikor kijöttek bunyózni? Azt láttam, hogy páran menekítik a drapikat, de a többi?

 11. redmiller

  2010. május 24. hétfő at 11:15

  A pár idiótát, aki megtámadt a Devils-t (ilyeneket kellene vhogy kitíltani, elítélni…) szépen ünnepelt a debreceni tábor. Teszett, hogy a kecskeméti szurkolók követelték a vendégek beengedését a pályára!

  Egy roppant szinpatikus beírás a Nemzeti Sport Onlie-ról:

  szj112

  Vááá, hazajöttünk Kecskemétről! Köszönjük Győr!!! És köszönjük Kecskemét a nagyszerű hangulatot és a szimpatikus vendéglátást! A meccs után bementünk a pályára és ünnepeltek bennünket a kecskemétiek. Odamentünk eléjük és a 2 tábor éltette egymást. Nagyszerű volt, le a kalappal hazai szurkolók előtt!!! Én az egyik kecskeméti szurkolóval sálat is cseréltem :) És a mi szurkolóink is kitettek magukért. Végig buzdítottunk, kivéve azt a pár nem tetsző rigmust a csapat játékának címezve. A Vidit sajnálom. Bár a mai teljesítmény alapján egyik csapat sem érdemelt dicséretet, igazán megérdemelnék már a szurkolóik a nagy sikert. Én személy szerint azt gondoltam az elmúlt hetekben, ha nem mi leszünk a bajnokok, legalább egy szimpatikus város (és szurkolótábor) ünnepelhet helyettünk… De nekünk így a legjobb! Még egyszer, kösz Győr és Kecskemét!

 12. redmiller

  2010. május 24. hétfő at 11:17

  kimaradt a “kivéve” szó… Tehát ez akart lenni:
  A pár idiótát kivéve, aki megtámadt a Devils-t (ilyeneket kellene vhogy kitíltani, elítélni…), szépen ünnepelt a debreceni tábor.

 13. wazup

  2010. május 24. hétfő at 12:07

  “Végig buzdítottunk, kivéve azt a pár nem tetsző rigmust a csapat játékának címezve.”

  Ez azért több mint vicces… nagyon gyenge szurkolást mutattak…. lejöttek 2000en és kb jó ha 300ember szurkolt végig… Akkor jött meg a hangjuk kicsit amikor megtudták, hogy vezet a győr…. Nincs tábora a lokinak…..

 14. KTE

  2010. május 24. hétfő at 12:38

  Magilla mi lett veled? Jöttek az eredmények a gólok te meg eltüntél?

 15. cataluna

  2010. május 24. hétfő at 12:39

  wazup:

  Szerintem nincs igazad. Vidéki táborok közül, messze a Lokié a legprofibb! 80 percig türelmesen biztatták a csapatuk, szünet nélkül… Bárcsak nekünk lenne ilyen szervezett táborunk! Sajnos nálunk még a szurkolás NB2-es színvonal, úgyhogy kell még pár év NB1, hogy fejlődjünk! Lehet, hogy páran megköveznek, de ne legyünk elfogultak és lássuk be: nálunk birkák ülnek(akinek nem inge…)! Nincs 12. játékos! Remélem jövőre ez is változik! Csak a lilák és csak a KECSKEMÉT!

 16. Ágoston

  2010. május 24. hétfő at 12:43

  Bevallom féltettem csapatunkat az uccsó 3 fordulótól, de a Sivic Dream Team óta most játszottunk a legfontosabb pillanatokban a legjobban!
  Csodás érzés volt, hogy a 2006-os KTE-FTC után újra megtelt a Széktói!
  Jó volt látni a boldogságtól és a sörtől könnyező szemű igaz KTE drukkereket!
  Jövőre remélem egy jó nyári felkészülés után egy ideinél stabilabb gyorsabb pontosabb és eredményesebben focizó KTE-t látunk! Ne feledjük 1911-2011 jön! 100 év nagy idő ünnepeljük meg méltóan!

 17. Laci

  2010. május 24. hétfő at 13:17

  Kedves Ágoston! Nemcsak sörtől volt könnyes a szemünk. A kecskeméti siker is közrejátszhatott nemde? Egyébként pedig igenis a debreceniek kijöttek a kecskeméti B középhöz és megköszönték, hogy megtapsoltuk a csapatukat, hogy bajnokok lettek. Én is tapasztaltam, hogy több debreceni szurkoló sálat cserért kecskemétivel. Szép gesztus volt. Azért megkérdezném egyes hozzászólóktól, hogy mit csináltak volna hasonló szituációban, bajnokünneplés közepette ( nem megsértve, csak tényként ) az FTC és az Újpest szurkolói?

 18. wazup

  2010. május 24. hétfő at 13:47

  Ti ezek szerint nem voltatok ott amikor kirohantak közénk…. ezek után nem tudom szép gesztusnak értékelni a lákit…
  A tábor meg egy vicc… 2000ből jó ha 300an nyomták végig…. divatmajmok semmi több…
  A devils meg az utóbbi pár meccsen egész jól vitte a bandát, de nem tudják összefogni a lelátót… addig kell osztani a népet amíg szarul nem érzik magukat, hogy nem állnak ott a drapi mögött…. máshogy nem megy…

 19. deedi

  2010. május 24. hétfő at 14:36

  Szerintem jól szurkolt a loki és a kecskeméti szurkolok is
  sokat fejlődtek. Egy kis csapat debreceni ahelyett hogy ünnepelte volna a csapatát
  megtámadta a Devilst. Ha a Videoton nyert volna szombaton akkor tömegverekedés lett
  volna a stadionban. A biztonságiak semmit se értek.

 20. Cupi

  2010. május 24. hétfő at 14:42

  Hát, azt a 20 parasztot kivéve,akik odajöttek a végén a Devilshez, és ütötték az embereket, a széttört reklámtáblát dobálták be, és alapból úgy jött oda az egyik, h felvette a fejére ijen kommandós kapucnit, hogy csak a feje láccódjon… Döbbenet volt!
  De Alempijevic vicces volt 1 szál alsógatyában:)

 21. Cupi

  2010. május 24. hétfő at 14:43

  Szemei látszódjanak:)

 22. 123456

  2010. május 24. hétfő at 17:21

  Janás: nem használod kicsit túl sokat a felszólító módot? Mi vagy te, őrmester? :)))
  Látom nagy nehezen préseltél ki egy gratulálok szót is. Te mindig elégedetlen vagy? Nem szekálni akarlak, de ez nagyon feltűnő. milyen új játékosról bszélsz? Tél óta itt van mindegyik. Az edző is az ötödik kör óta. Na, mindegy, kellenek az ilyen megmondók is.

  A csapatnak, az edzőknek és a vezetőknek támogaóknak is nagy-nagy gratula a 10. helyhez. Én speciel kiegyeznék ezzel a jövő szezonban is. Kivéve, ha Janás :) ad még 100 milkót erősítésre és az up. működtetésére.

 23. Janás

  2010. május 24. hétfő at 18:29

  123456: Sok mindenben igazad lehet, de abban nincs, hogy nehezemre esnék dicsérni. Csupán arról van szó, hogy amikor véleményt alkotok mindig a maximumhoz viszonyítok. Azt ne várd tőlem, hogy minden kis eredmény után ömlengjek. Tehát dicséret után jöhet a magasabb célokhoz vezető út megvilágítása. Elvem, hogy az arányokat meg kell tartani. Véleményt, amíg annak helyességéről meg nem győződtem, nem alkotok… még ha több mint fél évet is kell várni rá. Azt viszont nagyon szeretném, hogy egyszer az életben, hasonló eredmény után a főtéren, a városháza előtt ünnepeljek. Ígérem, akkor ellazulva, egyetlen éjszakára teljesen eleresztem magam. A “gratulálok” szócskát addig is szívesen használom, mert Kecskemét sportját, és szereplőit, a maga ellentmondásaival is, imádom. Debrecen, Győr, Székesfehérvár és a többi sikeres település szurkolóit pedig irigylem. Észrevételedet köszönöm, tedd meg ezt máskor is.

 24. sznot

  2010. május 25. kedd at 07:53

  Janás: nem kell minden kis eredmény után ömlengeni, de ha valamit dicsérni kell akkor dicsérni kell. Az általam nem szimpatizált Litsingi is jól játszott, csak 1-2 labdaeladása volt. Szóval jár neki is az elismerés.

 25. Janás

  2010. május 25. kedd at 10:11

  sznot: Igazad van. Viszont ha valami nem tettszik akkor észrevételeket lehet tenni és javaslatokkal élni. Én így cselekszem. Remélem továbbra is jókat vitatkozunk.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..