kesport.hu

Négy fiatal KTE-játékos igazol Ladánybenére, Nagy Zsolt befejezte

Négy fiatal KTE-játékossal erősített a Ladánybene megyei első osztályú labdarúgócsapata. A bajnokságot nyert gárdához érkezik Fischer Attila kapus, Kiss László, Sándor László és Erdélyi Zsolt, a játékosok kölcsönben kerülnek a beneiekhez – írja a Petőfi Népe pénteki száma.

A négy játékos az edzéseket Kecskeméten végzi majd, csak a hét utolsó tréningjére és a mérkőzésekre utaznak el Ladánybenére.

A csapathoz érkezett még Király Sándor Soltról, Tóth István pedig Kerekegyházáról. Távozott Czigler, Duzmath Boda, Guttyán és Mata. Nagy Zsolt befejezi pályafutását, a KTE NB II-es bajnokságot nyert kapusát azonban marasztalják, és másodkapusként még számítanak rá.

A többi benei játékos maradt, és vállalja, hogy továbbra is megyei első osztályt. A csapatot Kemenes György irányítja, aki eddig az ifjúsági gárdának volt az edzője. A jövőben mind a két társasággal ő foglalkozik.

4 hozzászólás

 1. futsal0

  2010. július 23. péntek at 10:00

  Bene, Bene, Laadáánybene !!!

 2. ferudzso

  2010. július 23. péntek at 11:32

  Bene. Bene. Sanyiiiiiiiii!!!

 3. Pingback: Négy fiatal KTE-játékos igazol Ladánybenére, Nagy Zsolt befejezte | Sportmagazin – Sportmag.hu – Minden ami sport – Sportmagazin – Foci – Kézilabda – Kosárlabda

 4. Pingback: KTE-játékosok Ladánybenén, Nagy Zsolt mégsem hagyja abba

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..