kesport.hu

Szűcs István és Ales Kokot távozik a KTE-Erecoból

A KTE hivatalos honlapjának közlése szerint távozik a csapattól a Debrecenből kölcsönbe érkezett Szűcs István, illetve a télen igazolt szlovén származású védő, Ales Kokot is.

Két játékos már biztosan távozik a KTE-Ereco labdarúgócsapatától a szezon végén. A télen igazolt szlovén védő Ales Kokot szerződése lejárt, neki nem kínálnak újabb szerződést. A DVSC-től fél évre kölcsön kapott Szűcs István szerződése szintén lejár Kecskeméten. A két hónapja sérült játékos a nyáron visszatér anyaegyesületéhez.

Ales Kokot összesen négy NB I-es bajnokin lépett pályára, 239 perc játékidővel. Gólt nem sikerült elérnie, azonban a Győri ETO ellen sárga lapot szedett össze.

Szűcs István két NB I-es találkozón szerepelt a KTE-Ereco színeiben. Gólt nem szerzett, de a Pápa elleni 2-2-es meccsen sárga lapos figyelmeztetésben részesült.

(kesport.hu/kecskemetite.hu)

20 hozzászólás

 1. Nitro

  2010. május 25. kedd at 15:22

  Kokot szerintem nem volt rossz, de azért tüntetni se fogok a maradása mellett :) Szűcs meg eleve vicc volt, sérülten jött, itt még kiújult a sérülése. eleve ide se kellett volna hozni. Nem sok szélső védő maradt a keretben így…

 2. uhu

  2010. május 25. kedd at 17:57

  Engem pillanatnyilag az érdekelne legjobban, hogy mi lesz a – tudtommal – lejáró Ereco-szerződéssel? A kieső pénzt valakinek pótolnia kell, tippem is volna rá, ki lenne jó… :)))

  (Persze azt sem bánom, ha ők hosszabbítanak, de őszintén szólva meglepne a dolog.)

  Kokotot én is sajnálom, de biztos jobban tudják, akik így döntöttek.

 3. EGOL

  2010. május 25. kedd at 18:34

  Kár, hogy Ales elmegy. Szerintem jó volt. De ha így döntöttek akkor ez van….

 4. andrew78

  2010. május 25. kedd at 19:03

  Az Ereco-ról én annyira emlékszem két évvel ezelőttről, hogy céljuk, hogy a magyar élvonalban tartósan jelen legyenek, és támogassanak valamely csapatot, ahogy teszik ezt több nyugati bajnokságban is. Feltétel volt – ha jól emlékszem – hogy a KTE ne essen ki. Remélni tudom, hogy a feltételek teljesülése megnyugvással tölti el őket és nem lépnek le más csapathoz, ha úgyis támogatni akarnak (ha még akarnak) NB1-es klubot. Reméljük a legjobbakat és köszönjük az eddigi támogatást!

 5. cataluna

  2010. május 25. kedd at 21:56

  Kecskeméti TE-Mercedes-Benz

 6. cataluna

  2010. május 25. kedd at 21:57

  Ja és Lothar Mátyás lesz a manager:)

 7. uhu

  2010. május 25. kedd at 22:53

  Andrew,

  az Ereconak pillanatnyilag prózaibb céljai vannak, mint egy focicsapat támogatása…

 8. Nitro

  2010. május 26. szerda at 00:21

  Én azért ezt az optimizmust a Mercedes ügyében nem értem. Közel sem biztos hogy szponzorálni akarnák a csapatot. Ráadásul mikor lesz itt még Mercedes gyár? Nem hinném hogy az lenne az első lépésük hogy pénzzel akarnák tömni a város csapatát…

 9. Janás

  2010. május 26. szerda at 06:49

  Ha pénzt nem is, reményt ad Kecskemét sportegyesületeinek. Az sem kevés, és jó reklám a gyárnak.

 10. redmiller

  2010. május 26. szerda at 07:58

  Oké, hogy mindenki a Mercedes-től várja a kecskeméti sport megváltását, de azért az észnélküli – lásd kézilabda… – költekezést nem szabadna csinálni! Ki fog beszállni olyan cégbe, ahol ész nélkül költik a pénzt az eredmény hajhászás érdekében??? Senki! Sajnos ezt sokan nem fogják fel és tovább nyújtózkodnak annál a bizonyos takarónál…

  Jó lenne, ha nem veszélyeztetnénk a kecskeméti sportot és abból élnénk, amink van!

 11. Janás

  2010. május 26. szerda at 08:21

  Redi: Nagy igazságod van! Nálunk is, Debrecenhez, Székesfehérvárhoz, Győrhöz, Kaposvárhoz, Zalaegerszeghez, Szegedhez, Veszprémhez hasonló, komoly klubot építeni képes, üzleti életben jártas vezetők kellenének.

 12. Miskabá

  2010. május 26. szerda at 08:37

  Kokottól többet vártam…
  Szűcsről meg tudtuk, hogy megy.
  A tavaszi szezon jól mutatta, hogy leginkább a szélsőhátvéd pozíciója volt a gyenge láncszem. Azért Urbányi rálátását jól mutatja, hogy az utolsó két meccsen a jobbhátvéd helyén Borit, balhátvédként pedig Alempijevicset játszatta, láthatta mindenki, hogy bejött.
  A kérdés, hogy mekkora luxus ezeket a játékosokat ezen a poszton játszatni.
  Pl. Mezey a Vidinél kényszerből Elekből faragott balhátvédet….
  Nálunk ezeken a posztokon Némedi (ő vissza került a középpályára), Robson, Sinya, Farkas és Kokot játszott. Előtte Koszó (mindkét oldalon). Szóval van gond bőven, ki menjen, ki maradjon.

 13. cataluna

  2010. május 26. szerda at 09:58

  poénból írtam a Mercit, mint szponzort! Tudtok valami konkrétumot?

 14. uhu

  2010. május 26. szerda at 12:50

  Márpedig a Daimler által ismeretlen időpontban, ismeretlen összegű, ismeretlen címzett részére adott támogatása már szóbakerült. Tehát nem biztos, hogy most, és nem biztos, hogy a focicsapat részére. A helyi marketinget, azaz a saját elfogadottságuk növelését fontosnak tartják, és ez jó eszköz lenne erre. Egyelőre erre persze nem lehet építeni, de szerintem jó esély van rá, hogy előbb-utóbb csöpögtetnek valamit, ha másként nem, hát a HIPA cimkézésével.

  A menedzsmenttel kapcsolatban én szintén türelemre intenék mindenkit. Sportban és üzletben jártas, szakmailag felkészült, és nem utolsó sorban az egyesület iránt elkötelezett ember nem terem minden bokorban, és ez aligha volt másként a Janás által említett városokban sem. Én korábban is írtam már, hogy 100 év amatőrizmust nem lehet egy év alatt profizmussá fejleszteni a klubvezetés-üzemeltetés szintjén sem. Sajnos a saját kárunkon kellett sok-sok dolgot megtanulni idén, és hálásak lehetünk többek mellett a Jóistennek is, hogy nem kellett túl nagy árat fizetnünk érte (értsd: kiesés).

  Továbbra is tartom, hogy az átigazolási szezon egyik legnagyobb feladata az Ereco megtartása/pótlása. Ebben máris bizonyíthat a menedzsment.

 15. Janás

  2010. május 26. szerda at 13:37

  A KTE-Ereco jelenlegi vezetésével sincs semmi gondom, mert felvitték a csapatot az első osztályba és már második alkalommal bent is tartották. Csak, mint korábban mondtam jó lenne egyszer a városháza előtt ünnepelni. Ehhez viszont tőkeerős támogatók kellenek.
  Miskabá: Érdekes dolgot feszegetsz. Azt azonban tudni kell, hogy elölről hátra vinni könnyebb játékosokat mint fordítva, mert a csatárok és középpályások technikával megoldják a dolgokat. Ennek ellenére én azt javasolnám a mesternek, hogy Farkas Pistit próbálja ki a középpályán vagy a csatársorban. Nem vallana vele szégyent…garantálom. Kemény, gyors és jól is fejel az ártatlan. Meg nem is lenne ismeretlen számára a gólvágói szerepkör.

 16. Miskabá

  2010. május 26. szerda at 14:38

  “Farkas Pistit próbálja ki a középpályán”
  Janás, egyetértek.

 17. Pingback: Négy hét pihenő a KTE-nél

 18. Laci

  2010. május 26. szerda at 16:01

  Én is egyetértek, mert Ő is tud küzdeni, ugyanúgy, mint Csukics. Csak a helyezkedése ne lenne olyan rossz.

 19. mdngs

  2010. május 26. szerda at 16:49

  Jaja, meg nagyon gyors is!!:)

 20. asdrgt

  2010. május 28. péntek at 11:06

  Ezt a sok zseni jelöltet :))))))))))

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..